Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    Üdv!
    Valószínűleg egy Volvo V40 boldog tulaja leszek a következő hetekben és szeretnék egy korrekt hifit beletenni. Ami most van: Pio deh5500mp fej, Magnat rx44 erősítő, mac absolute láda (30-as, reflex, de betömtem a lukakat :B ) Ami kellene: 16,5-es komponens szett az első ajtóba, szigetelés, meg kábelezés.
    A gondom, hogy gyárilag 13-as hely van az ajtóban, ezt egy lepattintható rács védi. Elég szerencsétlen a hely, a hangszóró után egy mélyedés jön, de valahogy szeretnék egy korrekt kiemelőt csináltatni hozzá. Jó lenne,ha nem kellene véglegesen szétvágni az ajtót, szóval, ha eladnám a kocsit, visszamehetne rá a gyári rács. Egy ilyet rá lehet fogatni a 13-as hangszóró helyére, vagy jobb lenne kivágni mögötte a lemezt? Esetleg asztalossal csináltassam? Tudtok valami jó szakit Szhelyen, Győrben, aki megcsinálná az ajtó szigetelését, segítene az installban?
    Hangszórónak egy udimension elementet gondoltam, mert sokan ajánljátok, de használt cucctól sem zárkózok el. Bármilyen ötletet, javaslatot köszönök! :K

Új hozzászólás Aktív témák