Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gsc73

    aktív tag

    válasz footy #19311 üzenetére

    Ajtószigetelés:
    Suzukinál az volt a bajom az ajtószigetelésnél, (amiért nem vágtam bele) hogy a lemezen nagyon kicsik voltak azok a szerelő nyílások ahol be lehetett volna nyúlni, illetve akkoriban eléggé ellentmondásos volt, hogy hogyan, milyen anyaggal, érdemes ezt csinálni. Szedtem már szét az Octavia kárpitját, azzal nincs is gondom. Készítenék majd képeket, és ha leírjátok, hogy mit, hova, mivel, akkor meg tudom csinálni. (kérdés még, hogy mennyire kell szétszedni az ajtót, mert pl. az ablakemelőt nem szívesen szedném ki)
    Erősítő:
    Milyen régebbi Alpine-t lenne érdemes? Hol lehet 5k-tól bármit is venni?
    Hangszóró:
    Herz DSK tetszik, (rá is szánnám a 22k-t) persze kérdéses az ajtóba szerelhetőség a gyári helyekre…..

    Az lenne az igazi, hogy ha megtudnék hallgatni egy Octaviat ilyen, vagy hasonló szettel, szigetelt ajtóval. Van erre lehetőség vajon? Sokat lendítene a döntésen.
    (a (szabad) idővel kicsit hadilábon állok, és egy ilyen átalakítási projektet rendesen elő kell készítenem, mert nem állhat az autó napokig.)

    Üdv: g.

    kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

Új hozzászólás Aktív témák