- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Csak egy kis tapasztalatot osztanék meg.
A Neotech KHS-321 RCA-k a 25-ös táppal együtt kanyarognak a hátsó ülés alatt és 0 zaj. -
Peti66
senior tag
válasz rooland #16955 üzenetére
A Neotech-el én sem tapasztaltam.Sőt, még sok félével sem
A DLS Ref..200-nak nincs agyon szűrve a bemeneti része.A minőség jegyében természetesen Itt,már okosan kell ám tekergetni/fonogatni .Keresztezni is csak 90
fokban ha nagyon muszály +védőtávolság min. 15cm Ha frankó lesz,itt se lesz 1légyfing zaj se[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
Gyári fejek okosítása [link]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #16972 üzenetére
A kasztni olyan mint egy antenna.Ez, ebben az esetben nem Faraday ketrec valószínű földhurok alakult ki.Lengőbe,ahogy Feri is mondta,meg kell tápolni+a negatívot is úgyanígy
NO PARAPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
jonasg
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem értek az autó hifihez, de nem is szeretnék komoly nagy rendszert! A dolog a következő: van egy Sony cdx gt23 márkájú cd lejátszó a kocsimban amihez ha jól tudom nem lehet erősítőt csatlakoztatni! Itt a leírása: (http://www.arukereso.hu/fejegyseg-c3617/sony/cdx-gt23-p22347001/) Ezzel kapcsolatban a kérdésem az lenne hogy mi az a MOSFET erősítő csatlakozó?
A kocsimban (Fiat Bravo 1998-as) 4db hagszóró van! Hátul 2db 16cm-es Jensen kör alakú! Elől az ajtókban nem tudom, lehet még a gyári! A cd lejátszón a max hangerőt 34-ig lehet tekerni de jelen állás szerint már 23-nál is erős recsegés hallható! Kérdésem a következő: Ha vennék 4 db jó minőségű hangszórót (2db az ajtókba, 2 db hátra) akkor ki tudnám használni a cd lejátszót max hangerőn?? Ti milyen hangszórókat javasolnátok ehhez? A kábeleket ki kell cserélnem? Minden választ és segítséget előre is köszönök! -
Joe fiú
senior tag
válasz jonasg #16978 üzenetére
Elméletileg valóban nem tudsz erősítőt csatlakoztatni mivel a fejen nincs rca kimenet,de léteznek erősítők melyeken van magas szintű bemenet is,először tudni kellene mennyi pénzt szánsz a dologra, de azt amit a fejre írnak felejtsd el, a rairt teljesitmenynek jó ha a harmadát tudja,ergo a hangszóróid bele is halhattak, hogy jól kitekerted a hangerot,mivel így torz jelet kaptak. Ha nincs rá sok pénzed akkor veszel előre egy pár érzékeny hangszórót és kész.
-
jonasg
csendes tag
válasz Joe fiú #16979 üzenetére
Valami jó minőségű hangszóróban gondolkodom! Akkor elméletileg lehetséges rá erősítőt rakni? Kb mennyi lenne egy olyan erősítő? Egyébként csak hangszóróban gondolkodom, de ha lehetséges lenne az erősítő csatlakoztatása akkor az is szóba jöhet! Pénzügyi keret kb 50-60 ezer!
Egyébként ha csak hangszórókat veszek azzal el tudok érni hangminőség, illetve hangerő javulást? 2 db hangszóró elég lenne? Vagy 4 db-ban gondolkodjak?[ Szerkesztve ]
-
Joe fiú
senior tag
válasz jonasg #16980 üzenetére
Használtan ki lehet fogni 1x ezer forintokért olyan négy csatornás erősítőt amin kétféle bemenet is van. Főleg a régebbi szériás Alpine,Magnat erősítőkön van. Nem akarlak megbántani,de ha a minőség a fontos,akkor a Sony fejegységed felejtős.
Ha a hangerő számít,akkor tudom figyelmedbe ajánlani az Audio System MX 165 plussz szettet,elég hangos és minőségben is übereli valószínűleg a jelenlegi szettedet. Érdemes lenne még a beépítésre és ajtószigetelésre is költened és akkor sokkal hallgathatóbb,szerethetőbb rendszert kapsz. Én első körben,ha a helyedben lennék kipróbálnám mondjuk a fentebb említett hangszórót,normálisan beépítve, lehet ez is kielégítené az igényeid,de ha mégsem akkor érdemes lenne fejegység cserén,illetve erősítőn gondolkodnod. Várd meg azért a többiek véleményét,hátha ők is tudnak valami okosat mondani még.Mindenféleképp csak előre javaslok neked két hangszórót.
-
szepsuti
aktív tag
Üdv srácok!
A segítségeteket szeretném kérni: egy golf6 utasterét szeretném elfogadható hangzásvilággal megtölteni, sajnos szűkös anyagi kerettel erre a célra. 40-45k
eddig ami megvan(kaptam) :
SAL WRX 10SE\A aktív ládaamit szeretnék:
Kenwood KDC-4051URA fennmaradó összeget a kábelezésre, illetve az egyéb apróságok beszerzésére fordítanám, mert sajnos az sem kis összeg.
a kábelezés sincs még meg, egyenlőre a gyári rendszer van benne.Ezeket gondoltam, a fejegységnél fontos számomra, hogy piros illetve fehér legyen a megvilágítása, hogy passzoljon a műszerfalba. A hangszórónál az érzékenységet figyeltem, hogy a lehető legmagasabb legyen ebben az árkategóriában.Szükség van erősítőre az első szett meghajtásához, így, hogy lesz hátul mélyláda vagy elboldogul a fejegység is a szettel? Tapasztalataitokra, javaslataitokra lennék kiváncsi, hogy mi szokott kisülni az ilyen szettekből. És persze jótanácsokra, hogyan kezdjek neki.
ÍVálaszaitokat előre is köszönöm
-
Xero
nagyúr
válasz jonasg #16978 üzenetére
1-es lehetőség: Keress olyan erősítőt ami képes fogadni magas jelszintet és arra kösd rá a fejet. Ha sikerül használtan jót találni, akkor kábelezéssel megúszható 30-40e-ből is akár. A maradékból vegyél előre egy értelmesebb szettet, a hátsót pedig dobd ki a francba.
2-es lehetőség. Vegyél egy normálisabb fejet használtan 30-40e-ért, a maradékból pedig bitumenezd ki az első ajtót. Később ha lesz keret, mehet egy két csatornás erősítő és egy első szett. Itt is hátsó szett kuka.
Alapvetően, ha fejről hajtasz bármit is, azzal normális minőséget és hangerőt nem fogsz elérni. Nem erre való. Az 1-es megoldás is küzd jócskán problémákkal minőség terén, de már nagy előre lépés lenne.
Egyébként majd jönnek a nálam sokkal tájékozottabbak és megmondják a tuti megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz szepsuti #16982 üzenetére
A ládáról, ha nem muszáj inkább nem írok semmit. Elég negatív lenne a véleményem.
Valamilyen értelmesebb belépő kategóriás használt Alpine fejben gondolkozz. Ez a Kenwood szép és aranyos, de kevés az üdvösséghez.
Első szettnél én inkább várnék egy picit, gyűjtenék és egy Hertz DSK 165.1-et vagy a fentebb is javasolt kiváló érzékenységű Audio System MX165 Plus-t javasolnám.
Ha szerencsés vagy ezeket is ki lehet fogni használtan.
Az elején nem feltétlenül van szükség erősítőre, de mindenképpen nagyon sokat számítana, ha a szett is normálisan lenne hajtva.Szóval szerintem ez lenne az ideális:
Alpine CDE 9827rr - 25e - Ez sem valami nagy durranás, de jobb lenne szerintem mint a Kenwood
Hertz DSK 165 - 9e Használt, de a célnak megfelel, ha minden ok vele.
Hertz EP2 - 13.5e Ebben nem vagyok biztos, de hirtelen ezt találtam ebben az árkategóriában.szerk: Természetesen egy ajtó bitumenezés szintén sokat hozna a konyhára.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Én nem hallottam sok ládát, nekem is ilyen sal ládám van. Persze nem mondom, hogy tökéletes, de azért elég kellemesen szól. Nem annyira rossz ez ha valaki nem akar nagyon profi minőséget. Főleg, hogy kapta. Én is olcsón 7ezerért szereztem, ennyit meg megért bőven. Lehet elgondolkodnék a cserén ha 15.000 körül kapnék egy erősítőt és egy jobb mélyet mint ez.
-
Xero
nagyúr
válasz Norbi14 #16988 üzenetére
Ezért is mondtam, hogy inkább nem írok róla, mert ajándék lónak.
Nekem sincsen valami top ládám (Infinity ref1030W zárt kuckóban), de a minősége azért érezhetően komolyabb mint az ilyen megoldásoknak, viszont az ára sem volt valami jelentős köszönhetően az ügyes vételnek k-feri65-től és a Husy-tól beszerzett ládikónak. -
jonasg
csendes tag
Sziasztok! Problémám a 16978 hsz-ben kezdődött! Most arra lennék kíváncsi, hogy elvileg létezik jelátalakító a fejegységre ami lehetővé teszi erősítő csatlakoztatását? Ha ezt az utat választanám arról mi a véleményetek! Hány csatornás erősítő kellene? Mélynyomót nem akarok! Köszönöm a válaszokat!
-
szepsuti
aktív tag
beépítő keretet honnan érdemes beszerezni? gyári vw rádió ugye dupla din-es, és csak szimpla din méretű rádiót szeretnék betenni. ahol eddig találtam ilyen 5e ft-os nagyságrendben mozog. nincs valakinek eladó véletlen? (5-6os golfba)
-
-
gabo01
senior tag
Ma beépítettem a 99RS-t! A generátorzaj fokozódott a Clarion-hoz képest! Aztán kipróbáltam, hogy minden RCA-t lehúztam és a Mosconiba a levegőben behúztam a Connection RCA-mat és láss csodát a zaj megszűnt! Holnap kipróbálom, hogy a DLS-be is ezt a kábelt dugom illetve elvezetem ott a Connection kábelt ahol a többi RCA megy, hogy ez is zajosodik-e ott vezetve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs