- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
válasz Peti66 #16550 üzenetére
Az a helyzet, hogy bekötöttem a QSF elé a szett passzív váltójával... és hát nagyon komoly meglepetés volt. Főleg, hogy 8e-ért vettem az erősítőt Kíváncsi lennék, hogy csak én hallottam jónak mert már annyira ki voltam éhezve a QSF hangjára (azóta nem volt beszerelve ) vagy tényleg jó, csak az eladó nem tudta mit ad el.
Szerk.: Az sem gyenge amit linkeltél, mondjuk erről a márkáról nem hallottam még.
[ Szerkesztve ]
:)
-
Az-X
őstag
válasz gabo01 #16570 üzenetére
Áááá még a fele megvan Majd mondom Diának, hogy csak ünnepi alkalmakra... gyerekkorában mindig málnaszörpöt vittek neki cumisüvegbe. Ha véletlen otthon maradt, vagy elfogyott kiverte a balhét, hogy neki málnika kell Most azt mondja ez olyan mint régen a málnika Remélem nem fogja kiverni a balhét mikor elfogy. Eléggé hogyis mondjam... költséges szomjoltás lenne
No de az offot félretéve, vannak esetleg képek előzetesbe?
:)
-
€uro
őstag
Ehhez az a RAVELAND A-SHARK aktív mélynyomóhoz milyen tápellátást kell biztosítani?
Most van az autóm karosszéria lakatosnál, teljesen szét van szedve. Ő fogja előkészíteni, bekábelezni a rendszert, és szeretné tudni, hogy például milyen vastag tápkábelt vihet hátra a mélynyomónak.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Peti66
senior tag
8 AWG-és elég neki,(+ -),de ajánlatos az aksitól a pozítivat húzni.Kb. 5méter,mert ide-oda kell játszani vele.A negatívot, max. 1méteressel,hátul egy jó fix ponthoz leszorítod préselt- beforrasztott saruval.Ha már akksi, akkor szükség lesz egy lengő biztosítékra az akksitól max. 20cm-re.Ezzel, az autót véded meg a hamuvá válástól egy esetleges zárlat esetén
A jelet mivel adnád neki Rca-val vagy hsz.vezetékkel Ebben a szettben megvan minden
[link] Ez is elvisz Rms max.80-100Watt-otPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
€uro
őstag
válasz Peti66 #16581 üzenetére
RCA-val kapja majd a jelet. Azt már megvettem.
A pozitív kábelnek az 5 métert kicsit sokallom. De majd leméretem a karosszéria lakatossal, hogy mennyi kell neki pontosan.
Köszönöm mindenkinek!
Sokat segítettetek.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
k-feri65
senior tag
Adott egy cd tár ami kábellel van a fejhez kötve.(5 méter) a kábelen megy hátra a tárba a pozitív, ami elöl a fejnél..de nem a fejből kapja az áramot.
Ugyan ebben a kábelben kommunikál a tár a fejjel,és jön előre az analóg jel L+R..
Miért nincs generátor zaj????értem én de le sz@..m
-
mbesze
csendes tag
Sikerült lefaragnom a választási körből fejegység terén.. Pio lesz végülis belőle! A kérdés már csak az, hogy a 2 közül melyik!? Pioneer DEH-140UB vagy Pioneer DEH-3300UB!!?? A 3300 pár ropival több, de elviekben több mindent is tud.. nem tudom. Nektek mi a véleményetek, megéri többet kiadni érte? Köszi segítséget előre is!
Ahonnan rendelnék:
http://autohifioutlet.hu/termekek/fejegyseg-autoradio/1-din-fejegyseg/t:2408/pioneer-deh-140ub
http://www.digitalplaza.hu/main1.php?mit=10124 -
-
rooland
senior tag
válasz k-feri65 #16583 üzenetére
Szerintem azért, mert a CD tárnak olyan minimális áramra van szüksége, hogy a kábel árnyékolása (valószínű nincs is komolyabb árnyékolásra szükség olyan kicsi a áram) megfogja a mindenféle indukálási, illetve zavarási lehetőséget. Egy fő tápkábel, ami áramok tucatjait viszi hátra ezzel nem hasonlítható össze.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Peti66 #16445 üzenetére
Szia!
Szétszedtük az előlapot, de a forrasztások jónak tűnnek, viszont le kellene szednünk a nyákot, hogy a kapcsolóhoz hozzáférjünk. Ezt nyilván a gombtól nem tudjuk megtenni, arra van valami trükk, hogyan kell eltávolítani (ha el kell egyáltalán, de szerintem el)? Kétoldali ragasztós cucc?
Köszi a segítséget előre is!
-
k-feri65
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #16591 üzenetére
még mielött totál szétszednéd, a csatlakozót megpucoltad? az előlap és a fej között?
értem én de le sz@..m
-
Peti66
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #16591 üzenetére
Szia!
Van amelyiknél+ van 1 pici panel a nagy mögött a poti felé.Ha,nem akkor a fő panelen
van egy pár nagyobb "bumszli" az megy rá a multi potira.Na,ezt kellene megmelengetni,de csak ésszel. Az, nem világos még számomra,hogy amikor Usb-re váltottál,volt-e a cd meghajtóban lemez A Pio 5100-nél volt,hogy az előbb említett szitunál meg gajdult az Usb-
vezérlő és szinte dettó ugyanez a hibajelenség lépett fel.Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
k-feri65
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #16593 üzenetére
Meg......és semmi zsir meg szilikon meg ilyen müszerfalápoló ne legyen rajta....azok tudnak még csodákat okozni
[ Szerkesztve ]
értem én de le sz@..m
-
Joe fiú
senior tag
Soudaband továbbra is ajánlott ajtószigeteléshez? Kezdek inkább sq rendszer felé hajlani és itt bizony már sírnak a hangszórók a szigetelt ajtó után Ismer valaki olyan 25-ös subot ami kellően pontos akusztikus zenéhez,de ha arról van szó akkor ki tud törni belőle a fenevad "basszadnekire" ? vagy ne is álmodozzak róla,hogy mindkét végletre találok ideális megoldást?
-
cicmanyek
aktív tag
válasz Joe fiú #16598 üzenetére
Ajánlott hát , de a kritikusabb részeken 2-3 réteg szükséges.
Amit én hallottam szub ami jó volt sq-ra és oda is lehetett neki pörkölni ha az utcának zenélsz az a Carpower Sonic -ja.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Opel topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest