Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz RP1980 #40420 üzenetére

    Szerintem jogos, hogy annyit, vagy többet kérnek el a kerámiáért, mint a polír. Egyrészt jobb helyeken garanciát vállalnak, bár ez egyre ritkább, másrészt nem olcsó termékekről beszélünk. Egy polírnál minimális az anyagköltség (sok viszont a munka), míg a kerámiából akadnak 100-150-200 eurós flaskák is (és ezzel is van munka). A világon mindenütt nagyjából az a tendencia, hogy annyi a polír, amennyi a kerámia, ahol nem, ott kissé gyanús is lehet a dolog, hogy minden jól megy-e. A kerámia is elvisz egy teljes napot egy termetes autó esetén.

    Én is a tartósságról beszélek, illetve a temérdek munkáról és a pénzről, amit belerak valaki, akkor is ha magának csinálja. Kárt nem igazán tehet vele senki, hacsak nem full kretén (sajnos ilyen is akad).

    Hidd el, nem azért mondom, hogy beálljak a magyar kozmetikusokat védő egyesületbe, mert nekem aztán semmi hasznom belőle, azt se tudom mikor jártam otthon utoljára, sőt, pont azt vallom, hogy az egész kerámia úgy ahogy van túl van hipe-olva. Vagyis egyetértek vele, hogy jó és többet ér mint egy wax, de annyival nem hiszem, amennyit kiadnak érte az emberek és azt közel sem hozza, amit egyes kozmetikák kommunikálnak. Gondolok itt a golyó állóságra és gondozás mentességre.

    Konkrétan másfél éve szeretném az enyémet újra rakni, de nincs rá időm, illetve annyira tartom égetőnek a dolgot, hogy ez van a rangsor vége felé a tennivalóim között, tehát sanszos, hogy idén már nem is lesz fent :N

Új hozzászólás Aktív témák