- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Tegnap átvettem az Alza-s Green Star-t. Mondjuk a flakon kinézete nekem kicsit meglepő. Azért megnéztem, hogy tényleg APC-t vettem-e. Mert utólag az oldalon írták samponnak is...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
GasBang
csendes tag
Üdv
Valakinek van tapasztalata ilyen folyékony kerámia wax-al? Szerintetek többet ér mint a sima karnauba Gold Class Wax?"Ravaszabb csak akkor leszel, ha ravaszabb ellenféllel játszol."
-
GasBang
csendes tag
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz JHONNY 79 #39810 üzenetére
Ez nem sampon, ez APC. Én általános tisztításra szánom. Nekem főleg belső felületekre lesz műanyag és egyéb... De szövetet nem tervezek vele....
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
RP1980
tag
válasz JHONNY 79 #39810 üzenetére
Samponnak csak akkor használnám ha nincs semmiféle lakkvédelem a kocsidon. Azért elég magas a PH-ja a GS-nek. Alkalmanként előmosásra szoktam használni. Higítva alkalmazd beltérre és szövetre 1:15 ill., 1:20 arányban. Szövetre azonban van kímélőbb szere is a Kochnak a Polstar.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Prelix aktív habot használta már valaki?
Hatásos, érdemes megvenni? pH-ja rendben van és nem is olyan drága. -
RP1980
tag
válasz JHONNY 79 #39816 üzenetére
Szerintem a sonax koncentrátumot válaszd. Az 2l majdnem annyiért mint a fényező és tisztításban, sikosításban ugyan olyan jó
De mint fentebb írtam, ha nincs wax vagy sealent a kocsidon tehetsz a mosóvödörbe a sampon melléa GS-ból. Csak jobb lesz a tisztító hatás. Nem kell sok, kb. a sampon adag 1/3-a vagy fele
[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Mi a különbség a SG MWC és az EF WC között?
Novum Forum Siculorum
-
i-sti
senior tag
Valahogy megérkeztek.
Így állítottam be a mosógépet a 800-as AutoCare-es kendőknek ez így jó vagy lehetne jobban is? (800 centrifugálással, az nem látszik a képen van még 600, 900 és 1000)
10ml/kg az ajánlott töltet. Ez száraz vagy nedves kendőkre érti?
5 kendőhöz raktam 20ml-t, kiwi vagyok így milyen lesz[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
Brave_86
aktív tag
válasz MrSealRD #39792 üzenetére
Tegnap délutánra kész is lett a fóliázás. 8-ra vittem átvették, 3 kor indulhattam érte.
3-4 napig nem szabad az ablakokat mozgatni, max résnyire, ha szükséges.
Utána már szabad, illetve belülről 3-4 hétig csak száraz mikroszálas kendővel szabad törölni. Utána már bátrabban lehet takarítani, nem sérül olyan könnyen. -
MrSealRD
veterán
válasz Brave_86 #39822 üzenetére
Tehát belülre kerül a fólia, ha jól értem. Teszel fel képet?
-
Czifi
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban hogy az alábbi képeken található foltot mivel és hogy tudom leszedni.
A folt egyébként az első ajtó belsejéről készült. Gyanítom az autó előző tulajdonosának a keze folyton kint lógott az ablakon és odaizzadt vagy én nem is tudom. Viszont nagyon zavar az folt szeretném leszedni valamivel.Előre is köszi a segítséget.
-
Hellas
senior tag
-
i-sti
senior tag
Ma is érkezett csomagom, ezúttal a CYC-től:
Chemical Resistant Sprayer - [link]
Handi-Hold Bottle (947ml) - [link]
GYEON - Q2M Silk Dryer (50x55) - [link]
SONAX Xtreme Brilliant Shine Detailer - [link]
Chemical Guys - Microfibre Wash+ - [link]
Auto Finesse - Oblitarate - [link]
Chemical Guys - Stripper Scent Pocket Sized - [link]
Bilt Hamber - Auto Wheels - [link]
Gyeon Q²M Leather Brush - [link]
SONAX - Microfiber Cloths Pkg/2 - [link]Novum Forum Siculorum
-
d4d
tag
válasz Hellas #39831 üzenetére
Én is ma vettem át az Alzás csomagot, szintén Koch Chemie. Szépek a flakonok, szépek a címkék, nem légbuborékosak sehol, nem sérült egyik sem. Gyárilag be voltak fóliázva. A műanyagápolótól sokat várok. A visszajelzések, képek alapján amit láttam, szerintem megtaláltam amit kerestem.
-
Zolinho1026
tag
Sziasztok!
Használ valaki Workzone Aldi-s magasnyomásúval MJJC-t? Ha igen, melyik típusú csatlakozás jó hozzá?
Loxone and Loxberry superuser
-
d4d
tag
válasz Hellas #39840 üzenetére
Nekem lesz hol kipróbálni szerencsére, ha máshol nem, nagypapám autóját nem fejeztem be legutóbb ott még lesz min tesztelni. Igazából van Meguiars APC-m meg itt a Bilt Hamber ha valami extra mocsokról van szó, de jó ha van egy kifejezetten beltérre ajánlott tisztítószer is a közelben. A Surfex HD-t eredetileg az Autoglym Engine & Machine Cleaner kiváltására választottam, mert annak literje több mint 5ezer ft és ugye az kész termék nem hígítható tovább. A BH se volt olcsó itthonról, de 5 liter és borzasztó tömény szer. Végtelenségig elég lesz.
-
MrSealRD
veterán
válasz Hellas #39831 üzenetére
Nekem meg végre megjöttek a mikroszálas kendők. 800gsm Autocare. Végül megfogadtam a tanácsot és a múlt héten megrendeltem a spanyol raktárból is. GLS hozta ma. A másikat amit lassan 2 hónapja rendeltem kínából azt meg elfelejthetem. Nyitottam is rá egy dispute-ot.
-
veterán
válasz Hellas #39845 üzenetére
Biztos hogy nem lesz elég, Németbe valószínű nem annyira kemény a víz mint nálunk, és ott elég lehet a hígabb keverési arány is. Én a helyedben legalább 60-70ml-t minimum raknék bele.
Valet PRO pH semleges habsamponból pl. a gyártó ilyen 2-300ml-t ajánl meg mellé 7-800ml vizet. Kizárnak tartom hogy a 20ml bármire is elég legyen. Én amúgy kezdésnek nem hogy 60-70ml hanem olyan 80-100ml Gsf-el indítanék.iPhone 13 Pro Max
-
MrSealRD
veterán
válasz Hellas #39845 üzenetére
Lehet. 7-én rendeltem meg. Ahogy látom most sincs Spanyol raktár. DE érdemes figyelni, mert gyorsabb és kisebb a kockázat.
-
d4d
tag
Egyelőre 1:10-ben próbálgatom, valószínű így is erősebb mint kéne (1:100-ig is el lehet menni vele), gyakorlatilag másodperceken belül hatott a gumiszőnyegen is és folyt le a felületről a barna koszos lé. Ha megdolgozod ecsettel akkor pedig öröm nézni hogy jön le minden mocsok.
Ha jól tudom egyébként pont előmosóként nyertek vele valami díjat, persze azt nem 1:10-es arányban kellene felvinni. Ez az 1:10 pl jó a gumi oldalfalához, felnikhez, erősebb szennyeződésekhez, motortérben vagy olajos szerszámokhoz stb. Beltérre szerintem sok lenne, műszerfalra ide-oda biztos nem vinném fel ilyen arányban. Nagyon jól használható a kefék mosásához, de a mikroszálas kendőt is ki szoktam vele öblíteni. Még töményebben használva elbánik az ezer éves zsírban úszó bicikli lánccal és hasonló erősen olajos részekkel a motortérben.nem saját képek,
Valami olyasmi mintha a Megs APC-t és a Super Degreasert összegyúrnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs