Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • weres78

    senior tag

    válasz Kereplő #34595 üzenetére

    Ez a hozzászolás tegnap valahogy kimaradt, bocs!
    Kerámiák közül amelyik tényleg komoly és évekre fent marad ott az utolsó réteget javasolt bizonyos időközönként újra kenni.
    Az autót két hetente ajánlott mosni (nyilván nem kell ha garázsban áll), mert még ha szép idő van és láthatóan alig koszolódott a sikeresen megtapadó apró szennyeződések lassan bontják a bevonatot. Ez waszon is így van, csak ott nem kell éveket bírnia.
    Időről időre újra kell tölteni a kerámián keletkezett kisebb sérüléseket (reload és társai).
    Ajánlott a mosást is szakemberre bízni, legjobb ott mosatni ha tuti garanciát szeretnél ahol feltették a védelmet, mert ha máshol mosod/mosatod nehezen bizonyítható, hogy minden feltétel be volt tartva ami a kerámia több éves garanciájához kell.
    Ajánlott a kerámia gyártója által használt /készített előmosó és sampon használata...

    Namost ezek elég jelentős plusz költséget jelentenek. Ez van akinek számít, van akinek nem. Van aki betartja amit kell, van aki nem.
    Waxot is kell ápolni, de... Egy waxot újra feltenni töredékébe kerül, mint akár csak újratöltést csinálni egy kerámián. És azt sem árt 6-8 hetente... Annyit pedig még egy puha carnabua is fent marad...

    Ezzel NEM fikázni akarom a kerámiát. Megfelelően ápolva csodaszép, szuper hidrofób, fizikai hatásoknak is ellenállóbb a (jól applikált, jó minőségű) kerámia! Van az az autó és tulajdonos réteg, akinek abszolút megérheti, elsősorban a presztízs miatt talán, de nem látok bele a fejekbe, nekem nem érné meg, de én csóró vagyok hozzá, az autómra sem úgy nézek és közel nem ér annyit...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák