Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
8.7 Catalyst
Változások az előző kiadáshoz képest (8.6):
módosított Catalyst Control Center: Information Center: részletes hardveranalízis
optimalizációk (program: teljesítménynövekedés, érintett Radeon szériák):
3DMark Vantage: akár 20 %, ATI Radeon HD 3600 és HD 3400
Company of Heroes DX10: 3-12 %, ATI Radeon HD 4800, HD 3800 és HD 3600
Lost Planet DX10: 4-15 %, ATI Radeon HD 4800, HD 3800 és HD 3600
Call of Duty 4 DX9: akár 4 %, ATI Radeon HD 4800
Lost Planet DX9: CrossFire módban akár 80 %-os pluszra is számíthatunk (AA és AF grafikai beállítások mellett)
játékokat érintő hibajavítások:
Windows Vista: Assassin's Creed, Crysis, Frontlines: Fuel of War, Hellgate: London, Mahjongg Artifacts, Rainbow Six: Vegas 2, Word in Conflict, Word of Warcraft, ZT
Windows XP: City of Heroes, Enemy Territory: Quake Wars, Lost Planet, Word of Warcraft, Google SketchUp, Gears of War
apróbb fejlesztések, egyéb hibajavításokJól hangzik szerintem! Aki feltette mindenképp mondjon véleményt!
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
edipqe
senior tag
no megvettem a zafír 3870 512 gddr4es liteosat 28k ért
meg Csillá-t 5k-ért a piros toronyban.Tehát akkor amit érdemes xp alá felrakni az a 8.5-as catalyst igaz? más vmi amit érmes felrakni, huzogatni nem akarom szval szőrüs fánk és barátai sztem fölös.
[ Szerkesztve ]
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Kecsua
tag
Üdv! Lenne egy kérdésem, és nem nagyon szeretnék visszaolvasva keresgélni. Szemezgetek egy his 3850- essel, de nem igazán találtam olyan képet róla amin látnám, hogy hány tűs a tápcsatija. A méretéből adódóan én 6 tűsre tippelném, de nem vagyok benne biztos. Ebben kérnék segítséget, köszönöm!
-
butcher eu
senior tag
az jól láthható hogy 3-3 szál megy be a tápcsatiba, tehát 6 tűs.
[ Szerkesztve ]
-
Kecsua
tag
[link]
Köszi a segítséget, én speciel erre gondoltam. Csak nem vagyok benne bitztos, hogy 6 tűs, a tápomon meg csak 1db 6 tűs csati van, és azt most nem igazán cserélnék (chieftec-400-as)[ Szerkesztve ]
-
Kecsua
tag
Köszi akkor megnyugodtam. Ha minden igaz lehet , hogy este már nálam is lesz, és akkor belépek a klubba
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
mégegyszer: KI KÉSZÍTI A 3800-ASOK 3DMARK 06 TOPLISTÁJÁT?
SZERETNÉM HA FELRAKNA
-
Dubmaster
aktív tag
válasz butcher eu #31663 üzenetére
ide tedd be, aztán Rover kollega intézi a többit.
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
én du felteszem a 8.7-et és holnapra megmondom hány százalékos teljesítmény növekedést értem el. (ha egyáltalán leszz. mert ugye láttunk már olyat hogy nem igazán tudtak javítani, ahogy az előttem szóló is említette.)
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
-
butcher eu
senior tag
nekem a 8.6 a 8.5 höz képest + 14% teljesítmény növekedést hozott alap órajelen, tuning alatt pedig +7%-ot. Kiváncsi leszek a 8.7-re is. ( hozzá teszem egyidejűleg új bios-t is kapott a VGA)
-
S4ND3R
tag
Hali!
Esetleg nincs itt olyan emberke aki megpróbálta volna a 48X0-es szériából valamelyik karit crossfire-be kötni mondjuk egy 3870-el? Tudom, hivatalosan nem támogatott, de mégis milyen jó lenne...
-
lsc
nagyúr
válasz butcher eu #31672 üzenetére
Azt mondták már hogy az aláírásod hosszú /alapelvek max 3 sor/ ?
Az élet kegyetlen .
-
FeRRaR1
őstag
válasz S4ND3R #31673 üzenetére
Nekem az tűnt furcsának, h a 4850 / 70 es karik CF je több helyen működött, mint a 38xx asoké, X38 as deszkával
Szal valami változott
De sztem nem működne rendesen, mert a gyorsabbikat vissza fogja a CF a lasabbik szintjére órajelileg, h ez mit csinálna a 800 Vs. 320 sp vel az kérdés
Katt?
-
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok!
3850-est vennék. Egy Accelero S1 rev2 kerül majd rá, hogy csendben legyen. Elbírja majd passzívan (szellőző házban)?
Melyik típust ajánljátok? A RAM mennyisége 512 vs 256 lényegtelen, a megbízhatóság és ez egyedi hűtés rászerelése a fontos!
Gigabyte (valami újfajta kondit írnak)?
[link]Vagy Asus?
[link]Vagy Sapphire?
[link]Egyiken sincsenek hűtve a nyákon található alkatrészek, ez fontos?
A lényeg, hogy a régi hűtő visszatételével legyen gari!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz BenceShearer #31676 üzenetére
Az asust gyorsan felejtsd el a ddr2 miatt /magic / , szerelésileg talán a gigával járnál a legjobban viszont azon a ramok alacsonyabb órajelen mennek , úgyhogy marad a sapphire .
Az élet kegyetlen .
-
butcher eu
senior tag
én ezt az asus-t ajánlanám, igaz drágább 1585ft-tal, mint amit te linkeltél, de ez 512-es és ddr3-as.
a sapphire amit írtál csak 256-os de olcsóbb egy ötössel.
nézd meg ezt a tesztet ha még nem láttad, és döntsenek a számok.
a 2. 3. 4. 5. oldalon található diagramok magukért beszélnek.Szerintem a sapphire mellett dönts. nem tud 5000 Ft-tal többet az 512-es mint a 256-os.
de a döntés a tiéd.[ Szerkesztve ]
-
Kzo
tag
SziAsztok!
E mellé[link] elég egy 350w M-tech táp?
-
FeRRaR1
őstag
Ez felbontás függő, mindenképp 512 eset vegyél, h ha 1280x1024 felett játszol, ha rá tolod az él simítást, el fogyna a 256 mb, látszik a tesztből is, bár ez is játék függő
Az az asus amit lent linkeltek tökéletes lenne
El bírna az S1 es passzívan is, ha szellőzik rendesen, max dobsz rá 1 halk ventit
Nekem is S1 em van, nézd meg a LogOutomat
S1 et mindenkinek
A Chillások meg monnyanak le
de akkor már inkább 1 ilyen, és jobban jártál teljesítményileg
[ Szerkesztve ]
-
Bali27
addikt
Tegnap kérdeztem valamit.. ezt:
a Catalyst/Kijelzőkezelő menübe átálítom a képernyőt kiterjesztettre (TVre) és ugy akarnám hagyni az káros -e a vganak, vagy jár e többletenergiafogyasztással stb?
Ja és ha kiteszem a tvre a képet, akkor mindig ki kell huzni az Antennát a TVböl, mert zizis lesza kép.. Erre van valami megoldás? -
Bali27
addikt
No meg a 8.7 8.6hoz viszonyitott eredményei érdekelnének engem is
Ugy olvastam hogy a CCC-n is javitottak valamit ha jól értelmeztem -
Kzo
tag
válasz butcher eu #31681 üzenetére
egy x2 4200+ 1dvd író 1dvd olvasó 1 vinyó
-
BenceShearer
aktív tag
Köszi a válaszokat!
A GV-RX385512H gigának alacsonyabbak mennek az órajelei? Honnan tudhatnám ezt meg?
Az oldalukon nem írnak semmit, ami tesztet láttam, ott elvileg 670/830-on futott.Ezekre a modernebb (Ultra Durable 2) kondikra nem is kell már hűtés?
Közben az említett boltban nincs már sapphire 3850-es, levették alistájukról.
FeRRaR1:
Látom neked kicsit le kellett varázsolnod a bordáról az asus feliratot. Vissza lehet tenni garivesztés nélkül? -
Dr.Én
veterán
válasz BenceShearer #31686 üzenetére
Hali
Nekem volt ilyen vga-m és a memoriája 1400-en ketyeg alpban 1630 helyett sajnos De lehet tuningolni legalább is az enyém asszem 1800mhz-en stabilan ment
Hát én a fetekre tettem hütést ,mert ha huztam akkor fagyott a vga, fetekre ramsüniket raktam és ez által nem fagyott[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
lsc
nagyúr
-
BenceShearer
aktív tag
Akkor giga kilőve...
-
lsc
nagyúr
válasz BenceShearer #31692 üzenetére
Ugyanott van ez nem egészen 23-ért , ha elég a 256 .
Az élet kegyetlen .
-
FeRRaR1
őstag
válasz BenceShearer #31686 üzenetére
Igen, vissza, csak oda van csúsztatva, kis feszítéssel könnyen jár ki-be
mondom ezt vedd, v 512 es 3850 et, a his bírja a HD 3870 órajeleit!
Ha rám halgatsz, nem veszel 256 osat....
[ Szerkesztve ]
-
CséZé
őstag
Hi!
Valaki nem tud valami 3870 tesztet 8.6-os Catalysttal?
Megnézném h áll a helyzet a 9600Gt-hez képest -
bolcsodal
addikt
Nah került rá egy AC S1 Rev2. IDLE 40 fokos, terhelve 53. Asszem megérte, hogy jobban bírja passzívan, mint a gyári hangorkán.
Pedig a Stock cooler ezüstözött pasztát használ...alig bírtam normálisan letakarítani.
Jah...és a hűtő ciripelt, nem a kártya. Kissé félrevezető dolog...ezis!
They drew first blood....
-
butcher eu
senior tag
csáó evri bodri
tudtok valamit erről a kártyáról?: SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 Lite PCIE
ez mitől lite verzió?mit tud ez órajelekben, és milyen ez a hűtő?
[ Szerkesztve ]
-
butcher eu
senior tag
ahogy láttam ugyan azt tudja mint az átlag ref kártyák, csak más a ventije.
de cáfoljatok ha nem így van.És még egy kérdés: Müködne ez egy asus 3870- ref karival cf-ben ugye?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz butcher eu #31698 üzenetére
A Lite-on nem ilyen hűtő van, ez Ultimate, ami ugyanaz mint a Full, csak passzív hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest