Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
REggelt!
1
Nyugodtan vehet amd ből x2 est, azt járatja 3, 3,2 Ghz n és 3 Tré márkot leszámítva nem lesz gondja, és annyiért nem kapna jobb intelt sztem.... (5200 is elég)
a 9800 GTx gyengébb a 4850 nél, a 3870 X2 nél, és a HD 4870 nél is bőven (Erő sorrend)
ilyet ne mondj h 3-4 év múlva, addigra Dx 11/2 lesz 12 magos CPU val..... legalább
-
rup1u5
nagyúr
válasz edipqe #31031 üzenetére
ilyen rossz a memóriád?
én a 6800gt-t vittem hozzád tesztelésre. egyébként semmi gond vele.küldjed azokat a listákat!
egyébként hosszútávra lehet hogy jobban jársz egy fullos AM2+ -os lappal meg egy 3850-el. aztán később ha valóban szükség lesz 4magra és jobban is fognak menni az újabb phenomok akkor mehet bele új proci és bikább vga.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz FeRRaR1 #31051 üzenetére
Vagy a volt PC-nk árából állunk sorba kenyérért meg rizsért... Már ha elfogyott a jegy...
cowboy_bebop: Ahogy az új "játék"-okat elnézem (pl. futottam ugyanazon a pályán, ugyanazzal a kocsival GTR2-ben és GRID-ben, hát, az utóbbinak köze nincs a fizikához, de amúgy sem), igényeseknek lehet, hogy még a 3870 is elég lesz 2 év múlva. Várom a Far Cry 2-t, hátha...
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
edipqe
senior tag
válasz cowboy_bebop #31054 üzenetére
aha! akkor majd megy a kukába a 3850 és jön helyette a CF 4870 xaré hudjé.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
WesTM
őstag
válasz syckaloz #31057 üzenetére
1Éve meg összestem volna,minden bajom lett volna ha 18-20 k ért egy ERŐS vga-t adnak,mert a 3850-870 még messzevan nagyon a gyengétől,minden játék teljesen jól fut rajta,magas fps el. Úgyhogy amíg nem jön ki semmi nomális dolog,mert mostanába tényleg vicc a játékfelhozatal,maradok a simulatorozgatásnál, aztán ha lesz olyan ami jó játék és esetleg kéne alá kraft addig lemegy a 4870 ára,és költözik hozzám. Akimost játk miatt vesz 48**et az hazudik. xD Crysis nem játék...
-
FeRRaR1
őstag
hát ez azért felbontás függő, 1680x1050 be és felette el fogy a 256 mb.....
De alatta, valóban tökéletes
1280x1024, 1440x900, felette nem vennék 256 osat
Sztem is az 50 esek a best Buy ok, De a HD 4850 es, 2x esét is le adja a 3850 nek, és úgy már nem sok érte a 35E sztem....
De bőven elég a HD 3850 is
-
edipqe
senior tag
az h gddr3 vagy 4 az csak fogyasztásban jelent +-t?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
katt777
félisten
Nézz meg egy-két ilyen összehasonlítást nagy felbontáson és magas összetettséggel, egyből lesz az 30% is. Fölösleges azon a 256MB-on spórolni. Ha lesznek igényesebb (grafikailag is) játékok, jól jön az 512MB mindenképpen, viszont kell egy jó proci alá.
FeRRaR1: Ahány 4850-es gyengébb a 3870-emnél! Még quad CPU score-ral is, a 3D-kről már nem is beszélve. Mert a sok marketinggel kimosott agyú fogyasztó megveszi 4200+, meg hasonló procikhoz (pl. játékokban csak lassú 2 magosnak számító Phenomhoz), ráadásul 1280-ba...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz syckaloz #31067 üzenetére
Inkább azon kell gondolkodni, hogy később mire lehet szükség, és mennyire éri meg abba befektetni. De éppen eleget érveltünk pro és kontra, sztem mindent kivesézve. Az biztos, hogy a "kedves vásárló" többet tudott meg, mint a boltban, ahol max annyit mondanak: "vegyél nV 8600GT-t, az olcsó, mindent visz, és jó HD filmnézésre". Tapasztalat.
De bármit veszünk, abból is lop az állam nem keveset (ÁFA + a cég adói az árba építve), szóval semmiképpen nem járhatunk jól.Ebben a kontextusban a helyes szó: egyelőre. Ezt sokan nem tudják, csak engem kicsit zavar. Az "egyenlőre" mást jelent.
[ Szerkesztve ]
-
sajtosqkac
csendes tag
hello mindenki, nemreg vettem egy MSIHD3870x2oc videokartyat, es lenne egy olyan problemam, hogy szinten az osszes ujabb jatek lefagy es ha leallitom a jatekot asztalon egy hibat ir ki. nem azzal van a problema h nemertem mit ir hanem hogy mi lehet a baj. valakinek van valami otlete? idaig a 8.5-8.6-os ccc-t probaltam ki de mindegyiknel ugyanaz van. majd megnezem a 8.7-betat is hacsak nem tud valaki mondani valami konkret dolgot h mit kene csinalnom. [itt] van a hibauzenet amit kiir.
a valaszt elore is koszonom -
syckaloz
aktív tag
válasz sajtosqkac #31070 üzenetére
Mennyin megy a kari (gpu/mem?)
-
syckaloz
aktív tag
válasz sajtosqkac #31070 üzenetére
http://www.overclock.net/ati/297476-tired-atikmdag-crash-look-no-further.html itt le van írva mit kell csinálnod /google.com/
-
sajtosqkac
csendes tag
koszi szepen most meg is csinalom
-
edipqe
senior tag
válasz katt777 #31068 üzenetére
nézegettem árakat, és katt777 meggyozott és vhol igaza is van, az h most 1440-900 ban játszom nem jelenti azt h ez igy is marad. Ki tudja nemsokára jön a Total war sorozat folytatása oda lehet h jól jön majd a fölöslegesnek tartott felbontás........
Nézegettem az árait a lite-oknak és meggyozo!!!! elég occsó.
csak a saphire dob piacra lite-ot? Van kétslotos lite is? Saphire a legolcsóbb ha 2 slotos cooleres 512megás 38xxast akarok?I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz syckaloz #31076 üzenetére
ezt találtam occson de ez 1 slotos
tud ennél occsóbban vki gddr4es 3870et?I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz syckaloz #31078 üzenetére
ahogy a teszteket nézegettem csak kicsivel volt jobb a 70es, ugy gondoltam fölös a töblet kiadás.
de ahogy nézegettem az árakat ha normális coolerrel szerelt 3850et veszek az majdnem annyi mint az occsó kategoriás 3870.
hehe az enyém ugyan az és 3 üveg sörrel olcsobb!
árgépen a gigabyte olcsobb mint a saphire, ez lehetséges? azt ittem a zafir az a majdnem gagyi kategoria....a régi 9600xt/pro az nekem nagyon annak tunt, mikor vettem anno.
[ Szerkesztve ]
-
papi77
addikt
Na, a GFX Chilla mellett döntöttem,( Brekk-től vettem )már fel is raktam a 3850-re! Háát mit mondjak; nem kicsit király! Terhelve sem megy 50 fok fölé a kari!
Szerintetek az normális,h a karira fujja a venti a levegőt Nem fordítva kellene?Az első: NOKIA 1611
-
edipqe
senior tag
no találtam gddr4es 3870 zafírt 2 slotosat 25 400-ért
-
pempellini
senior tag
hali skack
szerintetek melyik jobb kari egy sapphire 3870 -es vagy gigabyte 4850-es mind a kettő 512mb-os.
sűrgős lenne a válasz.Gigabyte Z77X-UD3H,Intel I5 3470@3800mhz,Chieftech 450w,Sapphire 7770 vapor-x 1Gb,Zalman 9700 cu.
-
Thrawn
félisten
válasz pempellini #31084 üzenetére
4850
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
cowboy_bebop
őstag
válasz pempellini #31087 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz Thrawn #31085 üzenetére
Megfelelő procival. Az én 3870-em ugyanis sok 4850-nél gyorsabb.
pempellini: 3.2GHz-en nagy felbontás kell, hogy kihasználd a 4850-et-
edipqe: 1 slotos karin hűtést KELL cserélni. Az még egy Chillával is 6.3k, pedig az olcsó. Ezzel kalkulálj. A HIS 3850 IceQ3 turbo X nagyon jó választás, csak kapásból avultatni kell a bios-át, vagy átszerkeszteni. Bios-moddal a 3870 hűtése is jó (2 slotos!), de zajos lesz (leírás a honlapomon).
MSI-nek (most néztem 4850-ből) olyan "lite"-ja van, hogy nem adnak hozzá CF kábelt és HDMI alakítót, ua. árért. Hiába, MSI...
papi77: Ahogy mondták: mégis honnan kéne hová? Egyébiránt hátul megy ki a levegő a 3870 +1 slotján, de 3850 mögül is ki lehet venni, ha meg van pl. egy Noctua venti a ház hátuljában, semmi gáz. A hideget kell a meleg alkatrészekre fújni.
cowboy_bebop: Azt is írd oda, milyen proci hajtotta a karikat. Amúgy az 1440-es felbontáshoz nincs sok közük e teszteknek, ugyebár... Tehát totál megtévesztő.
FeRRaR1: A tesók létének is megvan az értelme. Különben is, mindenki tesóként kezdi.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
üdv néktek...
nemértem mit dobálóztok h kihajtja-e az adott proci ezt vagy azt a VGA-t.....
az én jelenlegi konfigom bőven elegendő 1280*1024es felbontáshoz(nagyobbhoz is jó lenne,de a monitorom egy 19es LG )
lehet nincs kihajtva a VGA-m,de amilyen játékot elinditok 1280ba fullosan...az nem szaggat,vagy dadog...(kiv cry)akár dx9 akár dx10ről van szó...
ahogy ismerem az ATI-t sztem fog csinálni drivert amivel kilehet dolgoztatni a 2GPU-s kártyákat...(lsd 4870 X2)...sőt!balga lenne elhanyagolni a 3870 X2 vevőket....
ati driver fronton gyenge....de kezd észhez térni sztem!(nem offolok senkit,ezcsak egy vélemény volt)
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
syckaloz
aktív tag
válasz - = Zk = - #31091 üzenetére
Azért az X2-es 1280-as felbontáshoz pazarlás, nemgondolod?
-
xardas
tag
válasz - = Zk = - #31091 üzenetére
"ati driver fronton gyenge....de kezd észhez térni sztem!"
csak annyit kérdeznék h akkor mi az erős? nem kötekedésöl csak kiváncsiságból. (bár igaz az ati télleg nem a legegyszerübb...)
modff[ Szerkesztve ]
Helyesírási hibák ejtésére minden jog fenttartva.
-
- = Zk = -
félisten
válasz xardas #31093 üzenetére
syckaloz:de..nagyonis igazad van...de amint lesz pénzem,beruházok egy nagyobb monitorra
az h mi az erős,azt még magam sem tudom sajnos...a PC utjai kifürkészhetetlenek..ezzel sztem egyetértünk!...
(de pl kataliszt 8,5ről váltottam 8,6ra,és RD Grid alatt +25-27FPS-t nyertem....de ez nem mérvadó,tudom... )[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
syckaloz
aktív tag
válasz - = Zk = - #31094 üzenetére
- = Zk = -: ha esetleg szeptember környékén el akarod adni az 3870X2-est, érdekelne!
mod: vga[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz syckaloz #31095 üzenetére
szerk:mértpont szeptember környéke?....
[ Szerkesztve ]
-
syckaloz
aktív tag
válasz - = Zk = - #31096 üzenetére
Még egy kicsit várni szeretnék a kedvezőbb árak miatt
-
- = Zk = -
félisten
válasz syckaloz #31097 üzenetére
PÜ...ne offoljunk mert fight lessz!!....
-
syckaloz
aktív tag
válasz - = Zk = - #31098 üzenetére
Rendben, mennyi a sapph X2esed alapórajele ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz syckaloz #31099 üzenetére
hát GPU-Z szerint:825/900 az alap
de ferrar1 kollega álltal felvan tornázva bios modban 891/945-re..
de ezcsak egy VGA....elméletben összekéne adni a kettőt ugyebár!! ..de az egyik GPU alapjáraton megy!!
vagy mia szösz...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs