- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Szuperboci
senior tag
Én úgy használom.régóta azt nem lehet mondani kb 1 hónapja.
Ha beakarod állitani akkor katt777 honlapján és blogjában találsz részletes leírást.Én is használtam az ő leirása alapján minden rendbe van vele,csak nekem 40% az már hangos.hagyom igy ahogy van amig megy megy.Meghal, megy gariba.
[ Szerkesztve ]
Music!!!
-
Eagl3
veterán
válasz Szuperboci #32151 üzenetére
és neked miylenek a hőmérsékleteid?
-
Szuperboci
senior tag
Iddle: - gpu 65 ,memo 80 ,18-22 % on pörög ergo 600-700 rpm.
load: - gpu 85 .memo 90 fok. venti változó néha felörög.Crysis warhead alatt teszteltem full graf 2x AA val,közbe vettem fel fraps al,nemtudom mennyit számít.
Megjegyzem nekem kék nyákos sapphire om van,ami elvileg valamivel hűvsebb.[ Szerkesztve ]
Music!!!
-
fdisk
őstag
Biosba is babráltam,de csak annyit hogy ezeket pöttyöztem be.
Ezt azért csináltam mert így még nyertem pár fokot minuszba.No nem sokat.(max 2-3)
Az asus bios ne tévesszen meg,Már nem volt kedvem dos alól visszaflashelni a zafírét.
A mail címedre elküldöm a reg filet.Úgy jó?Csak hozzá kell adnod a reg.adatbázishoz,és kész.
Az att meg katt honlapráról le tod szedi,a hozzátartozó magyar nyelvi file-al együtt.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Bluegene
addikt
nah játszottam egy kis far cry 2-t
a gainward golden sample órajelein(+)
40% venti, 75 fokos[link] asszem ennél jobb bizonyíték nem is kell halk és gyors
mod: WesTM-nek van igazaAzzal szórakoztok hogy egy nem reális terhelésen a kártya 100 fok fölé megy? Készíteni kell egy normális ventiprofilt,be kell állítani a kártyát, és JÁTSZANI kell. Akkor soha az életbe nem lesz 100 fok,mert normális körülmények között nem megy fel addig. 3850 em is ref. hűtéssel ami be van állítva vígan felmegy 100 fokra furmark közben,játékban viszont 80C fölött még nem volt,de inkább 75.-és érdekes kb. 3negyed éve hibátlanul megy... Egy megbízhatóság jelképe toyotát is ki lehet nyírni 3 perc üresben nyélgázon,de amúgy meg ha normálisan használod el megy 50 évig valami ilyesmitz akartam mondani, csak nem tudtam ilyen szépen szavakba önteni
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
virkir
veterán
Hogy én is belevau
Kéknyákos refhűtős 4870 mai statisztika amibe volt kb 1 óra StalkerCS, meg 1-2 óra Sims2, mindezt egy 24-26°-os szobában.
Most ATT-vel megy a szabályzás de én a biost is átírtam ami már kb hasonlót tud mind így, azon már csak csak a ventivezérlést kell finomítanom mikor van kedvem.
Lényegében hangtalanul megy a kártya egyedül 40% környékén kezd kissé zavaró lenni."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Eagl3
veterán
válasz Szuperboci #32154 üzenetére
igen, gondoltam, h. a kék nyákoson van valami kis változtatás. Akkor azért hűvösebb.
Csak a BIOS-ba van külömbség szerintetek? -
_Toka_
senior tag
Maximálisan egyetértek Veled!
Többször ki is fejtettem itt, mennyire értelmetlennek tartom ezen proginak a használatát. Egyetlen esetet kivéve, mikor hibázik a kártya.
Ilyen extrém terhelést egyetlen játékban se kap a kártya, tehát az ezáltal mutatott értékek hasonlóak extrémek, abszolút nem mérvadók. -
DeepDish
őstag
Errol van vkinek vmi tapasztalata , hogy erdemes e ra beruhazni?!
Hutese es zajossagara celoztam leginkabb?!
-
F-ECT$
titán
válasz DeepDish #32163 üzenetére
Nekem volt 2 napig, aztán ment vissza gariba, mert hibás volt a kártya. A hűtését sem tudtam tesztelni, mert 1 perc után fagyott 3D alkalmazásokban. Helyette most egy Palit 4870 Sonic van, ennek elvileg ugyanilyen a hűtése, viszont érzésre a Palité halkabb. Mellesleg hatékony is: zárt ház, full terhelés, 45% venti, max 70C.
Dive ever, work never.
-
Oliverda
félisten
Van arra valami egyszerű trükk hogy a CCC-ben (8.10) ne csak 700MHz-ig lehessen húzni a GPU-t? Mintha lenne vanalmi unlock lehetőség ha jól emlékszek...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
DigitXT
nagyúr
válasz _Toka_ #32161 üzenetére
Viszont ebből levezetve: ha a furmarkot bírja, akkor mindent bír.
Lehet, hogy ennek örömére meg is nézem, mit tud
a Chilla, és Bundás kollegának be is linkelem...
Szerk: egyébként ugyanezeket el lehetne mondani a
procinál a 4 magot 100%-ra leterhelő Prime95-re is...
Ja, hogy ott van olyan program, ami tudja ezt? Ez az
egyik, a másik meg az, hogy annál följebb soha nem
fog menni, és ha az ott tapasztalt érték jó, akkor jó.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Proc:
Intel C2Q Q8200 2,3GHzAlaplap:
Intel P45 chipsetMemória:
4 GB DDR IIWinchester:
500 GB SATAVideokártya:
nVidia 9800GT 512MB Ez helyett lenne a Sapphire 4850 Dual.Optikai megh:
20x DVD-RWHáz:
Chenbro XpiderII 550WEhez mit szoltok,ezek a procik jobbak mint a 8400-as?
És gond nélkül kihajtaná a 4850-et?[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
TTomax
félisten
válasz Oliverda #32165 üzenetére
Ilyesmire gondolsz?Csak BIOS-moddal... (még mielött valaki kérdezné...ez egy 4850...)
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
_Toka_
senior tag
válasz DigitXT #32166 üzenetére
Viszont ebből levezetve: ha a furmarkot bírja, akkor mindent bír.
Igazad van!
De ... WesTM Toyotás példájánál jobb nem kell. Sztem a kocsiddal se tennél próbát. Bár ezt inkább csak remélem!! Pedig, ha bejön, ott is biztos lehetsz benne, hogy jobb a négykerekűd, mint a nagy többségé...Bár, nem győzködnélek tovább ebben sem, mert látom, hogy itt ez a progi is szélirányban van... Minden esetre én addig nem használnám, míg rendben van a kártyám. És, igen, pont azért, mert elbúrhatom vele...
-
Gorneck
legenda
válasz _Toka_ #32170 üzenetére
Egy teszt progi azért van, hogy teszteljek vele...alap, tuning és egyéb beállítást...ennyi erővel mondhatná bárki, hogy az atitool vagy bármelyik más hasonló progi tesztrészét is bűn használni...
Nevetséges...lassan írni se szabad a topikba...mert csak az a faszagyerek aki beteszi a karit a gépébe és játszik...és benyögi, hogy milyen klafa a cucca...
Csak akkor ez a fos topik minek van? Jahh...megvan _Toka_ és Budás faszgyerekek topikja...ahova nem szabad olyat írna ami rossz fényt vet bármelyik ati karira...ohh yeahh...meghajlok nagyságotok előtt... És eme fenséges kari előtt...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Bluegene
addikt
válasz DigitXT #32166 üzenetére
epekedve várom, tudnál FC2-zni 700/1150-en? gpu-z mutassa
egyértelmű h nem 75 fokos lesz mint nekem, hanem sokkal alacsonyabb
Gorneck: én vagyok a Budás Mi ez a 180 fokos fordulat?
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
-
WesTM
őstag
válasz Gorneck #32172 üzenetére
Hát megint nem értek veled egyet. Én sem tartom magam annak a faszagyereknek aki beteszi a gépbe a kártyát,és örül neki. Nagyon sokat mókoltam,mókolok rajta most is,mint minden alkatrészen a gépben.Nem csak be van téve a helyére,'oszt mennyé' fiam,csak korán gyere haza... És nem is tartom hülyének hozzá magam,nem nagyképűségből mondva. DE amit felesleges erőltetni azt minek??? Neked van,vagy volt valami problémád a kártyával? vagy most csak úgy spontál szapulod. Én a helyedben,ha ennyire nehezen viselem az általad ipari hulladéknak nevezett dolgot,gondolnék egy nagyot,nem idegesíteném magam,és hopp vennék egy gtx260at,vagy 9800gtx+-t,amin biztos jó hűtés van,biztos jók a driverek(nagyon nem),biztos kevesebbet eszik,és a furmarkot is bírja 80 fokon.Nagyon nem értelek. De hát ezvan.... SPRITE!!!
Oliverda: Valószínűleg módosított bios van a kártyán,ahol át lett állítva a határérték.
Ha jól tudom az újabb RBE már tudja ezt,ott kell módosítani a biost,át kell állítani,hogy a CCC meddig engedje az órajeleket,és winflash el feltolni a kártyára a módosított biost. De lehet hogy nem ez volt a módszer majd Tomax mester válaszol.[ Szerkesztve ]
-
metafenomÉN
csendes tag
Ez kicsit off topik de 4850 toxic alá építem a gépet
alaplapnak ASUS P5Q megfelel?
és mivel jobb e P5Q Delux ????
-
TTomax
félisten
válasz Oliverda #32175 üzenetére
Az RBE BIOS Editor ha jól emlékszem 3. fülén van Catalyst hack funcio,nem is kell mást nagyon álligatni,plusz feszt ATT-al adj neki,700-on stabilan fog menni,én ott használtam.A kész BIOS-t pedig ATIwinflash-el rakd fel,de ha 5 percet gondolkodik akkor se nyulj hozzá,várd ki amig végez mindegy mennyi idö,különben mehetsz PCI-os VGA-ért...
A saját BIOS-t pedig vagy letöltöd,vagy lemented a BIOS editorral...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Gorneck
legenda
Visszaolvasni luxus? Még hányszor írjam le mi nem tetszett? Az ipari hulladék lekerült a kariról...45 fokot nyertem load...Így a kari már megfelelő minden szempontból...mert gyárilag amit kaptam egy fos...
A bios továbbra is xar...sajna...
És inkább egy sör...vagy unicumot vagy jageret...nyami nyami..._Toka_: Jobban bezony...így max jót röhögtem rajtad...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
lala42
őstag
Hali mindenkinek!
1 kérdés. Van a GPU Caps viwer és azon belül a szőrös fánk. Nos az alább belinkelt képen is látszik, hogy amikor forog a süti, akkor vannak benne (legalábbis nálam) piros csíkok ill. sávok. Ezt minek lehet betudni?
[link]
Előre is köszi a segítséget, ill. a magyarázatot._Toka_ F@sza volt az olvasmány, amit tegnap linkeltél.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
-
őstag
Hi!
Far Cry 2 néha magától kilép. Mitől lehet? lehet hogy túlmelegedik a kártya? ASUS 4850 a gyári hűtővel. 70%os ventifordulat 85 fok körüli hőmérséklet játék alatt. Mit tudok tenni? köszi -
-
Gorneck
legenda
válasz lala42 #32188 üzenetére
Akkor kéne egy kép...
Bezony a videokarin...ez a progi pont arra van kitalálva...hogy tesztelni tudd...de itt egyesek szerint azért van, hogy kinyírja a karit...
dave93: Nálam egyszer se lépett ki eddig...ha túlmelegszik akkor nem kilép a játékból...tuning a gépeden? Driver? Lehet ramtól és persze mert tört játékkal játszol...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
lala42
őstag
válasz dave93 #32190 üzenetére
Szerintem csak ennyi. Anno volt nálam a HalfLife 2 ami egy ponton nem akart továbblépni. Két-három játékból kilépés visszalépés után ment minden. 1 liftes jelenetnél, nem tudtam lemenni a pincébe. Megvettem és a onnantól a hiba egy nagysikerü könyv címe lett.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
válasz Gorneck #32192 üzenetére
Melegedés okozhatja, vagy a Ramok sz@rok? Gain 4850 GS. 512. Mert a progi szerint nem forró a kártya. ( akkor ez is gari? )
-
slett27
addikt
Én úgy kímélem a 4870-em, hogy AMD Clock Tool-al leveszem kézzel 300/300-ra, így 40W-ot esik a fogyi és 81C-ról 54C-ra esik idle a hőm én vagyok a PowerPlay 2.0 csak a VGA nem tudja. Hogy r...jon meg.
Terhelve nem volt időm szórakozni a hőmérsékletekkel, de az is lesz hamarosan. Rivatuner 2.11 erre alkalmas asszem.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
lala42
őstag
válasz Gorneck #32197 üzenetére
Játékok közben megy mint az állat Nem akad, nem hibázik, nincs képhiba (pixel, foltosodás stb.) Másik progival még nem próbáltam. Csak ezzel és ezt tapasztaltam. Mintha lekvárcsikok lennének a fánkban.
Esetleg nem-e a CCC 8.10 hibája lenne? Holnap kipróbálom korábbiakkal is. Hátha[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest