- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz Bluegene #31533 üzenetére
jó akkor se arra tervezték amire a kacsa használja, az Msi 3 év garit ad rá, de értelemszerűen csak akkor ha betolod és játszol vele...
Valszeg nem ő a célközönség. Nincs is ezzel baj.
Neki nem kell a gari, mert nem hibázik a kártyája, csak nem tetszik neki...Nem az Általad linkelt postra gondoltam kimondottan, volt egy későbbi, rövid, vastagon szedett. A másik meg, nem azzal van gondom, hogy válaszolsz neki, vagy nem, hanem azzal, ha ezt rajtam keresztül teszed, ezzel kvázi bevonva engem kettőtök személyeskedésébe. Ebben nem kívánok részt venni és állást foglalni!
A postod további részével meg egyetértek, azzal a kitétellel, hogy én nem kérdőjelezem meg azt, hogy hogy mernek egyesek kritizálni. Tegyék ezt korrektül, egyébként pedig ez vérmérséklet kérdése. De ezt itt is már többször kifejtettem.
-
veterán
válasz Bikerider #31551 üzenetére
hat ha az en velemenyemre vagy kivancsi,... mire kijonnek olyan jatekok amik hasznaljak a 4magot, addigra a Q-s proci is elavult lesz .szvsz nem erdemes most elore gondolkodni, vegdd meg a 8400 at, huzd fel 3,8- 4ghz re es elleszel vele sokaig ,nem eri meg a Q-s procit venni ha csak jatekra kell es nem kodolsz meg vagsz videot
-
HSM
félisten
válasz Bikerider #31549 üzenetére
Miért, mi baj pl az E5200-al??? Szerintem a legjobb vétel a pénzéért, az E8400-as sose lesz majdnem kétszer gyorsabb.... De amíg bírja az E2160-ad, addig minek lecserélni??
Bár tény, hogy az E7200-as pénzéért már jobban jársz egy E8400-al...
Mondjuk nekem eddig a Q6600 is megfelelt, 2,4-en, bár néha olyan kedvem van, gyorsabb 3,2-ön....[ Szerkesztve ]
-
marcus.fenix
aktív tag
Ha már odáig jutunk hogy a hangzavar miatt mégis lecserélnénk a gyári hűtést egy 4870-en, akkor mit tudtok, mire érdemes? 800/1100-on jelenleg 88 fok körül van 99%os terhelésnél, és a számomra még elviselhető 28%-os ventivel. Jó lenne tán 80 alá vinni, és mégjobban elcsitítani, de kétlem hogy valami aftermarket cooler képes rá...
Valami tipp?Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Ezt nem hiszem el
Az mitol van hogy a CoH -ba lila lett a tank meg nagy fekete teglalap alaku foltok lettek.A feketesegen meg latszottak normalisan az egysegek.
-
_Toka_
senior tag
válasz Bikerider #31560 üzenetére
Csatlakozó?
Ha az nem, haldoklik a kártya(#31562) adam520: Driver is csinált már ilyet???
Mondjuk, ha következetesen ezt teszi, más hibája idővel se jelentkezik, akkor akár ez is esélyes lehet...(#31563) Bikerider: Nos, ez esetben még tényleg lehet tuning, viszont csati már nem. Ha az nincs, sajna sok jóval nem bíztatnálak...
[ Szerkesztve ]
-
FÖNÖK
tag
hi!
kijött a far cry 2 (mostmántényleg)
ha valaki kipróbálta írjon pár sort a tapasztalatairól.
üdv''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
adam520
tag
válasz Bikerider #31564 üzenetére
Próbáld 8.10-el.
Mostanában nekem is problémám van a kártyámmal.
Brother in Arms-Hell's Highway esős pálya fagyi ezért most várok, hogy legyen patch, driver, vagy valami.
STALKER-Clear Sky megy, de a kerítés drót a pálya határoknál kompletten hiányzik az első pályán, a Tiszta Égbolt főhadiszálláson a gyalogutakat lefedő vaskonzolok tetejéről hiányzik az álcaháló. Meg néha játék közben valamiért el kezd szaggatni mint amikor a viyó tölt, szwappol, pedig mindenhol full graffal akadásmentesen megy más esetekben.
Altatom most mind a kettőt egyelőre.Meg kell jegyezni, hogy a mostani játékoknál gyakran látom az NV logót és már húzom a szám, és reménykedek, hogy hibamentesen fusson a 4850-esemen.
[ Szerkesztve ]
Dr.Adam520
-
Bikerider
aktív tag
válasz adam520 #31567 üzenetére
Hi
Koszi
Nekem Stalker Clear Sky el sem indul.Vistam van.Meg néha játék közben valamiért el kezd szaggatni mint amikor a viyó tölt, szwappol,ezt csinalja nalam is.De az osszes jateknal.Volt mikor DVD nezes kozben toltes,a hang is akadt es fekete kepernyo.De ezt csinalta a 9600gt,GTX 260 -nal is.
-
frigoo
aktív tag
adam520 & Bikeraider: Az a Vista miatt van,(adam520: amennyiben vistád van) nálam is ez volt. Indexelés, Superfetch kikapcs, virtuális memória lekorlátoz, 4GB ram berak és már jó is
Nálam ezek oldották meg a problémát. (Crysis Warhead és Cler Sky alatt)Mondjuk a Bia-ra nem tudok monadni semmit, azzal nekem nem volt gondom.
[ Szerkesztve ]
-
frigoo
aktív tag
válasz Bikerider #31570 üzenetére
Ja, én is majdnem feladtam, de aztán helyreráztam kicsit az agyát a Vistának, és most má egész tűrhető.
Más: Srácok, szerintetek feltegyem az ati hotfix drivert vagy ne. Far Cry 2-re gyúrok. Olvasgattam visszafelé, de nem tudom eldönteni, hogy ez most áldás vagy átok?
-
katt777
félisten
válasz abridabri #31553 üzenetére
Még a 4870 alá sem szükséges az E8400-at tuningolni, max 1-2 DX10-es játék alatt, és ott is elég 3.3GHz. Viszont ha lesz majd 5870, vsz. az alá is tökéletesen megfelel majd, 4 magosra meg tényleg fölösleges váltani játékok miatt.
HSM és Bikerider: Az újabb játékoknál egyre többet számít a cache, és bizony az E8400-nak áll a zászló. Attól persze lehet, hogy nem stabil a tuning, de az is tény, hogy hasonló konfigokban "kis" intelekkel problémák tapasztalhatók (akadás, kilépés), míg E8400-zal nem. Arról sem szabad megfeledkezni, mekkora a fogyasztása egy 3GHz-re tuningolt E2xxx-nek, ill. mekkora egy E8400-nak.
frigoo: Nálam semmi baja. Far Cry 2-höz meg KELL.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
frigoo
aktív tag
Hahh, akkor van másfél órám eldönteni
Kössz az infót! -
marcus.fenix
aktív tag
Érdemes levenni a gyári hűtőt (4870), felkenni valami komolyabb pasztát aztán visszarakni a cuccot? Lehet így nyerni pár fokot?
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
_Toka_
senior tag
válasz marcus.fenix #31585 üzenetére
Korábban járt itt olyan, aki nyert vele... Bár, az lehet, hogy 4850 volt, de az kb. lényegtelen.
-
Vasinger!
nagyúr
Sajnálom, de csak ma fogom tesztelni a Far Cry 2-t, XP-n. Vistán sztem csak holnap DX10.1-ben.
-
DerStauner
senior tag
ha a far cry 2-vel (meg a clear sky-jal) szeretnék PROBLÉMA NÉLKÜL játszani, akkor kell a 8.10?? Most 8.9 van fenn.
-
Gorneck
legenda
válasz DerStauner #31588 üzenetére
Próbáld ki...de biztos érdemes a driver friss és lehet a hotfix...
Gorneck#1239
-
_Toka_
senior tag
válasz DerStauner #31588 üzenetére
Az itt lévő hotfix kimondottan FarCry2-höz való.
-
Gorneck
legenda
-
_Toka_
senior tag
válasz DerStauner #31594 üzenetére
Bevallom, én nem próbáltam, de a 8.6 hotfixből ítélve, ami egy komplett driver volt, akár ez is lehet az...
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
HD4850-et ki tud hajtani egy e5200-as C2D?
-
marcus.fenix
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
Nah az ígért Far Cry 2 teszttel megérkeztem. Először leírom milyen beállítások mellett készítettem.: katt
1280x1024, 70Hz, DX9 ás minden részletesség a maximumon. A pontos leírás itt található:
A kártyám egy Ref. 4850, alap órajelen, amit egy C2D E8400 4.0 GHz-en tol.
Készítettem pár ss-t, a jobb felső sarokban látható az FPS érték: (A képek át lettek konvertálva, szval nem nagyon tükrözi a valóságot...)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.Aztán feltoltam a beállításokban az élsimítást 8xAA-re, szval most tényleg maxon van a játék, igaz DX9-ben..:
1, 2, 3, 4.További teszt várható DX10.1-ben!
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz _Toka_ #31595 üzenetére
Nem lehet, biztos. Pure rendszerre telepítettem Vista alatt.
FC2: Ez alapján nem tűnnek túl jónak sem a játék, sem a 48xx VGA-k. Nyilván megint nem véletlenül gyorsabbak az nV-ák, főleg nagy felbontásban. No de az X2 végképp csúful leszerepel -> Catalyst.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Aktív témák
Hirdetés
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest