Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    Sziasztok, Panasonic OLED TV kerül a családba hamarosan (remélem), emellé keresek médialejátszót kifejezetten 4k tartalomra (UHD BD lejátszó van, azon van Netflix, Youtube, ezek elvileg nem érdekesek, illetve oppo103-mal megoldott a fullHD médialejátszás is) (korábban valami, aminek nem emlékszem a nevére, de a Medi8tor "koppintotta jobbra", illetve Netgear, Dune lejátszóim voltak)
    Felmerült bennem, hogy elég lehet-e a Sony UHD BD játszó (x800 (M1)) 4k médialejátszása, de ha jól emlékszem azon a TrueHD nem megy, a HD hangok fontosak (Anthem mrx-510 az AV erősítő).
    Elsősorban külső HDD lenne a műsorforrás, amúgy apple TV ellen sem lenne kifogásom, de az ugye csak hálozati.
    Az Nvidia Shield és a Shield Pro (2019) között mi a különbség? (ezen kívűl: 2/8GB - 3/16GB) - melyik ajánlott inkább? Nagyon tetszenek, csak az áruk kicsit sok, de ott vannak a játékok is, jaaaj....
    Vagy elég lenne valamelyik kínai+CE? (Az SD kártyára telepítés és onnan bootolás+kis beállítgatáson túl lehetőleg ne kelljen "hekkelni".
    A fő cél tehát a 4k video lejátszás OLED-en és HD hangok visszaadása (ezt úgy magamnak is írtam, mert hajlamos vagyok túllihegni :B ). Nagyon köszönöm a segítséget előre is. :R

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák