- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Alapból nem lehet feltelepíteni rá Play Storeból, de letöltve az apk-t simán felmegy és elindul - kipróbálni nem tudtam, nincs előfizetésem.
Nvidia Shield TV Pro[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
DJMDJM
tag
-
DJMDJM
tag
válasz DJMDJM #69447 üzenetére
Ne hagyjatok kétségek és szűkített választási lehetőségek nélkül.
- Nvidia SHIELD TV vagy PRO
- Dune HD Pro 4K II vagy csak a Realbox 4K
- Zidoo Z9X?
Esetleg vmi más, amiről azt sem tudom, hogy létezik?
Netflix 4K jó lenne majd a jövőt illetően, sokszor nem élnék a "kölcsönzés" adta lehetőséggel. -
vacs
veterán
blakey és LógaGéza
Az Nvidia Shield TV Pro-nál olcsóbbra gondoltam, ez majdnem egy fél havi fizetésem!
Elérhető árúbb esetleg?
Google Sabrina-ról most olvastam, lehet meg kéne várnom?
(^)(>.<)(^)
-
Beni2360
félisten
válasz DJMDJM #69452 üzenetére
És még kimaradt az előbbiekből, hogy kártérítés közben már a felmondó levelet is megkaptam. Éppen évforduló előtt történt 2 hónappal.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TomAce
tag
Zidoo-kban van a DUne jukeboxhoz hasonlo filma katalogus?
-
Beni2360
félisten
válasz TomAce #69456 üzenetére
Nézd meg a videóm több helyen látni amit keresel pl: 9.30 p től.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LógaGéza
veterán
válasz DJMDJM #69453 üzenetére
Én a Netflix miatt SHIELD felé mennék. A Pro és a sima között annyi a különbség, hogy a Pro-n van 2USB, több a belső tárhely (8 vs 16GB), és a RAM (2 vs 3GB) - valamint csak a Pro-n van Plex szerver. Ha csak multimédiára használnád játék nélkül, akkor elég lehet a sima csőformájú is.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
blakey
titán
Mi Box S-en a legújabb béta telepíthető, működik de még nem tökéletes.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Márton
nagyúr
üdv,
Pi4-gyel már lehetséges 3d iso-t lejátszani?
Tehát megvan a fhd/szem minőség?
Ha igen, mivel?
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
félisten
Sziasztok!
A Magicsee N5 utódját keresem.
A feltételek:
- CoreElec támogatás, és fel lehessen tenni a belső memóriába; SD kari nélkül fusson
- Jó erős Soc, hogy sokáig pörgős legyen a CoreElec
- 4K, HDR, minden formátumot tudjon, amilyen formátumban kijöhet film és youtube videó mostanában. AV1 támogatású lejátszó létezik?
- nem tudom, hogy reális-e, de a saját távirányítója nélkül is bekapcsolható legyen akár hálózatról, akár infrás telórólÁrban olyan 50-ig gondoltam, de ha van ilyen 15-ért akkor nem kell elkölteni az 50-et, de ha 50 felett van ilyen, akkor meglátjuk, hogy érdemes-e bevállalnom.
Köszi minden tanácsot, véleményt!!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
blakey
titán
VIM3L HTPC Edition, VIM3 Pro, Odroid N2, N2+, C4 vagy a Beelink GT-King/GS-King is támogatott. Jelenleg az S905X3, S905D3 SoC-ok jobban muzsikálnak, S922X, A311D-n vannak olyan anyagok amik akadozva mennek, nézhetetlen, ugyanaz a "gyengébb" SoC-okon vajsima, rendszer ua. CE.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
félisten
válasz blakey #69462 üzenetére
Ezek a jól működő SOC-ok mennyivel gyorsabbak, mint az N5-ben lévő S905X?
Mert az N5-ön stabil, de akadozós a CE, és jó sokat gondolkodik pl. youtube videó betöltésénél.(#69463) djnice: Köszi, akkor megvárom az X4-et.
[ Szerkesztve ]
-
makkai
aktív tag
válasz Beni2360 #69438 üzenetére
Ma raktáronra változott a státusza a Zidoo Z9X-nek, úgyhogy meg is rendeltem. 71.079.- Ft-ba került a banki SMS szerint. Kíváncsi vagyok, mikor érkezik meg. Mo.-ra 2-3 munkanapot ír.
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
makkai
aktív tag
válasz Beni2360 #69466 üzenetére
Úgy legyen. Már várom. Ez lesz az első média lejátszóm. Szerzek is be 4K HDR filmet, hogy milyen lesz a HDR- SDR konverziója.
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
makkai
aktív tag
válasz Beni2360 #69466 üzenetére
Egyébként szerinted hogy állítsam be a UHD-FHD konverziót( a megjelenítő FHD projektor), ha az AVR-re lesz kötve a Z9X?
A média lejátszó küldjön ki már eleve FHD-t, vagy a DENON AVR X2500H-ra bízzam?mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
blakey
titán
válasz makkai #69468 üzenetére
A lejátszóra bíznám, az erősítő csak küldje át amit kap.
-
makkai
aktív tag
válasz blakey #69469 üzenetére
Köszi.
-
blakey
titán
Ezek a jól működő SOC-ok mennyivel gyorsabbak, mint az N5-ben lévő S905X? - CE alatt kb. semmit nem vennél észre.
Mert az N5-ön stabil, de akadozós a CE, és jó sokat gondolkodik pl. youtube videó betöltésénél. - ez nem a SoC hibája, egy picit el van hanyagolva CE szinten és Amlogic szinten, régi kernel az új még problémás rajta, a Kodi túl sok mindent szeretne megoldani, de mégsem, ott is már az újra koncentrálnak, stb.. Ha egy régi, tavalyi CE-t tennél fel, akkor lehet, hogy semmilyen akadás nem lenne. LE/CE alatt amíg volt ilyen boxom, az egyik legjobban viselkedő SoC volt, a 100-as LAN ellenére. AV1 támogatás bekerült az új CE-kbe, talán van 1-2 olyan anyag ami jól megy az új SoC-al is. Az Apple TV pl. tudja az AV1-et, de arra nem mehet CE. A jövőben meglátjuk, hogy melyk fogja tudni úgy ahogy kell.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
félisten
válasz blakey #69471 üzenetére
Köszi az infókat!
Több, mint egy éve van rajta CE, és az elejétől fogva lassú.
pl. kb. 4-6mp, mire elindul egy youtube video. Addig a szokásos kék karika pörög.
Arra is gondoltam, hogy az SD kártya + a beépített olvasó miatt, mert gondolom oda cache-el.
Egyszer kipróbálom, hogy a belső memóriára telepítem a CE-t.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
blakey
titán
Egy jó SD-kártyával jelentősen jobb az élmény. Lassú kártyával az új boxok sem lesznek jobbak. Egyébként az N5 nem egy kiemelkedő S905X-es box, pl. egy MXIII sokkal jobb box volt ugyanazzal a SoC-al.
-
Beni2360
félisten
válasz makkai #69468 üzenetére
Nálam is a Zidoo-ra van bízva az AVR csak átenged + a hangot "csinálja".
De gyere át a zidoo topikba és ott meg lehet minden beszélni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz WhiteWalker #69476 üzenetére
Erre van leírás?
Sok kérdést látok ezzel kapcsolatban, de vagy rosszul keresek, vagy nem annyira népszerű dolog ez.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
WhiteWalker
nagyúr
Lehet volt erről szó ebben a topicban ,de itt a másik topicban szinte napi szinten vissza térő kérdés. Egyébként csak egy mezei parancssor ssh alatt ha jól tudom.
"Ha már fut a LE/CE, akkor lépj be konzolon SSH-n keresztül (PC-ről pl. a PuTTY programmal), és add ki az installtointernal parancsot, és kövesd az utasításokat.
Ha a lejátszód tárhelye nem standard particióval rendelkezik, akkor az első újraindításkor hibát fogsz kapni. Ekkor indítsd újra SD kártyáról a rendszert, és add ki másodszor is az[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz WhiteWalker #69478 üzenetére
Köszi!
-
WhiteWalker
nagyúr
Lemaradt:
"Ha már fut a LE/CE, akkor lépj be konzolon SSH-n keresztül (PC-ről pl. a PuTTY programmal), és add ki az installtointernal parancsot, és kövesd az utasításokat.
Ha a lejátszód tárhelye nem standard particióval rendelkezik, akkor az első újraindításkor hibát fogsz kapni. Ekkor indítsd újra SD kártyáról a rendszert, és add ki másodszor is az installtointernal parancsot" -
félisten
válasz WhiteWalker #69480 üzenetére
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
van olyan asztali minőségi médialejátszó ami tudja a BT2020 HDR anyagokból a konverziót BT2020 SDR-re ? Vagy csak a Rec709-es konverziót tudják? -
blakey
titán
válasz Khaosz55 #69482 üzenetére
Zidoo Z9X-ben beállítható, ha nem tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
Corvu$
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék beépíthető merevlemezes lejátszót vásárolni. Fontos, hogy egy helyre kerüljön végre a sok összegyűjtött tartalom.
Mik jöhetnek számításba, ha a kezelhetőség, tartósság, használhatóság a fő szempontok?
Köszönöm
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok, egy natív 4K sony projektorhoz szeretnék média lejátszót venni. Fontos , hogy tovább tudja küldeni a DTS-HD, DTS-X, Atmos hangsávot.
Illetve hogy tudjon 2020HDR convertáli 2020SDR-re.
Nem igazodok ki teljesen, de úgy látom ezt tudja a Zidroo Z1000, és közben látom, hogy van új széria árakat még nem ismerek Z10 Pro és Z1000 Pro.
Kiváncsi vagyok az új szériának az árára, nem tudom, van-e infó róla.
Gigabites lan--on történne a lejátszás, gondolom a gigabites lan problémamentesen átviszi a 4K-s anyagokat. -
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Márton #69460 üzenetére
Nem tudom, az itteniek miért nem válaszoltak, de a KODI Fórumán sincs róla sok infó, ha olyan szinten lenne, akkor biztos bekerült volna már a listába. Annyi konkrétumot olvasni, hogy gyárilag a hűtés nem elégséges komolyabb videós alkalmazáshoz és hogy a szoftver (valszeg. LibreElec) még fejlesztés alatt áll. De most rákérdeztem ott (mert engem is birizgál), hogy jelenleg kb. hogy áll a dolog konkrétan, vagy van e egyáltalán kilátás rá, hogy valamikor kiforrott lesz a dolog. De az szinte biztos, hogy az nem a jelen.
-
SunMount3r
nagyúr
.
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz SunMount3r #69490 üzenetére
Emlékeim szerint az volt az utolsó hír ezzel kapcsolatban, hogy amit a Pi3 lejátszott, az megy a Pi4-en is.
A HDR még nem az igazi, nem is lesz az, amíg az LE-t nem frissítik az új kernelre. Ha nagyon érdekel a dolog, holnap feldobom a legújabb releaset, és kipróbálom mit tud."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
powerup2
addikt
válasz djnice #69493 üzenetére
csoportos rendelésnél van kedvezmény ??
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz djnice #69495 üzenetére
addig tudok várni akkor lesz plusz egy személy én addig meg ugyis kijön jó pár fw amivel javitják a hibákat.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Beni2360
félisten
válasz Khaosz55 #69497 üzenetére
A Z10-nek nagyon jó tápja volt sosem volt gondom vele. A Z9S-eseket meg kétfajta táppal adták a hagyományos meg olyan mint a lapikhoz jár. A Z9X szintén hagyományos táppal jött és 2 DB HDD lóg rajta semmi gond. Eddig a topikban nem nagyon panaszkodtak a kapott tápok után.
Ui: mivel több mint egy Z9x - Csak a belső HDD hellyel, meg a külső.[ Szerkesztve ]
-
Khaosz55
addikt
válasz Beni2360 #69498 üzenetére
Sosem volt médialejátszóm. Van egy kérdésem z10pro esetén. Olyat lehet csinálni hogy a rakok egy 4TB-s vinyót a Z10pro-ba. Aztán PC-n keresztül lementem a filmet hálozaton a Z10pro-ra. Ehhez gindolom az kell, hogy a pc mint meghajtót kezelje a z10 proban lévő merevlemezt.
Ez azért lenne jó mert akkor a pc-nek nem kell menni miközben a médilejátszót használom. -
SunMount3r
nagyúr
válasz LógaGéza #69492 üzenetére
Szerintem még sokakat érdekelne. De akkor már jó lenne egy tényleg átfogó tesztet csinálni vele. Nem tudom mennyire értesz hozzá, de priviben tudok némi tanácsod adni, mintákat linkelni stb. ha kell, Ill. a többiek is írhatnának. (Persze csak akkor van értelme, ha már nincs egy frissebb ilyen teszt róla valahol a net-en.)
-----
Zidoo: Az új modelleken már nincs ZDMC? Ettől még az external player-es mókolással lehet KODI alól indítani a gyári lejátszót? A másik, hogy pl. a Z10 Pro-n rendes, külön RCA audio kimenetek vannak, szemben a Z9X sima jack dugójával a Video-val közösen. Ez vajon hathat valamit a hangminőségre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok