- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Mint emlitettem, ez egy 13 eves e-mail cim, amire napi 30-40 szemetet kapok, ezert egyaltalan nem hasznalom levelezesre. Kizarolag regisztraciokhoz hasznalom, mert a normal mail cimemet nem akarom beszemeteltetni, ugyanis a regisztraciok mellekhatasa a rengeteg levelszemet.
Irtam, hogy nem vagyok hibatlan, ha teged zavar az en becenevem meg e-mail cimem, ird meg nyugodtan. Gyanitom hogy nagysagrendekkel tobb embert zavar sokkal jobban a sokszor mar erthetetlen irasmod, mint egy becenev.
Mercutio_!
Nem tudtam hogy ilyen letezik, de igerem beszerzek egyet
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz anonym1s #21251 üzenetére
Csak egy megállapítást tettem.Levélszemét kiszűrésének is vannak módjai nem is bonyolult kb olyan mint egy okosra magyar billentyűzetet varázsolni.Ezek után érdemes azt a bizonyos hozzászólást megírni amivel egyetértek egyébként,de nagyon Off már ez a téma szerintem mindent megbeszéltünk.
-
AndrewTdi
addikt
Ez nagyon gagyi kategóriába tartozik? nagyon az alja?
-
M@rdel
őstag
válasz AndrewTdi #21253 üzenetére
Régebben nekem erre a kategóriára ezt a kettőt ajánloták:
Asus O!Play Mini
Xtreamer ElviraEgreat R6C-ről váltottam, mert az meghalt Xtreamer Elvira-ra.
Hát nem vagyok hasra esve tőle, sem sebesség, sem képminőség terén.
Én az Asus-t javaslom. mert erről nincsrossztapasztalatom -
szucsi57
tag
Az új Mede8er 600-as lejátszóm kiválóan működik. Kép, hang tökéletes. A "Killa.sample" videót kábeles ethernet hálózaton keresztül megingás nélkül játssza.
A WiFi rajongók figyelmét szeretném felhívni arra, hogy ahol lehet, használjatok inkább kábeleket. A lakás kábelek miatti rendezetlensége és az asszony őrjöngése kisebb gond, mint a gyerekek agydaganata.
Ahol lehet: ABSOLUTELY NO WiFi !!!
-
Gulyopapa
addikt
Mindenhol ott van az elektromos szmog. Ilyen világban élünk.
Nem fogom kidobni a routeremet, max nem megy éjszaka illetve nem a közelünkben van napközben.[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
Ha n-es szabványt ismerő routerre van kötve a NAS kábellel és az átvitel jó wifivel a router és a lejátszó között (3-4 MB/s stabilan megy), akkor az avi nem lesz gond. Akár 720p-s mkv fájlok is átmehetnek akadás-mentesen, de az alacsonyabb bitrátájú 1080p-s filmek is csak néha döccennek meg majd.
De ha 1-2 MB/s a stabil átvitel, az avi-knak az sem lesz gond.
Ha jobb az átviteli sebesség, az meg akkor csak öröm és bódottá'. Egy másolással kipróbálhatod.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
Gulyopapa
addikt
BUÉK 2013
-
HarryDEC
tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek
Korán keltem, hol az arany?
-
kisgyerek85
senior tag
B.U.É.K ! ! !
Használjatok Sólámpát.
Felhasználási területek:
Enyhítheti az alvás- és koncentrációs zavarokat, ideális ágy mellett, gyermekszobában, irodában, tanulás közben
Semlegesíti az elektromos készülékek (számítógép, televízió stb.) közelében kialakult elektroszmogot.
Jó hatással lehet az allergiás és asztmatikus megbetegedésekre.
Segíti a relaxációs, meditációs gyakorlatok hatékonyságát.
Jótékony hatásán kívül hangulatos, meleg fényével dekoratív lakásdísz is otthonunkban.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz kisgyerek85 #21267 üzenetére
Igyatok sok teát, az még jobban semlegesíti az elektroszmogot. Tudományosan legalább annyira megalapozott, mint a sólámpa hasonló hatása, hiszen most találtam ki.
BUÉK!A legjobb aláírás a héten
-
kisgyerek85
senior tag
válasz erdoke #21268 üzenetére
Persze mindenki abban hisz amibe akar.
Én pl allergiás vagyok (házipor, atka, macskaszőr) , de nem szedek rá gyógyszert, (gyógyszer ellenes vagyok) inkább megbarátkoztam azzal, hogy napi szintem olyan 20 zsepit átlagba teli fújok. Amikor tengernél nyaralok akkor ez heti szinten 10 db.
szerk: ja és hogy miért megy el ennyi zsepi ha sólámpát használok. Hát azért, mert olyan 2-3 hete találtam rá, hogy a sólámpa légtisztító és ekkor üzemeltem be ismét, de sokszor elfelejtem bekapcsolni, mert el van téve a monitor mögé és elfeledkezem róla.
[ Szerkesztve ]
-
Warter
addikt
válasz kisgyerek85 #21271 üzenetére
Ha pollenre vagy növényekre vagy allergiás, akkor ajánlom neked a virágpor evést. Viccesen hangzik, de nagyon hasznos, tavaly ennek hatására nem kellett 20-30 zsepit elfújnom naponta és allergia gyógyszert se szednem. Napi 1-2 kanált kell enni és erősíti az immunrendszert.
-
Warter
addikt
-
sixer66
senior tag
Tök jó hogy mindig megjelenik hogy Újabb hozzászólás érkezett es csak 50 fèle módon a sórol van szó.Elhiszem hogy tetszik ez az èrdekes anyag,de ez egy médialejatszo topic. Gondoltam csak azért szólok mert nemsokára egy moderátor is megteszi majd.De elnézést hogy beleszoltam.
-
Meghivott
addikt
Szülőmnek vennék egy média lejátszót: hd-ready tv-je van (hdmi van,de usb nincs), úgy gondoltam, hogy egy lejátszó és egy pendrive segítségével könnyedén tudna filmet nézni.
Max 20.000 forintig, milyen típust vegyek?
köszönöm -
hunaqua
addikt
-
kisgyerek85
senior tag
-
csoki46
senior tag
Hello!
Egy kis segítség kellene, meguntam már a DVD írást, szeretnék venni valami olcsó médialejátszót a családnak. Viszont a TV-n scart csatlakozó van. Szóval ilyen csatlakozóval felszerelt lejátszót szeretnék. Nem kell semmi extra, hálózatról amúgy se nagyon használnám, maximum ha nagyon kicsivel drágább, akkor talán beruháznék rá. A lényeg, hogy pendrive-ról tudjak filmet nézni fullHD nem is lényeges és szeretném minél olcsóbban megúszni. Köszönöm a segítséget előre is! -
Meghivott
addikt
Hát igen, árban forma-forma a kettő, csak amíg az elsőt ebayen Kínából, addig a másikat a szomszédban meg tudom venni...egy esetleges meghibásodás esetén ez nem mindegy, gondolom.
Köszi! -
kisgyerek85
senior tag
válasz csoki46 #21284 üzenetére
Ilyet nem nagyon fogsz találni. Sokkal egyszerűbb ha veszel egy ilyet és rca-ról küldöd ki a jelet.
Meghivott: Igen, azt akartam is írni, hogy amíg magunknak rendelünk és akarjuk akkor kockáztassuk be Kínát, de pl szülőknek én sem vennék kintről. Nem nagyon szoktak amúgy elromlani ezek a lejátszók, de mi van ha gondol egyet és fél év után beadja az unalmast. Aztán lehet mondani, hogy bocsi Kínából jött...persze lehet ott is gariztatni, de azért jóval macerásabb a procedúra.
-
csoki46
senior tag
válasz kisgyerek85 #21286 üzenetére
Tudsz valamit ajánlani amin van RCA csatlakozó? Lehetőleg minél olcsóbb legyen, tényleg nem kell semmi extra, csak a dvd lejátszót szeretném kiváltani.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz csoki46 #21287 üzenetére
Pl. az előbb említett Asu O play mini
Volt még egy lejátszó ami ár/érték arányban jónak számított. Csak már nem lehet kapni [link]
Igaz írtak egy páran negatív tapasztalatot is vele.
Apum ilyet használ és nincs vele semmi gondja. Külső tápos vinyóról eteti és a távirányító és működik 5m-ről.Ez annak szól aki ezt a két rossz tulajdonságát leírta valamikor ide.
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
válasz kisgyerek85 #21288 üzenetére
Esetleg valami olcsóbb alternatíva? 10ezer alatt jó lenne megúszni. Esetleg azok nagyon gagyik?
-
-
kisgyerek85
senior tag
válasz kisgyerek85 #21290 üzenetére
Szétnéztem aprón. Nem nagyon találni most ott lejátszót számodra.
Talán ez az egy ami belefér az árba és jó is.
-
szucsi57
tag
Srácok, én csupán jóindulatból biztattam mindenkit kábeles kapcsolatokra.
Látom, hogy nem vagytok nyitottak semmiféle olyan figyelmeztetésre, vagy új ismeret befogadására, ami ellentétben van a közismert, de buta hiedelmekkel. Realista vagyok, nem akarom elérni, hogy a dohányos elismerje, hogy rákot okoz a dohányzás, vagy, hogy az alkoholista elhiggye, hogy hamarosan májzsugorban fog meghalni.
De itt még nyitott emberek vannak, akik tudhatnák, hogy számos fizikus és orvos halt bele abba, hogy a felfedezéskor és az alkalmazások korai szakaszában még nem ismerték a radioaktivitás emberi szervezetre gyakorolt hatását. Az atombomba ilyen hatásait földfelszíni robbantással vizsgálgatták és rengeteg amerikai katona halt bele később ezekbe a kísérletekbe (Kirill szigeteki robbantások). Amikor Japánra ledobták az első bombákat, már tudták, hogy milyen hatása lesz az ott élőkre. DE még akkor SEM tudták, hogy több generáción keresztül is érezhető rombolást végez a robbanáskor felszabaduló radioaktív sugárzás.
Az elektromágneses sugárzás emberi szervezetre gyakorolt hatását intenzíven kutatják. A használati engedélyt kiadók azért, hogy helyesen dönthessenek, a hírközlési szakmában érdekeltek pedig azért, hogy negatív adatokkal támogassák az eszközeik marketingeseit.
Ugyan az zajlik mint korábban az egészségügy, kontra dohányipar meccsben. Ami mellesleg az egészségügy győzelmével végződött úgy kb. 50 év alatt. Miközben a dohány lobbi ezrével készíttetett számára kedvező vizsgálati eredményeket lefizethető orvosokkal, intézményekkel.
Az elektromágneses sugárzás ilyen jellegű vizsgálata csak néhány éve folyik. Pont abban a szakaszban van, amikor még minden bizonytalan. DE MÁR SEJTHETŐ, hogy jó lesz vigyázni, mert különösen a lakáson belüli WiFi berendezések, különösen a fejmagasságban, vagy a fölött elhelyezettek problémákat okozhatnak. Az "okozhatnak" feltételes módja általában arra utal, hogy nem mindenkinél, de azoknál, igen, akiknél éppen úgy alakulnak a dolgok. És senki nem tudhatja, hogy ő most éppen melyik csoportba esik. Ezért jobb, ha mindenki vigyáz önmagára is, de különösen a gyerekekre.
Egyébként már vannak szabványok, pl., hogy nagyfesz vezetéktől 15 méteres körzetre nem adnak ki építési engedélyeket, korlátozzák a lakókörnyezetben elhelyezett adók teljesítményét, a wifi berendezések, telefonok sugárzási energiáját, stb, stb. Aki nem hiszi, hogy ezek a kis vackok is mekkora teret generálnak, tegyék a mobiljukat egy hagyományos CRT monitor képernyője mellé és figyelje meg mi történik, ha valaki hívja.
Nekem is van wifi routerem itthon, de eszembe sem jutna órákig filmet nézni vele full teljesítményen.
Mert egészen másak az energia viszonyok olyankor, amikor csak az üzemidő töredék részében használja számottevő teljesítménnyel a wifit és egészen más, amikor 100%-on pörög a HD film átvitele miatt! -
M@rdel
őstag
válasz kisgyerek85 #21288 üzenetére
Nem akarok veled vitatkozni, mert az Egreat R6C best buy lejátszó volt.
De csak amíg működik!
Neked szerencséd van, vagy nem elég idős a lejátszód. Az enyém 13
hónaposan romlott el, a gari pedig 12 hó. -
Viktor81
senior tag
válasz szucsi57 #21292 üzenetére
Plazma kerdesben ugyan nem, de ebben teljesen egyetertek Veled. Sajnos nem tudjuk maradaktalanul kiktatni az eletunkbol az elektromagneses sugarzast, de amit lehet, en is megteszek azert, hogy minimalizaljam (pl. ejszakara kikapcsolom a telefonomat is, de ha hivast varok, akkor sem ugy alszom, hogy a fejemtol 50 cm-re van) Valoban stabilabb, biztonagosabb, egeszsegesebb a vezetekes kapcsolat (es ugy gondolom egy kis tervezessel lathatatlan is) Sajnos, mind kiserleti patkanyok vagyunk, aztan ha nem jon be, legyintenek es azt mondjak ez az eletvitelunkkel jar...
[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
válasz kisgyerek85 #21295 üzenetére
Az első "Tár.kiad.nem biztonságos - USB" üzenetnél küld vissza!
De remélem nálad nem jön elő, mert ennyi pénzért jobbat nem kapsz újonnan! -
AndrewTdi
addikt
Srácok!
Egy (pl) Asus O play mini mivel jobb mint egy asztali DVD lejátszó ami tud Xvidet is és van USB csatlakoztathatóság?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest