- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz Alvin_ti4200 #901 üzenetére
szerintem nyugodtan! monnyuk én pont ezért vettem ezt a giga házat eszetlen a szellőzése
Má' nem
-
DemonDani
addikt
Valaki próbálta már a turbó modult, és házi szerkesztésűt? Melyik jobb a turbo vagy 1 12cmes? Melyikkel lenne hatékonyabb? árban ugyan ott van...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Köszi a válaszokat!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Chip
aktív tag
-
Kommy
veterán
Szerintetek az jó ötlet , hogy a 8800GT-ra Accelero S1-et rakok és nem a hűtőre fog kerülni a 12 cm-es venti hanem a ház aljába vágok neki lukat és friss levegő fog a kártyára jutni, sajnos kényszerű megoldásból keéne így csinálnom mert nem férne rá a venti au S1-re a Thermalright HR-05 SLI chipsethűtőtől és így arról is lefújná a meleget.
Előre is köszönöm. -
-
-
Kommy
veterán
hát nem tudom , nekem elég szépen megégette a kezem az a borda ami leesett róla, szóval elég meleg lehetett ha fél percre rá még égette a kezem. Nem tudnál ajánlani a vrm-ekre valami normális bordát , mert ezek amit adnak az S1-hez nem nagyon ragadnak és lepotyognak. Meg azért mégis nyogottabb vagyok ha legalább egy kis szellőt kap uygis 30 fok körül lesz a hőmérséklet a szobában
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Már 60C-t se túl jó tapogatni, ebből ne indulj ki. Rakj rá Zalman süniket, azt pl szokták, de sajna helyhiány miatt csak elég idétlenül lehet felaggatni őket, már ha referenciakártyáról beszélünk.
Egyébként van gyárilag S1-el szerelt 8800Gt-is, azon sincs fethűtés.Swarm is coming.
-
ang1.0
csendes tag
Hello!
Én arról érdeklődnék hogy valaki tudja erre a kártyára felmegy ez a csoda?(Gainward 8800GT)
[link]csak mert nem referencia 2 slotos verzió.köszi[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok! Hol lehet kapni olcsón S1-et, a Galaxymra kellene Győr környékére...
Köszi előre is. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
PCGearnél van elvileg.
4150 a hütecs és 1680ért küldenék DPDvel. Tehát jattal 6kból megúsznád.
Bár a kis betűs sor azt mondja kábé, hogy esélytelen a beszerzés
Esetleg próbáld meg nándikánál, hátha akad neki talonban pár darab..[ Szerkesztve ]
-
fody73
tag
Sziasztok.
Engusz kollégához megérkezett 1 "kisebb" szállítmány !!
Én már fel is szereltem a kártyámra, egy csöppet csökkent a kari hőfoka.
Idáig 65-70 fokos volt alapjáraton, most passzívan ez lement 43 fokra.
Mondjuk nem teljesen passzívan, mert 1 8 centis venti 1/4 -e nyomat rá egy kis levegőt a kártya tetejére. -
LLKobe
veterán
Üdv S1 tulajok!
Nekem egy ilyenre lenne szükségem, aki tud segíteni illetve van neki és megválna tőle, kérem priviben jelezze: [link]
Ő lenne az:
Előre is köszi!
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Akkor priviben intézzük a dolgot Igen, sajna külön itthon nem árulják, csak e-bayről tudnék rendelni az usából, darabja egy dolcsi Viszont a fene akar annyit nyűglődni vele.... De sajna az 1950 fagy nélküle
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
vargalex
félisten
Hi!
Óriási segítségre lenne szükségem! A sokak által ajánlott pcgear.hu-n megrendeltem egy Arctic cooling accelero s2-t személyes átvétellel. Hétfőn meg is jött a visszaigazolás, hogy átvehető a termék. Tegnap és ma is próbálkoztam az üzletben, de sehol senki. A bejárat úgy néz ki, mint ahol hetek óta nem jártak. A honlapon található telefonszámot egész nap hívtam, senki nem vette fel. MSN-en nincsenek bejelentkezve.
Rendelt már valaki tőlük bármit személyes átvétellel??? Vagy hol lehet egyáltalán átvenni???
(Mondjuk így én is tudok olcsó termékeket felrakni a honlapomra!)Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Alex
-
engusz
veterán
válasz vargalex #939 üzenetére
Ma nem voltunk bent, erről próbáltam hírt tenni az oldalra, de a Joomla valamilyen hibára hivatkozva megtagadta, hogy postolhassak. Tegnap viszont bent voltunk, 1000%-osan, többen is jártak a boltban. A mai nap az én saram (néha előfordul, hogy olyan ügyeket kell intézzek, ami miatt nem tudok bent lenni), a kedden történtek előtt pedig értetlenül állok.
Holnap vagyok, 10-től 6-ig, bármikor jöhetsz. Ha ott vagy a házszám előtt, s mégsem találnál, akkor nyugodtan telefonálj, bent leszek, útbaigazítalak.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
vargalex
félisten
Na, tegnap sikerült átvennem az Accelero S2-est. Hazavittem, minden gond nélkül felszereltem a kártyára (Sapphire X800GTO AGP, 16 pipeline). Az előzetes tesztek szerint passzívan full terhelésen a gyári hűtés alatt tud maradni 5-6 °C-al. De még így is kicsit melegnek találom, mert (nem tudom, hogy másoknak is ilyen-e ez a kártya) elég melegedős fajta, így 76-78 °C körül volt. De! És itt jön a lényeg. Próbaképpen (még nem szereltem fel) a hűtőhöz tartottam kézzel egy 8 cm-es ventit, amit 50%-on járatok (szintén AC, így kb. 1200-as fordulat, hangtalan) és máris 20 °C-ot esett a hőmérséklet terhelés alatt. Szóval teljesen elégedett vagyok vele. Még gondolkodom, hogy ezt, vagy egy 12cm-es ventit szerelek rá. Szóval köszi Engusz!
Még valami: sokakkal ellentétben a memória bordák stabilan állnak a helyükön.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Csapi007
veterán
Hello
MSI X1950Pro-m van, vettem rá egy S1-et.
12cm-es venti a VRM-ek felett, a mellékelt vrm hűtő lapon 7 réz memőriatüske és így is 120 fokos a VRM tesztek közben.
Vmi ötlet?"Csak úgy mondom"
-
kamikaze777
csendes tag
Üdv!
Ma felraktam egy ilyen hűtőt (S1 rev. 2) egy inno 3D 8800gt -re.
Minden gond nélkül felment.
Kapott ajándékba még egy 12-es ventit...
Csak a biztonság kedvéért.
A VRM hűtést nem bántottam, mert ezen a karin volt gyárilag, és ezek jobbnak tűntek, mint az S1-es dobozában találhatók.Pár kép:
http://images.netbag.hu/20080613/1213386993484.jpg
http://images.netbag.hu/20080613/1213386996343.jpg
http://images.netbag.hu/20080613/1213386998406.jpg
http://images.netbag.hu/20080613/1213387000546.jpgkamikaze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs