- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bergusz
tag
válasz WonderCSabo #449 üzenetére
Ja, ja melegszik...lehet, hogy már döglődik.
Tudod, tipikus kicsi szemetelés, kicsi csíkozás! Ráraktam egy vf700-alcu-t (kőcsönbe vót) és egész jó lett az összhatás. Minimálisra csökkent a szemetelés és egyéb.
De a kölcsön cucchoz nem volt ramsüni! Szóval nemtom mit kellene csinálnom, mert ha tovább romlik a kártya akkor már lehet nem is érdemes hűtögetni...
A ly-t pedig direkte akartam, csak nem tudtam kivastagítani...de lehet visszaírom, mer' hüjének néznek!
[ Szerkesztve ]
Laptop javítás és alkatrészek! 06304370507
-
bergusz
tag
Ja...én is kérdezősködtem már a 9800 pro-s, meg vgahűtős totyikokban is, de mondom megkérdezem a ti véleményeteket is...
-
bergusz
tag
válasz WonderCSabo #453 üzenetére
Nincsen dióda benne, így kézrátétel rulez!
A gyári hűtéssel, játék közben, a nyák hátára tett ujjacskám (a gpu-nál) forróságot észlel (kb. 60-70 C), pedig mindig gyári frekin ment.
Ugyanez vf700-zal langyi (20-30).
Memók mindig alig langyik, játék közben is.
-
bergusz
tag
Kijavítottam a j-t!
-
bergusz
tag
válasz WonderCSabo #456 üzenetére
Melyikkel az orvosival, amit a seg...., a hónom alól szedtem ki éppen ?
Hát ezaz, hogy sok a gyárival ennyi hőmérséklet. Mindenesetre gyárival forró, vf700-zal pedig langyos.
-
BigBear
senior tag
Ezt kuksi aki érdekel: egy új teszt, ezúttal a silentpcreview.com jóvoltából. [link]
Nem semmi eredmény.
AC Accelero S1 -
(Jó a szöveg is, vicces népség: kiemelik ők is, hogy sajna a membordák tapadóképessége erősen nulla, de így: "Upon flipping the card upside down however, several of them decided they no longer belonged on the card and fell off like lemmings into the sea."
Meg mindjárt az elején: "6 Years Warranty Six is such an odd number — must be a European thing." )[ Szerkesztve ]
-
KamoMate
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet beszerezni Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 hűtőt 8800GT-re kéne és mennyi árban? -
joc88
csendes tag
Helllo! Van valakinek ATI 9600 s2-vel felturbozva? Akinek van leirná a véleményét?
-
bergusz
tag
válasz WonderCSabo #458 üzenetére
Sajna, szerintem is döglődik!
-
WonderCSabo
félisten
Ezt itten nem szabad. 3 totál felesleges hsz. Legalább OFFba tetted volna... Alapelvek.
Mate: a4teamnél lehet, de nem tudom rev2-e. De mi a jelentős különbség a rev1-hez képest? -
BigBear
senior tag
válasz WonderCSabo #466 üzenetére
A rev2 több kártyával kompatibilis, más lett a lefogatása. Maga a hűtő ugyanaz.
-
KamoMate
csendes tag
WonderCSabo: köszi szépen! az a különbség, hogy ez biztosan rámegy a 8800GT-re
-
bergusz
tag
Bocsi!
Csak két felesleges vót!
Üdv
-
KamoMate
csendes tag
Ez szerintetek, hogy van http://ipon.hu/?news=1484? 8800GT-re Arctic Cooling Accelero X1 tudtommal nem támogatja vagy mégis esetleg át van alakítva?
-
KamoMate
csendes tag
Ez szerintetek, hogy van http://ipon.hu/?news=1484? 8800GT-re Arctic Cooling Accelero X1 tudtommal nem támogatja vagy mégis esetleg át van alakítva?
-
zajcev
csendes tag
sziasztok
8600gt-n elképzelhetö hogy passzivon elmenne az S1?
persze játék nélkül hajátszanák akkor ráküldök egy noctuát
bár azon is elgondolkodtam hogy akkor minek az S1,ráillesztem a gyári bordákra a Noctua ventit azt jóvan -
Elvinné,biztos.
Egy barátomnak giga 8600gt-je van és a gyári passzív hűtővel elfutnak a játékok is,akkor egy S1-el biztos,hogy nem lenne probléma.
Szerintem bátran vedd meg és tedd fel.
Ám azt tudni kell,hogy valahogy a meleget el kell onnan szállítani,különben semmi értelme az egésznek.
Hiába paszív a hűtő, ha a meleg felgyülemlik és nem tud eltávozni.
Ő nem rakta vissza a ház oldalát,így oldotta meg a hő távozását.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Stuman
csendes tag
Mostanság szeretnék beruházni egy S1-re és arra gondoltam egyébként is (A totyik olvasása után pedig főleg), hogy dobok mellé még 1 pént és vásárolok inkább Zalman süniket
Csakmegérné a befektetést mi?!
Mellesleg 88gt-re hegeszteném rá.
-
Stuman
csendes tag
válasz tibi.szabo #478 üzenetére
Mármint a zalman.Vagy az is leesik?Meg igazából én nem nagyon értek az ilyenhez de a boltban 5-600 forintért megcsinálják garisan és ha valami kenyér van akkor lehet velük anyázni és a gari sem vész el.Csak lehet hogy ők nem tennének bordákat azokra a piros kis izékre.(Asszem FAT-ok ha jól emélkszem)<--- na jó ez olyan mintha pöszén mondtam volna hogy: fa**ok
-
Stuman
csendes tag
válasz KamoMate #480 üzenetére
Jaja. Szerintem bármelyik számtekboltban megcsinálják, de ott ahol veszed a kártyát ott biztos.Egy szervízdíjat kifizetsz.(ez mondjuk üzletenkét változhat)
Bemész és megkérdezed hogy: Van egy 88gt-d ha veszel egy S1-eset akkor rá tudják e tenni garisan.Ha azt mondja hogy: NEM, akkor gyökér.Azért érdemes a kártya vásárlás előtt érdeklődni erről is.Mert ha nem teszik fel garisan a hűtőt akkor a karit sem érdemes ott megvenni.
Haver annak idején a 6600GT-vel is így csinálta sőt nekem az új CPU hűtőmet is így tették fel (nem azért mert nem tudtam volna feltenni,elég sok gépet építettem már)
csak ha valami kenyér van akkor nem tudják elhárítani a felelősséget azzal hogy a képedbe vágják hogy: ehhez hozzá lett nyúlva szóval elveszett a garancia.Holott számtalan más baja is lehet mint az hogy lecserélted a hűtést rajta.Dönts belátásod szerint.Én tuti így fogom.(bár a FAT-ek hűtését nem tudom hogy oldanák meg szóval azt lehet házilag kell majd valahogy.. bár lehet ezt is meg lehet velük beszélni.Vagy ha úgy szerelsz fel egy jobb vencsit hogy azokat is érje akkor szerintem elég az is.)
Veszel mellé egy 8 darabos zalman sünikészletet és mondod nekik h rakjanak abból rá.
Mellesleg a vencsit én is házilag szerelném rá a bordára.(de anynira meg már nem lehet béna senki h azt is elb**
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 8800GT hűtésekor, csak a RAM-ra kell plusz bordákat rakni, azt pedig tartalmazza az S1. A FET hűtése nem fontos, mert nem melegednek. Az Artic Cooling oldalán ott van az ismertető, hogy nem szükséges a FET-ek hűtése, a tesztek alapján.
"The card doesn't need voltage regulator heat sinks to operate. We tested that the card just ran flawlessly without voltage regulator heat sinks."
-
zajcev
csendes tag
pesten hol tudok venni AC accelero S1 rev.2-t?
thx
8600gt tapasztalat,probléma nélkül rámegy? -
Gorneck
legenda
válasz #96302336 #487 üzenetére
Nekem ezzel a bordával passzívban elég forrónak tűnik...
Gorneck#1239
-
törölt tag
Jaaaa....Hogy Te az Ati kártyára gondoltál...
Én bevallom, hogy nem A 8800GT-re gondoltam annál nincs szükség a FET-ek hűtéséhez külön bordára, ha lecserélem egy S1-re a gyárit. Amit ajánlatos is, mert a ref. hűtő egy ipari hulladék sajna.
Sőt, jól szellőztetett háznál, az S1 passzívan is elboldogul alapórajelnél. Az Arctic Cooling oldalán található tesztek szerint... -
Skizz
addikt
S1-hez milyen bordákat adnak? memekre gondolom, fesszabályzóra, egyebekre?
-
Gabis
őstag
hello skacok
én is tulaja lettem egy ilyen "kis" hűtőnek
a problémám az lenne, hogy ti milyen módon oldottátok + a memóbordák tapadását (lécci ne ajánljátok a zalmi-t)
előre is thnx az ötleteket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest