- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- SSD kibeszélő
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
Na, nekem is megjött, átvettem... Nem volt annyira sima a felszerelés, de végülis sikerült. Annyira nem volt bonyolult azért.
Egy Nexus ventit vettem hozzá, és a gumi bakjai végére a másik oldalról kábelszorítókat tettem, így nem esik le, nem ér hozzá és fúj rá szépen.
Ami megdöbbentő, hogy 39 fok alapból (5x-60 volt) és 40 fok 3D vel.
A 8800GT-m hez adott Zalman 12V-os hangos heatpipe-os hűtéshez képest áldás!Üdv!
-
Dracula
őstag
Ja, amúgy a rev2-höz adott x1950pro-ra való bordát rá lehet-e / érdemes-e (rá)tenni a kártyára valahova? Alapból nem volt rajta semmi...
Üdv!
-
Csapi007
veterán
Hy
Elképzelhető hogy egy X1950Pro-n S1 van 12cm-es ventivel és a VRM-ek a "borda" alatt túlmelegszenek?"Csak úgy mondom"
-
Csapi007
veterán
válasz Csapi007 #854 üzenetére
Hy
Van valakinek ötlete hogy hogyan lehetne megoldani egy S1 és egy 12cm-es venti alatt a VRM-ek hűtését?
Elég ha a 3 chipre rakok 3 ilyet rétből?"Csak úgy mondom"
-
Tomate
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de bevállalom Fentvan az S1 rajta egy 12centis venti. A venti tolja rá a levegőt, vagy szívja ki a bordák közül? Melyik a jobb?
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Accelero S1 rev2.-eset honnan érdemes beszerzni? Vagy inkább hol lehet?!
Előrre is köszi!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
jorden06
senior tag
Hali!
Lehetséges az, hogy nem rendesen rakom fel a hűtőt? 53fokos a VGA (8600GT) passzív idle üzemmódban, load alatt kb 55fok (ventivel 12V-on). A gyári ventivel sem volt olyan sokkal melegebb... Mások tesztjeit olvasva (igaz azok 88GT/96GT-sek) sokkal jobb eredményt vártam volna ettől a gyengébb kártyától is.
-
End-ru
aktív tag
válasz jorden06 #866 üzenetére
Esetleg arra számítottál. hogy ezzel fogod nyáron hűteni a szobácskádat?
Szerintem teljesen normális, azért ez sem egy régi kártya, van neki hőtermelése. A ház hűtésének ésszerű kialakításával tudsz még javítani a helyzeten (főleg passzív módban)„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
jolti05
őstag
Nem tud valaki valamit az S1-ről?? Megrendeltem az egyik boltban, azt mondták, hogy előző hét elejére jön, de semmi. Kicsit pipa vagyok.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
t.tomi
tag
Nna, lecseréltem a kártya hűtését 1 AC Accelero S1 rev.2-re + Turbo Modul.
Alap 50 C-ból lett 30 C.Megizzasztva sem megy 40 C felé a hőmérséklet.
Nem volt rossz vétel...Life begins @ 40! (knots) :)
-
Neoteric
addikt
szerintetek egy ds3r lapba elférne 88gt + s1 + cooler + tv kártya?
PSN: ne0teric_sAN
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Cooler Master hőcsöves hűtős Galaxy 8800gt-re felmegy az S1, úgy vettem észre, hogy a GPU a referenciához képest közelebb vab a gép hátuljához, és ahogy méregettem, számolgattam, elég csisszes a dolog. Hétvégén kapom kézhez a hűtőt, akkor kiderül, de ha valaki tud biztosat addig is kisegíthetne a kétségeim közül.
Válaszokat előre is köszi!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Chip
aktív tag
Szeretnék felrakni a Sapphire 1950 GT-mre 1 Accelreo S1-es bordát.
Arra lennék kíváncsi, hogy a mostani hűtőhöz képest mennyivel lenne vastagabb. ABIT P5B alaplapom van. A mellette lévő PCI slot üres, alatta 1 háló és egy hangkártya van. Szerintetek el fog férni? Még az is érdekelne, hogy mennyivel magasabb lesz a kártya a bordával? -
Mauzes
addikt
Üdv!
Ilyen hűtőt tervezek majd (ha lehet kapni valahol), és kipróbálom passzívan, de lehet, hogy kell majd rá egy halk 12-es venti.
Az lenne a kérdés, hogy milyen tartós megoldással szokás felrakni, hogy zörgés se legyen?
És pont középre célszerű, vagy valamelyik oldalra inkább?Ja, és milyen venti ajánlott hozzá? Fix vagy PWM-es?
Köszi!
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! láma kérdés: az s1-esre a hűtőventillátort h kell felrakni? befelé vagy kifelé fújja a levegőt?
-
Gabis
őstag
Saját megoldásom:
ajánlott egy 12-es venti, hadd mozogjon a levegő
én konkrétan nem középre hanem egy kicsit arréb tettem, hogy a gpu mellett a memók is kapjanak egy kis levegőt (különben 1 venti elég rá mert 2-vel nem, hogy jobb de gyengébb lesz az eredmény)
fix vagy pwm én személy rátettem egy 12 ventit és leszabályoztam 5V-ra
rögzíteni gyorkötözőt használtam -
Alvin_ti4200
félisten
milyen VGA-t visz el maximum (80 fokos max nyári hatáértékkel) egy S1 rev2? Egyébként 5,490.-ért tudok adni bárkinek, ha kell (nem tudom mennyire jó ár).
-
jolti05
őstag
válasz Alvin_ti4200 #885 üzenetére
Több is van, vagy csak 1?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Coyot
őstag
válasz Alvin_ti4200 #885 üzenetére
nekem 3870 passzívan megy max 65fok volt 25fokos szobában, szal 80 fölé nem hinném h menne nyáron sem. nagyon jó hűtés
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Alvin_ti4200 #893 üzenetére
jah hát a szellőzés az nem rossz, giga 3D aurora a ház, term zárva
proci E6300@3ghz most játék közben 60-61fokosak a magok, a cpu az ételmetlenül kicsi szal valami féremér, mert a cpu meg alig 50fokos.
minnyárt nézek neked egy gpu hőt is, elindítok valami játékot, perpill van vagy 30fok a szobába...[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz Alvin_ti4200 #896 üzenetére
Szerintem a legjobb hűtő most az S1, mivel teljesen passzív, nagy lamellatáv miatt meg kevesebb levegő kell neki...
zárt thermaltake soprano házban, egy 3850est vitt passzívan előtte, persze 12es ventik a helyüön voltak, akkor volt 67fok max, és az még 24-25fokos szobahőben, szóval egy gyengén szellőző házban azért melegszik.Má' nem
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alvin_ti4200 #896 üzenetére
Korrektül szellőző rendezett kecóban (a tiéd az ) elbír a G92 GTSel is.
Mondjuk a VRMek és a VRAMok miatt én egy halk ventit ráapplikálnék.
A GPUval elbír, ebben biztos vagyok, nekem is ment passzívan a 88GTm. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Alvin_ti4200 #899 üzenetére
4850 sajna nem mostanában lesz jó áron..de én is várom
Az S1el kapcsolatban: még nem találtak ki olyan GPUt amivel ne bírna el..
Inkább a felületi alkatrészekkel (VRM\VRAM) lehet gond borda hiányában.
700\1700re húzott R580 1900XTXemet is 60° alatt tartotta 12"\1k ventivel.
Sőt, a 2900Pros huszárok sem panaszkodnak, pedig az ugye durvább..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest