Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Na, tegnap sikerült átvennem az Accelero S2-est. Hazavittem, minden gond nélkül felszereltem a kártyára (Sapphire X800GTO AGP, 16 pipeline). Az előzetes tesztek szerint passzívan full terhelésen a gyári hűtés alatt tud maradni 5-6 °C-al. De még így is kicsit melegnek találom, mert (nem tudom, hogy másoknak is ilyen-e ez a kártya) elég melegedős fajta, így 76-78 °C körül volt. De! És itt jön a lényeg. Próbaképpen (még nem szereltem fel) a hűtőhöz tartottam kézzel egy 8 cm-es ventit, amit 50%-on járatok (szintén AC, így kb. 1200-as fordulat, hangtalan) és máris 20 °C-ot esett a hőmérséklet terhelés alatt. Szóval teljesen elégedett vagyok vele. Még gondolkodom, hogy ezt, vagy egy 12cm-es ventit szerelek rá. Szóval köszi Engusz!
Még valami: sokakkal ellentétben a memória bordák stabilan állnak a helyükön.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Kapti
tag
Akkor ez királyság, mivel sokkal olcsóbb egy rossz hűtéssel egy kártya (pl. referencia hűtő), mint egy jó hőcsöves, komoly hűtős.
S1-t rámegy a Hd3850-re?
Mennyivel gyengébb hatásfokú az S2?
Sajnos elég nehezen beszerezhető Szegeden egy S1.Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
-
Bordoi
őstag
Nincs olyan magas alkatrész a környékén. A gyári pasztát hagytam rajta, azt hittem jó lesz.
Akkor leszedem és vadul pasztázok.Speed(R) A Rivatuner és a gyári progi is ugyanazt mutatja, de már kapcsolom is ki a gépet és pasztázok.
[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
FragMaster
addikt
Ilyennel találkozott már valaki? Elvileg május óta jár az új vrm hűtés a rev2-höz és kíváncsi vagyok kiürültek-e már a régi készletek...
Ebből van az újabb rev2-ben 6db, a kicsik nem a csomag részei!
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest