Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz madgie #94130 üzenetére

    Mint sokminden így ez is fejben döl el, leülök a a Win laptop elé, 1-2 percig nézem a billentyűzetet és a rendszert majd hasznáálom, az agyam átállt, vissza a Mac-hez és ugyanez. Ennyi, csak alkalmazkodni kell, én ezt egyáltalán nem fogom fel problémaként, használom az esze hisz arra van. Egyik autóból átülök a máskba, ugyanez, néhány ercig ismerkedek, mert 1-2 kapcsoló máshol van, másképp van a rükverc, stb.

    94132 lmno

    Alkalmazkodni, tanulni, vagy átprogramozni a billentyűzet-parancsot, azért ennyire "szűklátókörűnek" nem szabad lenni. Tudom, én vagyok itt a "fekete bárány", mert nem fogom fel problémaként, de azért ne engem hibáztassatok, mert tudok alkalmazkodni, tanulni. Veszek valami újat amit soha nem használtam akkor az első dolgom, hogy megtanulom használni, sokat olvasok róla és kipróbálom rajta a dolgokat majd utána már minden megy ahogy kell és nem azon agyalok, hogy a másikon másképp működött, itt is működik, pont.

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák