- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
válasz Major Lion #93499 üzenetére
régivágású vagyok az autó fejegységével együtt, ami meg nem jelzi ki a fájlok nevét csak az id3 tag-et
-
blakey
titán
iTunes, Mojave-t használok, emlékeim szerint a Music is tudja.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
i400
senior tag
nord_, blakey, r4z: és tényleg! köszi
[ Szerkesztve ]
-
HaZsolt
őstag
Ezzel van valakinek tapasztalata? Ajánljátok? Minőségi?
-
bkiky01
senior tag
válasz norbertoth #93427 üzenetére
Nálam is volt 2 féle routeren is. Wifi le csatlakozás, majd fel és egyből jó lett.
-
bkiky01
senior tag
válasz norbertoth #93509 üzenetére
Mindkettőn.
-
ferensz
senior tag
Erdekes dolgot muvel a Safari M1 MBP-n, amint megprobalom megnyitni a xiaomi.hu weboldalt egybol elcrashel
Csinal ilyet valaki masnal?
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
dud998
őstag
válasz marsu. #93512 üzenetére
Nálam sincs gond semmilyen oldalal.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Blintovics
csendes újonc
Sziasztok!
10 napja vásárolt MacBook Air M1 kb 40 perce magára lett hagyva és miután párom szerette volna újra használni hiába ütötte le bármelyik billentyűt a képernyő ugyanúgy sötét maradt. Újraindítás után szintén csak a sötét képernyő jön be, a bekapcsolás hanggal együtt. SMC, PRAM nem segített. -
r3dsnake
nagyúr
válasz Blintovics #93515 üzenetére
Használtatok hozzá valamilyen usb-c hubot?
-
Eszleny
aktív tag
Van ilyen esetre egy bejegyzés az Apple oldalán: https://support.apple.com/hu-hu/HT210905
Nem túl biztató. -
pana0017
senior tag
válasz Blintovics #93519 üzenetére
Supportot próbáltad hívni?
-
Mr Bond 007
őstag
-
HoppMaster
aktív tag
Hogyan tudnám tükrözni az Air képét egy Sony KDL-32WD757 Tv-re?
Kellene vmilyen spec adapter hozzá? -
vadászcsiga
félisten
válasz HoppMaster #93522 üzenetére
Apple tv
-
HoppMaster
aktív tag
válasz vadászcsiga #93523 üzenetére
Csak azzal lehetséges?
Sima tükrözés lenne, nem akarok programokat használni. -
Major Lion
senior tag
válasz HoppMaster #93524 üzenetére
chromecast, de amugy ezek szerintem mind rossz megoldások, nekem egyik se vált be. Ha filmet akarsz nézni akkor inkább másfelé indulj
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
HoppMaster
aktív tag
válasz Major Lion #93525 üzenetére
Tehát akkor külső winyó vagy pendrive?
-
válasz HoppMaster #93522 üzenetére
Type-C -> HDMI átalakító?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Major Lion
senior tag
válasz HoppMaster #93526 üzenetére
Vagy kábel ahogy itt javasolták előttem, de ha ragaszkodsz a wireless megoldáshoz akkor Chromecast és Plex, ez egy fokkal jobb mintha csak simán mirror-t nyomnál.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Major Lion #93528 üzenetére
Apple tv-vel mi a gond?
-
Major Lion
senior tag
válasz vadászcsiga #93529 üzenetére
mondjuk az hogy 3x annyiba kerül mint egy Chromecast, persze ha ez nem szempont akkor simán jó lehet az is
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Major Lion #93530 üzenetére
Ja, azt hittem nem stabil a kapcsolat. Nincs egyik sem, de már régóta gondolkodom én is valamin amivel ki tudom tenni a MacBook és az iPad képét.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
Más gyártók üzleti szériás dokkolóival van esetleg valakinek tapasztalata, jól működnek MacBook-kal is? Pl. Dell TB16-ra vagy Thinkpad Thunderbolt 3 Dockra gondolok.
-
B.i.L
senior tag
válasz vadászcsiga #93531 üzenetére
Ha még nincs : Apple Tv !
Vettem chromecastot,de szenvedtem vele...aztán AppleTv-t,no mindjárt ment minden szépen.Az árában benne van a kényelem is,most a tv simán tudja.Amire vásárlásnál érdemes figyelni a felbontás,Fhd,vagy 4k.
szerk.: a chromecast nem volt stabil.[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
rjg
őstag
Nálam Chromecast 1 és 2 is volt/van évek óta használatban. Mindkettő stabil MAC-ről és Androidról is. YouTube-ra vagy képernyő tükrözésre is jó, mi főleg videókat nézünk vele egy Synology NAS-ról. Erre korábban a Videostream Chrome plug-int használtam, aztán megvettem az Airflow-t, ezzel még kényelmesebb.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
B.i.L
senior tag
Ch3 volt,valamiért nem akarta a stabilitást,és úgy döntöttem nem maradhat.Csak képeket néztünk,és eldobálta a jelet,meg lassúcska volt,frissen kivéve a dobozból.
ökoszisztémában,és Airport 3Tb-ot sikerült kifognom,Macről ment is rá a biztonsági mentés,hálózatban,a tv már tud tükrözni,de gondolkodtam a Atv4K verzión,vagy Minin',mert néha kellene játékra,vagy kis munkára.Horgászni mentem...B.i.L
-
negyedes
addikt
Sziasztok, van egy mid 2010es macbook pro 15" i5, 4gb ram, 128gb intel sdd (alltalam cserelt), dedikalt GPUs laptopom ami erdekes dolgokat muvel.
Sokszor csak ugy ni magatol kikapcsol/ujraindul. Ujraindulas utan ez az uzenet fogad:*** Panic Report ***
panic(cpu 2 caller 0xffffff7f98923701): "GPU Panic: mux-regs 5 3 7f 0 0 0 severity 3 switch-state 0 IG FBs 0 EG FBs 1:3 power-state 0 3D idle HDA idle : _\n"@/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/AppleGraphicsControl/AppleGraphicsControl-3.14.52/src/AppleMuxControl/kext/GPUPanic.cpp:149Mi lehet a problemaja?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
Vagy gpu forrasztas vagy egy kondenzator a hibas a video szerint: [link] .
Hallotam errol anno, de nem tulajdonitottam nagy jelentoseget neki.
Head88: koszi a segitseget, mivel hataron tuli vagyok, nehezen jonne ossze most.
EMS gyarban dolgozom, lehet megkerek egy kollegat, nezzen ra.[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
félisten
Asszem a MacOS melypontja a halozatkezeles. Instabil szar, nincs kulonosebben komplikalt halozatom (van wifi, mesh VPN, LAN, kb. ennyi), es rendszeresen zavarba jon, ki kell huzni a kabelt, etc. hogy ujra megtalalja, hogy mi az az interfesz, amit hasznalni kene. Nevetsegesen gaz.
while (!sleep) sheep++;
-
rjg
őstag
válasz HoppMaster #93536 üzenetére
[link] Airflow Támogat külső feliratokat, több hangsávot, megérte az árát.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
blakey
titán
Ez érdekes, melyik OS? Mojave-val semmilyen hálózati probléma nincs, minden működik ahogy kell.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest