Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz bmakszim #64751 üzenetére

    Igen, szerintem is a belépő szint lesz a fő sodor, illetve a logo miatt a toll és az ahhoz kapcsolódó appok, szolgáltatások...esetleg az iTunes U. Szóval főleg iPad, Mac Mini és a Macbook Air.

    Az iPad Mini kifejezetten jól illik gyerek kézbe. Talán frissítik, talán abból is budget megoldás lesz, vagy mindkettő.

    A Mac Mininél csak az olcsósítás jöhet szóba, de azt úgy kell csinálniuk, hogy ne távolodjon el nagyon a nagy testvérektől, szóval kétlem, hogy valami atom vagy celeron hulladékkal jönnének. Egy R3 2200/2300G jó megoldás lenne, opcionális R5, R7 megoldással, nyomott áron véve az AMD-től.

    Az MBA sötét ló. Hiba lenne megszüntetni, mivel az oktatásba ideális és a legolcsóbb mobil gépük, ha az iPadokat nem nézzük, de ott az iOS nagyon csiga tempóban zárkózik csak fel a Mac OS-hez. Olcsó húzás lenne csak frissíteni a CPU-t, vagy csak engedni az árból mondjuk még 100 dollárt, de erre nagyobb az esély. Kisebb esély egy kijelző upgrade-re van - ami azért nem ártana. Az Intelről AMD-re való váltásra is kicsi az esély, de az pont megadná az erőt olcsón a retina display-re való váltásra. Még kisebb az esély egy új mondjuk 12 inches MBA-ra, de beleillene az Apple terveibe mivel szeretik úgy beállítani a "budget" modelleiket, hogy nem kevés kompromisszummal járjon. Az iPad esetén is választás elé állítanak, ezzel az "olcsót" vagy jót dologgal. Lehet hogy egy modellre szűkül a széria, amolyan take it or leave it szisztéma mentén, hogy kevésbé legyen veszélyes az MB, MBP vonalra.

    Továbbra is hiányzik náluk a 2 in 1 konstrukció és Mac OS esetén az érintőképernyő is pária volt eddig. Persze mindig van egy első alkalom és ma már az Apple-nél sem azt jelenti a soha, hogy soha.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák