Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Attila!

    tag

    Sose járjatok úgy, hogy kétlépcsős hitesítésnél elfelejtitek a Apple ID jelszótokat!!!

    Történt az, hogy elfelejtettem a jelszómat és ez volt beállítva, másik készülékre jelszó emlékeztetőt nem kapok meg. Az apple zöld számmal már 2 órát beszéltünk próbáltunk mindent, de a végső megoldás csak az, hogy fiók visszaállításra van szükség ami akár 1-3 hét is lehet. Na igen, de ez nem olyan egyszerű, amíg tart ez a visszaállítás a készülékek nem lehetnek online állapotban mivel ha bárhogyan is érintkeznek az apple id/icloud fiókommal vége a dalnak és vége a folyamatnak, lehet újraindítani... Azt gondoltam na sebaj kibírok 1-3 hetet applikáció frissitgetés és társai nélkül, de ez nem elég mert a háttérben bármilyen kis csatlakozás is megbontja ezt, és lehet újra indítani. Tegnap megpróbáltam úgy, hogy a telefonon kikapcsolom a jelkódot (üf. szolg. javaslatára) de így se megy. A machez azt javasoltálk hozzak létre egy új felhasználót, amin nem vagyok bejelentkezve és így nem csatlakozik. Egész most délelőttig ahogy ellenőrizgettem az iforgot.apple.comon rendben is volt, de most 20 perce már megint az a képernyő várt amivel a folyamatot indítom újra...
    (amúgy az is elég fura, h visszaigazoló emailt nem kapok a folyamat indulásáról)
    Na most végül is azt próbálom, hogy a telefon meg az ipadem teljesen offline lesz, csak a telefon funkció megy az iphoneon a macet meg használom tovább ezzel az új felhasználóval amin nincs bejelentkezve icloudba.

    Ja és megkérdeztem ha nem sikerülne visszaállítani, hogy lehet eltávolítani az icloud fiókot, csak ha számlával igazolom a gép eredetét... Használtam vettem mindet, szóval esélytelen.

    Bárki járt már hasonlóan mint én? Akármilyen tanácsot megfogadok.

Új hozzászólás Aktív témák