Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz doc #25680 üzenetére

    Áááá, dehogy. Ha váltok ezek akkor is megmaradnak otthoni felhasználásra, szóval nem gond. Persze van egy kis marasztaló hatása, de nem kritikus. Összesen maximum 150 ezret költöttem alkalmazásokra, ami ha azt nézzük hogy munkára használom, nem nagy összeg.
    A Parallels brutál jó, szerintem nyugodtan megveheted, ha Windows-os alkalmazásokat is akarsz futtatni. Anno a Corel és az Office miatt én is gondolkodtam rajta, de végül nem kellett.

    Pixelmator akció
    Nem hagynám ki, most különösen megéri...

    biker:

    Egyetértek veled, az automator rettentő ügyes, de nekem így kényelmesebb, gyorsabb, ezek bejönnek és tényleg használható, bevált appok. Nyilván nem kötelező használni.

    Better Rename - Egyszerű, sokoldalú és csak pár kattintás amit el akarok végezni. Munka közben nekem ez számít.

    Meta - Mp3Tag-hez vagyok szokva, ez a legjobb alternatíva, minden fillért megért. Az iTunes a nyomába sem ér hatékonyságot tekintve. Nagyon sok CD-m (több száz) van a régmúltból, nincs kedvem újra megvenni, így tényleg kihasználom.

    FastPreview - Nyilván a QuickLook-ot használom legtöbbet, de albumokhoz, komplett könyvtárak áttekintéséhez ez kényelmesebb, látványosabb. Külső kijelzőn Yosemite óta néha nem jelenik meg az előnézet ha space-szel nézem és léptetek. Csak egy üres négyzet. Itt ilyen gondom nincs, szóval még egy ok amiért nekem bevált.

    Skitch - Ahogy írod, azt használom legtöbbet, de mivel Yosemite előtt nem volt lehetőségem szerkeszteni a képernyőképet, azt gondolom megér egy misét. Ráadásul szerintem jobb mint a beépített.

    HandBrake-kel kapcsolatban - Kinek a pap, kinek a paplan. Fel van rakva, de összesen egyszer kellett. Utóbbi kettőt inkább tag-gelésre használom, hogy kulturáltabb legyen a fájlok megjelenése.

    Lock Me Now - Nem altatni akarom, csak zárolni, arra pedig tökéletes és gyorsabb, mint keresgélni az ikont a felső sarokban. Billentyűkombinációt pedig nem találtam rá. Most beállítottam egy nekem kényelmeset és kész.

    Keyboard Clean Tool - Most komolyan, hogy takarítod? Nekem állandóan bekapcsolt, ha a jobb felső sarkot pucoltam. (csak fogok egy puha ruhát és azzal az egészet egyben áttörölgetem, tehát lenyomódnak a gombok) Így nem kapcsol be.

    Amikor megvettem, azt mondta az eladó srác, rohadtul nem számít mint telepítek és mit nem, mert az OS X teljesen másként működik, mint a Windows. Szóval próbálkozzak nyugodtan. Azóta már újraraktam és csak azt telepítettem, amire valóban szükségem van...

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák