Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz ielektros #20745 üzenetére

    Anno kamaszkoromban azt mondtam, hogy majd akkor veszem meg ezeket ha meg tudom. Most úgy adódott hogy meg tudom. Amúgy mindenki másképp látja ezeket a dolgokat, nincs vele semmi gond.

    Mop: volt nekem is ilyesmim. Aztán egy kicsit bele is fáradtam hogy valamit állandóan vacakolni kell vele. Az utóbbi években nagyon kevés időm van filmet nézni (sok az a másfél-két óra), ha rászánom magam akkor nem akarok fennakadást. Azt az évi pár filmet még megoldom moziban. Újabban egyébként már dvd-t se veszek, ha lemaradtam moziban akkor nem is volt olyan érdekes. Legfeljebb majd a tv adja. Inkább zenét hallgatok mostanában, a filmek nem is nagyon kötnek le, a zenében meg szeretem ha teljesen rendben van a minőség, így gyári cd-t veszek. Esetleg az van berippelve apple losslessben, olyan (kifejezetten minőséget szem előtt tartó komponensekkel) láncon ami hozza azt a (nem maximális, de nekem megfelelő) minőséget, amit szeretek. Szóval kb ennyi.
    Nem mondom, hogy én vagyok a tipikus felhasználó. Nem is ítélek el másokat (cserébe szeretem, ha engem se néznek hülyének).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák