-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz #79335424 #24201 üzenetére
Linuxszal és a java-val is folyamatosan ismerkedem.
Elöbbit évek óta napi szinten használom, igaz nem forgatok kernelt, mert nem volt rá szükségem eddig, de egyáltalán nem ismeretlen pálya pl. a linux file rendszere. A java-t meg egy ideje elkezdtem tanulgatni, naptárprogin, meg hasonlókon már túlvagyok.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
kovigyuri
tag
válasz #79335424 #24197 üzenetére
Köszi a választ.
Tamást már kérdeztem, de Ő is csak azt mondta, hogy valami Android beállítás.
Azért írtam ebbe a topikba, hátha már valaki belefutott ilyenbe.A neten is ismert ez a probléma, de nem sikerült 100%-os megoldást találni rá.
(ha jól fordítottam...)Üdv.
KGyuri[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
Lenne egy androidos kérdésem, mert ismét adódott egy logikátlan helyzet.
Adott 3 darab androidos és egy WP-s telefon - Doogee X5, Huawei Mate 7 Premium, Samsung Galaxy S6 Edge, Nokia Lumia 820. A probléma, hogy ha a Doogee-ről írnak Facebook Messengeren a másik kettőre, akkor az üzenet ugyan megérkezik, de a teló nem csipog, egyik sem! Nincs lenémítva a partner, megnéztük böngészőben is, szóval nem ez a gond.
Ha más valaki (bárki) ír a Samsungra vagy a Huaweire, akkor minden ok, és most jön a csavar, ha a Doogee-ről írnak az én Lumia 820-amra, akkor az viszont csipog, jelez szépen, mint minden egyéb partneremnél.Erre mondjatok valami okosságot, légyszi, én a droidra fogom a dolgot...de legalábbis fura ez így.
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Mit kell tennem a cwm-ben hogy a belső memórián lévő személyes és minden előzőleg rajta lévő adat törlődjön? Teljesen tiszta telepítéssel szeretném feltenni a cm-ot hogy a belső tárolón ne maradjon semmilyen előző adat.
-
Hintalow
senior tag
Hi!
Androidnál a frissítések hogy működnek? Mert én azt tapaztalom, ha nincs is csurig pakolva appokkal a tároló, és van hely rajta bőven, a fent lévő pár app frissítései által az is folyamatosan csökken, és gondolom előbb utóbb betelik.
A frissítések teljesen egymásra épülnek, tehát nem lehet azt megcsinálni, hogy a régebbieket törlöm valahogy, és csak a legújabb(ak) maradnak meg? azok nem tartalmazzák a korábbi frissítések tartalmát?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
beg
veterán
válasz Hintalow #24206 üzenetére
Nincs olyan, hogy mellé teszi a régit/újat. Mindenből egy aktuális van.
Pár példa: G+ régen 1X MB volt, most negyven valamennyi. FB szintén. Ahogy új fejlesztések kerülnek egy alkalmazásba, úgy nő a méretük 2x 3x akkorára.
Ha nem kellenek az újítások, ne frissítsd és nem fog fogyni a helyed.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
mark!
őstag
válasz csabyka666 #24204 üzenetére
Ez érdekes, és tényleg teljesen logikátlan
Próbálj egy factory resetet. Ha értesítés sem jön, lehet le vannak tiltva az értesítések.>
-
nagyúr
Ez esetben indítsd el a rendszert, és töröld a fájlokat valamely normális fájlböngészőből.
Vagy adb-n keresztül is tudod őket törölni, vagy parancssorosan terminál emulátorból (ha ismered a parancssoros lehetőséget).Mivel a factory reset a data partíciót törli, a belső SD tárhelyet nem piszkálja.
(itt megkülönböztethetünk emulált belső sd-t, és elkülönített -külön partíción lévő - belső sdt-t.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
csabyka666
veterán
Hú, emiatt resetet? Igen, nekem is első kérdésem az volt, hogy nincs-e letiltva az adott partner, de azt mondták, nincs.
Én is jártam így, nekem se jelzett se telefon se asztali kliens, és valamiért le volt némítva az illető...de azt mondták, az itt nem áll fenn. Csak fura, hogy egyik droidoson se jelez, nekem a WP-n viszont igen.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
mark!
őstag
válasz csabyka666 #24212 üzenetére
Nem fb-s letiltas. Van egy olyan a beallitasokban az alkalmazasnal, hogy ertesitesek megjelenitese/elrejtese. (Sonym van, itt megjelenites van.)
>
-
-
mark!
őstag
-
-
mark!
őstag
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van itt közületek olyan, aki vállalná egy Samsung S2 függetlenítését és egy megbízható rom frissítését szegeden?
Nekem nincs hozzá kábelom, meg az idővel is hadilábon állok.
Jah és persze nem ingyen kéne csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Próbáltam már sok helyen rákeresni a problémám megoldására, de egyikkel sem vagyok kisegítve.
A lényeg tömören:
Két Google fiókot használok, egy privátot és egy cégest. Utóbbi csak a Google Apps Business dolgok eléréséhez kell (abból is csak a levelezés meg Drive dokumentumok). A névjegyek szinkronizálása ezen a fiókon ki van kapcsolva, de mégis megjelent a telefonkönyvemben ~1400 olyan kontakt, ami a céges fiókhoz tartozik.
A telefonkönyvben ki tudom szűrni őket, hogy ne mutassa, de attól még ott vannak és a Whatsapp meg hasonlók be is húzzák őket, amit nem akarok.
Törölném őket egy az egyben, de ezt írja:
Honnan tudom, hogy mit fog törölni a készülékről és mit fog törölni a készülék mellett a szerverről is? A szerveren lévő adatokat nem akarom piszkálni, hiszen azok a munkához kellenek.
Ha számít, akkor a speckók: LG G4, Android 6.0 (V20D).
-
modflow
veterán
Frissítettem a telót, android 5.1 volt eddig is, de valamit frissített.
A lényeg, hogy minden újraindítás után más lesz a WiFi MAC száma.
Ez mégis hogy lehetséges?Így a router MAC szűrőjét elég nehéz beállítani, hisz mindig változtatja a teló a MAC számát, amiről mellesleg úgy tudtam, hogy ez FIX, nem változik, fizikai cím.
Hogy lehet ezt megoldani?
-
modflow
veterán
Nem szeretném kikapcsolni.
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
LG G2-m van friss rendszerrel. Google Play áruház gondolt egyet és semmit sem csinál. Amikor rámegyek fehér képernyő és tölt, egyedül a kereső sáv van ott de semmit sem talál. Wifi van mobil nettel is próbáltam semmi. Ürítettem cache-t tárolt adatokat letöröltem a frissítéseit semmi sem segített. Valami egyéb ötlete van valakinek? Köszi előre is.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
air
nagyúr
válasz modflow #24236 üzenetére
Milyen ilyen?
Nem mondtam, hogy custom helyett tegyél gyárit. Azt mondtam, hogy tegyél fel másikat. Másik gyárit, mondjuk a korábbit, vagy ha van, akkor customot.
Mondtam kézenfekvő megoldást is, de az nem tetszett.
Mondjuk értelmes magyarázatot nem adtál, hogy miért, de erre mondtam, hogy a te dolgod.
Egyébként ha nem próbálsz meg semmit, akkor mitől vagy kitől várod a probléma megoldását?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
GEPESZ66
veterán
A telefonomra még csak 5.0.2-es Lollipop van, amit ugye súlyt a memória szivárgás.
Egyáltalán így érdemes-e erőltetni ezt a verziót, vagy inkább Kitkat maradjon? -
csabyka666
veterán
Valaki esetleg?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Van egy chuwi HI8-am és az mitől lehet, hogy ha csatlakozni akarok a play áruházhoz úgy csinál mintha nem lenne internet?
Természetesen van wifi és csatlakozik is rendesen.
A hayday elindul, de az új minionos játék szintén azt mondja, hogy nincs hálózat!
Böngészni is tudok vele, rendesen megjeleníti a weblapokat!
Mi lehet a baja?
köszönöm.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
GEPESZ66
veterán
Melyik alkalmazással lehet azt elérni, hogy egy alkalmazást jelszóval lehessen levédeni, csak ezt megadva lehessen elindítani?
pl. a McAfee biztonsági szoftver is tudja ezt. De ha ezt nem raknám fel, akkor melyikkel helyettesíthetném? -
air
nagyúr
válasz GEPESZ66 #24244 üzenetére
Idézek neked az összefoglalóból, mert úgy látszik nem elég nagy betűkkel van írva a lap tetején, ráadásul mindig látható módon:
"Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami""[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Nagy müvészet a CWM-et beépiteni a Kernelbe? Esetleg valami irodalom?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
annak idején bő 3 évig HTC telefonokkal kezdtem a droidos életet (Desire, S, X) aztán bő két év WP kihagyás következett, viszont a múlt héten újra droidos telefont kezdtem használni, egy One Plus 2 formájában. hosszú volt azért a platformváltás, pár dolog fura a visszaváltás után. a Oneplus topicjában már kérdeztem, de a hétköznapi dolgokra vonatkozó kérdéseket nem igazán válaszolták meg sajnos. gyanítom, hogy ezek zömmel android és nem készülék-specifikus dolgok, így szeretném a segítségeteket kérni itt is.
első három kérdés, negyedik és ötödik kérdés
időközben az 1) pont talán megoldódott, a PH lapcsaládnál konkrétan az oldalon kellett ezt állítanom, azóta rendben van.
a legbosszantóbb a bevitel. ennek utánaolvastam már angol fórumokon, android szemszögből, és kicsit megijedtem. létezik, hogy magyarul nem fog menni az autocorrection? ez hogy lehet? hisz 4 évvel ezelőtt a HTC-imen is röhögve ment ez a fícsör, és ez nem a Oneplus/kínaiak reszortja, hanem OS szintű kérdés. gyanítom, hogy user-error, de egyszerűen már mindent próbáltam és nem megy. angolul már sikerült dicitonary-t működtetni és megy az autocorrect, de magyarul semmi.
előre is nagyon köszönöm, a tudtok segíteni
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest