Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok!

    pár napja használom én is a telefont, egyelőre kellemes, 3 év WP után picit fura. néhány kérdésem merült fel, remélem tudtok segíteni. a telefon teljesen stock és marad is így.

    1) chrome-ot használok, nincs vele gond, egyedül az zavar, hogy hiába jelöltem be tegnap, hogy desktop site-ot hozzon, ma ugyanúgy mobil verziót kaptam, kapásból például PH-n. ahogy néztem ez csak a legördülő menüben választható és nincsen a general settingsben. miért felejti el?

    2) WP alatt anno óriási szívás volt, amit az andorid tudott, miszerint is a hangerő beállításnál nem jött elő minden hang (call, media, alarm) és külön-külön kellett szüttyögni velük. 3 év alatt oda bekerült faszán - innen viszont kikerült volna? nem tudok csak főhangerőt állítani? illetve hol tudom eldönteni, hogy mi legyen priorty, amit befolyásol az oldalsó csúszka?

    3) a bevitel nagy csalódás, szerintem valami user error lesz itt. angolul használom a telefont, viszont bevitelnél szeretnék magyar és angol input-ot egyaránt, lehetőleg alapértelmezett magyarral és magyar spell checkerrel. magyar spell checker ahogy néztem, nincs, letölteni se tudtam. a másik, ami még jobban zavar, hogy hiába adtam meg neki a magyar input-ot is, nem csinál semmit. nem dobja fel a szavakat, semmi ékezetes szó nem jön, kvázi nincs auto-correct. miért? azt gondolnám, hogy ennek mennie kell, máshol nem így működött. illetve furcsa, hogy régi és random bevitt szavak, nevek (a desktop chrome-ból szopta volna ki?) megjelennek, holott baromira nem is azt a szót ütöm. ezt segítene valaki gatyába rántani?

    az 1-2) is frusztráló apróság, de a hármas pontot rendbe kéne rántani, mert nagyon-nagyon sokat gépelek telefonon és fontos a tökéletes és percíz, számomra testreszabott működés. ez WP alatt sem volt meg, de ennél az is jobb volt.

    előre is köszönöm a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák