- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Új kiszemeltem van a ZTE V967S személyében [link]. Azt írják, hogy kérésre telepítik a magyar nyelvet. Ezek után mennyire kellene még belenyúlni nekem a telefonba szerintetek (pl. GPS, googleplay)?
[ Szerkesztve ]
-
Groovebaby
tag
Hát nagyváros közepén vagyok, szóval nem a lefedettséggel van a gond. Főleg hogy ülök az íróasztalomnál, hibátlan f*sza sebességgel jön a net, utána meg semmi.
Meg a ZTE skate-tel is ugyanez volt és az xperiámmal is (annyi hogy ott 3 hete kaptam új simet - ingyen persze - és utána működött, így azt hittem megoldódott).Amúgy ha repülőmódba teszem vagy újraindítom a telót akkor megint van...szóval ez nem a telefon hibája. Csak nem tudom, hogy felhívjam-e a témobilt és kiverjem-e a hisztit....
Amoi N828
-
r3dwo0d
tag
Kis segítséget szeretnék kérni. Zp810 gyári 4.2.1 androiddal, amit én raktam fel eddig kínai szoft. mentesnek tűnt de ma előugrott egy kínai alkalmazás ami kb 1 percenként küld egy értesítést. Rákattintva továbbra is kínai marad a cucc amiben van valami leírás és egy kattintható gomb. Erre rábökve egy honlapra navigál amire az avg azt mondja, hogy veszélyes tartalom és inkább vessem el az apk-t. Ha hosszan nyomva az értesítést megnézem az alkalmazásinformációkat akkor a com.android.emmc 1.0.0.1 verziót írja ki mint futó alkalmazást. Eddig semmiféle kínai cuccal nem találkoztam az európai zopo féle 4.2.1-ben. Ötletetek van, hogy mi lehet ez? Hogyan tudnám eltávolítani? A cappa féle kínaiszoft eltávolítót nem találom sehol [link]
Kipróbáltam azt is, hogy kivettem az értesítés elől a jelölést, de arra azt nyilatkozta, így fontos frissítésekről maradhatok le.
Bocsánat ha esetlegesen volt, első kínai telefonom és nem teljesen tiszta még minden.[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
válasz Groovebaby #28955 üzenetére
Voltam már bent ezügyben náluk.. Semmit sem tudtak mondani. Nálam is ez a gond az MT6577 SoC Star-al.
-
Nekem meg mindig az a kerdesem, hogy lehet letiltani, hogy felvaltson 3g-re a telo, mert az alatt megszunik a kapcsolat. Amig "H" jel van, addig tokeletes, a sebessege is megfelelo.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
sz_gabor
tag
A MT6589T (1.5GHz) UMI X2 nem biztos hogy mostanában lesz csak a sima MT6589 (1.2GHz)-os.
Ez a cikk szerint csak néhányat gyártottak a kínai piacra, és lehet hogy még néhány hónap mire elegendő processzor rendelkezésre áll.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz peter76bp #28949 üzenetére
Az akksi még mindig aggaszt, hogy kevés lesz, de hátha lesz valami nagyobb kapacitású akksi hozzá. Kinézetre is jobban szerettem volna valami xperia szerűt, de végül a bedove ott hasalt el, hogy jóval nehezebb és vastagabb is ahogy néztem a méret adatokat. Szóval ide is oda is billent a mérleg, de végül úgy voltam, hogy jobb ha van hova fordulni kérdéssel, meg már mókolásügyileg is van háttere
-
peter76bp
aktív tag
válasz SUPREME7 #28961 üzenetére
Nem kötözködni akartam ám, jó teló a W8 és szerintem az akksival sem lesz gondod. Azt kötve hiszem, hogy gyártanának nagyobb akksit hozzá. Nem szokásuk. De ha nagyon extrém használatnak veted alá és nem lenne elég az akksi egy napra akkor vagy veszel egy külső univerzális töltőt és töltöd mindig a második akksit is, vagy egy Power Bankba ruházol be és akkor nem kell akkut cserélgetni.
-
SUPREME7
addikt
válasz peter76bp #28962 üzenetére
Már rendeltem egy ilyet:
[LCD Universal Desk Dock Wall USB Battery Charger For Mobile Phone Camera PDA]
Úgyhogy remélem így elég lesz. Azért keveslem a 2000mAh-es akksit, mert a galaxy ace-em 1250mAh akksija alig döcögött el egy napig, és ez gondolom még jobban zabál, bár gondolom JB-n valamivel fejlettebb az energiagazdálkodás szóval majd meglátom. Ha azt mondod rendben van, akkor elhiszem, már használod annyi ideje, hogy megítéld.
-
válasz RVR400 #28964 üzenetére
A kerdes annyi, hogy lehet letiltani a 3G-t (vagy ami mogotte van, amikor nekem 3G-t jelez ki a telo. Mert ugye H jelen tokeletes, de ha erosebb jelet fog, felvalt 3G-re, es ott ugrott a szignal...es az egyik kezemmel folyamatosan takargatom a telefont, hogy szarabb legyen a vetel, es igy legyen net..vicc).
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz fujifilm1 #28967 üzenetére
Működik, remélem nem csak ketten fogjuk használni
Mivel csak Te módosíthatod, így akkor írom mit kellene javítani: A G oszlop üres marad szerintem törölhető, az oszlopszélességeket úgy kellene belőni ne tördelje amit nem muszáj és Atutu pontszám van írva AnTuTu helyett
[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
-
fujifilm1
senior tag
válasz sz_gabor #28960 üzenetére
UMI X2
Neidegelj !
Már napok ota benne van a pénzem. (Már kifizettem)
Mit lehet csinálni hogyha nem kuldik szombaton ahogy igérték? Visszadják, vagy Paypallal kell hadakozni?
Rögtön indul a "B" terv.... Akkor biztos THL W8 at veszek. Mi a kulonbség a W8 és W8+ között?
Érdemes ? -
domedee
senior tag
válasz fujifilm1 #28976 üzenetére
Ha lesz nekik raktáron, akkor küldeni fogják, csak az 1,2-es és nem az 1,5-ös verzióval. Nem tudom honnan rendelted, de több helyen még csak az 1,2-vel hirdetik. Szóval akkor tudsz reklamálni, ha 1,5-tel hirdetik, azt rendelted és az 1,2-t küldik.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
-
fujifilm1
senior tag
válasz peter76bp #28980 üzenetére
Köszi.
És mennyivel drágább?
Nem lassu a fullhoz ugyan az a gpu?
(A note1 pl sokkal lassabb mint az S2, pedig ugyan az a vas, csak más a kijelzo felbontás.)Jojo. amugyis izgulok a megrendelés miatt. Mégiscsak kina... Bocs. és Gabi hire rám hozta a frászt.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
Megígértem, hogy mutatok pár képet, ami a ZOPO ZP980-as telefonommal készült. Íme:
Az alapbeállításokkal csináltam, minden módosítás nélkül. Ha kicsit beleássa magát az ember és próbálgatja a beállításokat, biztos lehet javítani az eredményen. Nekem egyelőre erre nem volt időm...
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
kisda
aktív tag
Valaki, akinek HK post-al jön telefon, létezik olyan, hogy 10 nap telt el azóta, hogy kaptam trackinget, de 18.-án csak annyi derült ki felőle, hogy csomag felvéve?
Külföldi track oldalak szerint meg ez a státusz:Destination - Hungary
The item was posted on 18-May-2013 and is being processed for delivery to the addressee.Ez pontosan mit akar jelenteni?
Bocs az OFF-ért!
-
FatalEror
addikt
válasz instantwater #28867 üzenetére
Nem tudom,a menü,és az általános cuccok simák,mint a baba popsi,csak a most megjelent IOcean x7-s tesztben olvastam,hogy némelyik játék akad,bár láttam neten videót,ahol nem,de sok minden függvénye,szóval ha nem feltétlen játékra kell,akkor simán jó lehet!
HardCore is my LifeStyle
-
fujifilm1
senior tag
válasz peter76bp #28983 üzenetére
Amit én rendeltem umi x2. az "turbos". Mind CPU mind a GPU gyorsabb mint W8 vagy a W8+
Az akartam kérdezni hogy a W8 és a W8+ cpu gpu ugyan az, de a +osnak jelentosen nagyobb felbontássa van,
emiatt nem lassabb-e?
Merthogy a S2 és Note1 esetén szignifikáns sebesség kulonbség van a nagyobb felbontás miatt.
Pedig mindenben ugyan az a vas! (A GPU-nak sokkal tobb pixelt kell mozgatnia a Note1 esetén. )Hát csak ezért kérdeztem.
A kamera HW ugyan az?
-
Groovebaby
tag
Nem tudom már kinek a tippje volt a ButtonLed app, de remekül működik a busy box-al, köszi szépen!!!
Amoi N828
-
-
CoolBoy323
nagyúr
ZTE V967S hány colos??
5 van írva minideal-en, de a youtube-on van egy csájna videó, ahol 4,3"-t írnak... [link]
meg wvga kijelzőt :/mi az igaz? van valakinek ilyenje esetleg?
-
GIJoe
addikt
válasz CoolBoy323 #28993 üzenetére
szerintem a videó, csak promó volt a belső piacra szánt meghízott 5"ra...
etotalk 5" ír merimobiles is.. 5" lesz az[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz Groovebaby #28991 üzenetére
Nincs mit!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
fujifilm1
senior tag
válasz peter76bp #28891 üzenetére
Sziasztok,
Akkor Péter ötletét formába öntve született egy .
[Nyilvántartás az akkukról]Futtassátok le este az AnTuTu tesztet és az eredményeket irjátok a "Nyilvántartásba" légyszives.
Aki tervezi hogy lefuttatja a tesztet és majd be is irja nyomjon egy mosolyt.
Hajrá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest