- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz Dreimus #28400 üzenetére
Olyan programot teszteltél már, ami 100%, hogy korrekt root jogosultságot igényel? (pl. egy battery calibrator vagy egy cerberus).
Lehet hibás a root, én már sokszor találkoztam 6577 platformon ilyen elcseszett rootolással, amit tiszta szívás rendbe rakni utána.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
SUPREME7
addikt
válasz Dreimus #28400 üzenetére
Valószínűleg olyan apk-t próbálsz törölni ami használatban van. Ha sikerül is törölni, esélyes, hogy bootloopolni fog a telefon, vagy mindenféle hibát fog dobni. Ha mindenképp akarod, akkor a fájl
attribútumaibanroot explorerben "Access Permissions " meg kell adni a törlési jogot. (---rwxr-x.)Ha rendszerprogramot (ha jól tippelek a kínai cuccokat akarod kigyomlálni) akarsz törölni akkor keress play-en valami uninstaller programot ami tudja kezelni a rendszerprogramokat.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
-
SUPREME7
addikt
válasz apeelme #28404 üzenetére
Galaxy Ace-en műveltem anno ilyeneket, és igen, root jogokkal hibaüzeneteket dobált, mert magának a fájlnak nem volt megadva külön a jogosultság.
Illetve annyi különbség, hogy én nem törölni akartam, hanem a framework-res.apk-t meg ilyesmiket dizájnolgattam meg piszkálgattam és, hogy ne kelljen mindig újra zip-el flashelni, hanem copy-paste lehetett cserélni az APK-t, és azt is csak külön jogokkal engedte.
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz sasa311 #28403 üzenetére
Az ES File Explorer-rel nem tudsz használatban lévő (ram-ba betöltött) APK-t törölni. Ez így normális, nem csak Android, hanem más oprendszer alatt is. Ezért is csinálom azt, hogy CWM alól törölgetek mindent, így esélytelen, hogy meg lennének nyitva.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
valenc
tag
válasz Vjankovics82 #28392 üzenetére
Nah kiváncsian várom
-
Terentius
őstag
Mennyivel másabb a kép 4.5"-on qhd-ben,mint 5"-on HD-ben?Jelen esetben egy Amoi n828,THL W100 vs Thl W8,Feiteng H9500-at jelent.
OnePlus 12 16/512
-
sirály69
őstag
Tudom, hogy nem ide való teljesen, de hátha valaki tud segíteni...
Ma kipróbáltam csomagkövetésre a www.packagetrackr.com/ oldalt.
Az alábbi üzenetet kapom:
"Tracking Information Expired
The tracking data on this shipment has not been updated in more than 10 business days by Parcelforce. Please contact Parcelforce for more information."Ezt mit jelent...? Mennyire megbízható ez az oldal?
Szerver Hosting Debrecenben
-
-
Dreimus
senior tag
válasz SUPREME7 #28402 üzenetére
Szia,
A GOlauncherkeyboard.apk-t szeretném törölni, más haszontalan dolgot nem találtam az app mappában, de r/w-be váltást sem engedi a rendszer, így a permission sem változtatható, majd holnap jobban belenézek a motorháztető alá.
Az Android mókolással tisztában vagyok mit és hogyan lehet, viszont root jog-t több esetben használtam pl.: MTK tools root shell véghezvitelhez backup végett, tehát ezzel problémának nem kéne lenni, de valamiért a rendszer mégsem komálja, hogy én szabadon garázdálkodjak.
Az auto root-t itt találtam a fórumban és THL W8-t és más egyebeket root-oltak vele.
Dreimus.
-
SUPREME7
addikt
válasz Dreimus #28416 üzenetére
De miért nem próbálod meg valamelyik uninstaller programot feldobni, hátha az ki tudja szedni?
(#28417) gyuszito:
Persze tudom, csak mondtam, hogy szerintem felesleges drágábban megvenni csak mert ahhoz ajánlják. Szimpla univerzális töltő ez is. Ez olyan dolog, hogy 5x annyiba kerül bármi amihez odaírják, hogy iPhone vagy Samsung galaxy x-hez jó, mert mindenki úgy keresi
[ Szerkesztve ]
-
July89
csendes tag
válasz Magique Dee #11661 üzenetére
Sziasztok
Én egy hónapja használom jiayu G2 telefonom, amikor is befagy állandó jelleggel és ki kapcsol és megpróbál újraindulni de semmi. Ismerősöm megpróbálta frissíteni a szoftvert de az állandó leállások miatt nemment és elis kezd forrósodni a háta a telónak.Szerintetek mit csináljak visszaküldjem? Ha igen hova? Vagy van itthon is hely hogy megcsinálják?
Előre is köszi a válaszokat -
r3dwo0d
tag
Arról van esetleg valakinek tapasztalata, hogy pl set cpuval lehetséges-e húzni kicsit a procit, illetve érezhető-e a javulás? Mennyire lehet káros az 1,2 GHz-t felnyomni mondjuk 1,4-re? Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
-
Szakiii
addikt
Az miért jó ha úgy rendelek valamit hogy nincs rajta logo és semmilyen írás? Mert láttam hogy az úgy többe kerül. Meg hogy "send it as a gift".
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz r3dwo0d #28422 üzenetére
SetCPU-t használom, de ahogy Zsolt_72 is írta, felfelé nem tudom növelni a gyári 1401 MHz fölé.(Xperia ARC S, gyári kernel)
Mindössze annyit csináltam, hogy a Min. frekvenciát 245-ről felemeltem 368MHz-re. Az akku üzemidő érezhetően nem változott, viszont alvó módból ébresztve gyorsabban reagál a készülék.......vagy legalább is úgy érzem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gyuszito
senior tag
válasz gipsztigris #28427 üzenetére
Én gépet tuningoltam egy idõben, de az az 5-6 fps nem fogja eldönteni, hogy jobban megy-e.. számít, de annyit nem, hogy szétnyírjuk érte a kütyüt.
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
iMaverick
addikt
vagy legalább is úgy érzem.
Az biztosan úgy van. Annó a Galaxy Ace-nél volt ilyesmi. Túlságosan alacsonyra vette a készenléti frekit a telefon, így eléggé nehézkesen "tápászkodott" fel. Ott is ugyanez volt a megoldás.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Depression
veterán
Ezeknél a 4 magos csodákkal már nincs ilyesmire szükség. Hihetetlen a feléledési idő, de a legjobban a bekapcsolási időn lepődtem meg. Komolyan mondom, gyorsabb, mint egy butatelefon.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bigbuda
aktív tag
Pá nap és megvásárolható az Umi X2 Turbo... MTK6589T + 2GB RAM + 32GB ROM + FHD 5" = 299$
Nem rossz... Még várok inkább egy olcsóbb kisebb ROM-os (8GB) verzióra.
Amúgy ez az Umi mennyire megbízható gyártó? Az összes kínai közül kb hányadik helyen helyezkedhet el a vélemények és felhasználói tábor alapján?
-
petymeg
addikt
Üdv.
A G2S nagyon sok energiát fogyaszt, ha be van kapcsolva a wifi. 12 ora alatt 80%-ot. Ez szerintem nem normális, egyik korábbi telefonom se fogyasztott ennyit. Lehet ezt valahogy csökkenteni?Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
TKey7
csendes tag
Sziasztok!
Két készülékkel kapcsolatban lenne kérdésem.
Olvasgattam a topikot, így úgy gondolom, nem kérdezek olyat, ami már lett volna, de ha igen, elnézést a figyelmetlenségemért!Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik jobb készülék? Vagy van-e egyáltalán különbség?
Az N828-ról már elolvastam a cikket itt a logouton, a K1 újabbnak tűnik, ellenben, hogy ez előny vagy hátrány, azt nem tudom.Két fontos különbséget véltem felfedezni, az egyik a GPU-nál van, mégpedig, hogy a K1 PowerVR SGX544MP-t kapott, az N828 pedig PowerVR SGX544 Ultra-t. Van tapasztalat/tudás azzal kapcsolatban, hogy van-e jelentősége ennek, és ha igen, miben?
Tudom, hogy kijelzőben a K1 a felbontás miatt jobbnak tűnik, ez a másik különbség.. De jelenleg nem emiatt húz felé a szívem, hanem a kinézete miatt, ami sokkal jobban tetszik
Ami miatt viszont nem vagyok biztos a döntésben, hogy itt a fórumon sem találtam véleményezést a K1rőlEz lenne az első kínai telefonom.. Már egy hete nézelődtem az itthon szolgáltatói piacon, semmi olyat nem találtam, amire azt mondtam volna, hogy adott árért az jó vétel lenne számomra.. De a nem szolgáltatói piacon is ugyan ez volt a helyzet.
Jelenleg egy ZTE Skate-t használok (ha jól tudom, ő is hasonló helyről jön), több, mint másfél éve.. Ideje lenne nyugdíjba vonulnia, mert nem mai darab.
Szóval, ebből a két okból kötöttem ki végül a kínai telefonoknálViszont az is szempont, hogy 1-1,5 évig akkor ne kelljen készüléket váltanom. Szerintetek ezzel a két készülékkel erre van lehetőség? A 4magból én úgy gondolom, hogy igen..
[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
Én a K1-et választanám. Nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, nagyobb akku, több szenzor, tud GLONASS holdakat is, van benne Notification LED. De majd jön Bagira, Ő is ilyet rendelt egy hete kb
Annak kell utána nézni van-e már valami közössége, tapasztalatcsere, custom ROM-ok lehetősége ... ilyesmik. Itt egy orosz fórum érdemes lehet átlapozni, hogy miket írnak, jót vagy rosszat
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz petymeg #28432 üzenetére
Ha a korábbi készülékeid ugyanezzel a SoC-al, wifi modullal lett volna szerelve mint a mostani akkor a kérdésed teljesen releváns lenne, de így nem sok értelme van, hisz mondhatnád azt is hogy "az előző készülékeim kijelzőjének fényereje erősebb volt, nem lehetne ezt valahogy itt is elérni?"
A legegyszerűbb ha kikapcsolod a wifi-t ha nem használod, vagy a policy-n állítasz.A másik ami nagyon fontos az akkuhasználati statisztikával kapcsolatban. A fogyasztási százalékokat a rendszer határozza meg, mindig lesz egy-két olyan tétel ami nagy százalékot fog mutatni hiszen az energiát elhasználta(d). Így egy örökös körforgásba kerülsz hiszen ha a wifi fogyasztás "megoldódik", helyébe lép egy másik pl. Cella készenlét. Erre nincs megoldás, ami elfogyott az elfogyott valamilyen felosztásban.
A legnagyobb fogyasztó általában a kijelző, wifi, bluetooth, gps...HA használatban vannak.
Az említett akkuhasználati statisztika pontossága pedig nagyban függ a gyártó által helyesen kitöltött power_profile fájl alapján, amit rendszerint teljes mértékben elfelejtenek. A fájl tartalmazza a főbb hardverelemek fogyasztását mA mértékegységben, ezáltal ezen értékek alapján ú.n. "szorzóként" kerülnek meghatározásra az említett statisztikai adatok. A mostani itt felmerült preferált modelleknél garantáltan "üres" ez a fájl.
[ Szerkesztve ]
-
TKey7
csendes tag
peter76bp, kosturica
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Akkor hamarosan beruházok egy K1re
Mint mondtam, én is felé hajlottam, csak kellett a megerősítés.Azért Bagira véleményét még elolvasnám a telefonról, ha neki már volt szerencsére kipróbálni
[ Szerkesztve ]
-
zjani007
csendes tag
Az Amoi N828 és Newman K1 körül, ezek is vannak árban, tudásban:
THL W100 Android4.2 Quad Core Unlocked 3G smartphone 4.5" QHD screen GPS 4G
[ Szerkesztve ]
-
TKey7
csendes tag
válasz zjani007 #28441 üzenetére
Köszönöm!
Néztem a W100-zal csak annyi a problémám, hogy teljesen fehér, és ahogy olvastam itt a fórumon, még nem elérhető feketében (Lehet, megérné rá várni )Viszont a másik valahogy elkerülte a figyelmemet
És feketében ez is egészen jól mutat... Hm...Nesze nekem, az itthoni kínálattal az volt a baj, hogy nem volt lehetőség, itt meg túl sok is van
Mondjuk, azt a 140 kilót nem lenne egyszerű hordozni.. Még a végén kiderül, hogy orosz technika
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Minideal.-n lehet ugy vásárolni,hogy be se vagy jelentkezve?
Jelent ez valami problémát?Valakinek ha volt ilyen megköszönném.
Ismerősömnek sikerült igy vásárolni""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
peter76bp
aktív tag
válasz slezakimi #28446 üzenetére
Lehetni lehet, főleg ha sikerült neki Csak szerintem azért mégis jobb beregisztrálni. Úgy vissza tudod nézni a rendelésed. Jobban követhető stb. Mert ha mondjuk nem kapsz meg egy értesítő mailt, akkor az szívás. De ha be tudsz jelentkezni, akkor meg tudod nézni pl a rendelésed állapotát.
[ Szerkesztve ]
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz slezakimi #28449 üzenetére
Lehúzás nem szokott lenni (legalább is minidealnél nem tartom valószínűnek), csak nem követhető olyan jól. Más is volt, aki így rendelt és talán pont az volt a gondja, hogy nem érkezett meg az igazoló mail a rendeléséről. Aztán ilyenkor ez elég ciki, mert ugye nem tudhatod, hogy most akkor mi van, vgay mire hivatkozz ha érdeklődni akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest