- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz petymeg #27698 üzenetére
Az én összehasonlítási alapom is egy Defy+.
Egy kicsit többre számítottam, de összességében nem rossz. Ezt többet nyüstölöm, így hamarabb merül. De kímélve ez is takarékos.
Esetleg érdemes lenne egy próbát tenni a cpu governor állítgatásával, hátha. (még nem olvastam róla, így nem mertem magam belevágni..)
Illetve az is hasznos volt a Defy+-on, hogy a SetVsel progival nem csak tuningolni lehetett a procit, de szabályozni a feszültséget is hozzá, így lehetett ott is sokat spórolni az energián. Ilyen jó lenne 6577T-re is! (szerintem ez is beérné kevesebb kakaóval..)*** Be prepared! ***
-
KukkSteve
senior tag
Az még nem, én is tudom jól, azért írtam oda hogy kicsivel gyengébb...
Írhattam volna hogy ebből, abból meg a 3.féléből lesz majd 2gb memóval, de az bizonytalan...
Az más dolog hogy szerintem indokolatlannak látják még a 2gb memóriát, szvsz azért nem tolják sokba ki őket... Van akinek kevés volt az 1gb?A számom az adatlapomon. ;)
-
Terentius
őstag
Remélem lesz fekete a Thl W100-ból.
OnePlus 12 16/512
-
gyuszito
senior tag
ma megirom utolso irasbeli erettsegimet, es utana lesz egy kis szusszanasom.. igertem beszamolot, jellemzot a zp910 rol. tudnatok kuldeni nekem pm-ben egy sablont, ami logout-on megallja a helyet telefon bemutatonak? elore is koszonom!
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
alázógyík
addikt
Friss iOcean x7 rom.
Mondjuk vicces hibákkal. Az eredeti 0423-as teljesen jó, a többit meg ki se mertem próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz CoolBoy323 #28652 üzenetére
Mindenre a megfelelő szerszámot, szöget inkább kalapáccsal!
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
hun_gery
aktív tag
Friss ropogós romok IOcean X7-re:
szerk: nem teszteltem egyiket sem, mert nincs ilyen telefonom, csak betáraztam
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Groovebaby
tag
válasz iMaverick #28675 üzenetére
Hát tegnap óta feltettem az összes általam használt app-ot, ki is próbáltam, hogy működnek-e, egész este nyúztam a telefont, hibát, lassulást bármi ilyet nem találtam, és mondom, még a samsung által készített samsung apps is működik
Egyenlőre *5-ös ez a romAmoi N828
-
instantwater
addikt
Ha már kínafon, akkor itt van mégtöbb
http://en.miui.com/thread-2232-1-1.html -
HXY
addikt
válasz instantwater #28712 üzenetére
Pl. a G3-ra van is van.
De egyik sem hivatalos.
Hivatalos MIUI csak felsőbb kategóriás nyugaton is forgalmazott telefonokra van.
Ennek szerintem az az oka, hogy megszerettetik a jelenlegi telefonodond a rendszert, majd a következő vásárláskor már nyitsz a kínai felsőkategóriás Xiaomi felé.
ThL, Zopo, és Jiaygo, stb. nem egy szinten vannak a Xiaomi-val.
-
nagyúr
Lenovo A820-ra is van.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
iMaverick
addikt
Amoi N828-ra is van MIUI... Hogy hivatalos-e, azt nem tudom.
Groovebaby: Ezt tettétek rá? N828_S4_ROM_by_jack441
szerk: mondjuk most olvasom a Needrom-on a kommenteket, és panaszkodnak a GPS-re...
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
citkar
addikt
válasz instantwater #28716 üzenetére
Kérdés mi számít jobbnak: a 2 giga ram vagy az újabb soc mivel tud többet a gyakorlatban, ami persze drágább is lesz.
Biztos lesz majd itt is leírás, tapasztalat, szerintem az lesz a kérdés kinek éri meg a drágábbat venni.
A kamera más tészta, nemtom van e akkora különbség... a külső meg szubjektív De vannak itt rendes fórumtársak akik szerintem megengedik, hogy megtekintse valaki a telóját, hogy kézbe fogd s eldöntsd kell-e neked. -
vegyszer
addikt
válasz CoolBoy323 #28600 üzenetére
Mert akciózzák a Lenovo A820-as készüléket, azért ennyi.
Csak ajánlani tudom a készüléket.
Lehet, ő az egyetlen kínai gyártó, aki ezekben az időkben tetemesebb mennyiségben el tudja látni a piacot, és a boltok tudnak nagyban rendelni tőlük. Megyönnyítve ezzel sok potenciális vásárló dolgát[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
A párom telefonján (UMI X1) egyik napról a másikra megszűnt a GPS létezni. Kérdés, mivel a menüben nincs a GPS ki-be opción kívül semmi más, hogyan lehetne tutira visszahozni? GPS test és többi prg. nem segít.
Üdv.
-
alázógyík
addikt
válasz banderasz77 #28722 üzenetére
Mobileuncle MTK Tools-al próbáld ki, hátha.
-
Peaceliker
addikt
válasz instantwater #28721 üzenetére
Hát ha az "alapjárata" nem változik akkor nem biztos, hogy többet fog zabálni
Mert amennyivel többet eszik azt kevesebb ideig fogja, mert hamarabb számolja ki ugyan azt...de ez csak fikció, majd élesben elválik
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ez csak szoftveres húzás vagy van vmi kalapálás is a háttérben? De ez lassan kiderül, mert ha jönnek a húzott órajeles kernelek 6589-re, akkor csak szoftveres"Oh my Goa'uld!"
-
adorjant
őstag
Üdv!
Végre nálam a W8.
Eddig úgy fest,maga a telefon szuper
Ellenben CWM-et nem tudom rárakni... peter76bp leírását követem,látszólag minden sikeresen lefut,de nem tudom elindítani a recoveryt. Hangerő fel,de le +power nyomogatásra sem történik semmi.
Próbáltam az autrootot is,lefut,de akkor sincs root jogom.
Sokadik android készülékem,szóval feltételezem,mindent jól csinálok. -
M3oH
addikt
válasz banderasz77 #28722 üzenetére
Ezt probaltatok?
A GPS vétel javítása Bargain összefoglalásában (forrása egy orosz oldalon található leírás volt):
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak. -
peter76bp
aktív tag
válasz adorjant #28725 üzenetére
A kettőnek semmi köze ám egymáshoz. Valószínűleg a CWM-ed is felment, csak újabban nem minden teló akar oda belépni magától. Az autorootnak rootolnia kell a telót rendesen CWM-től függetlenül. Én az enyémet tudtam vele rootolni, illetve más is a sajátját.
Tedd fel a Mobileuncle MTK Tools-t és abból indítsd újra a telefont Recovery módban, hogy úgy belép-e a CWM-be
-
adorjant
őstag
válasz peter76bp #28727 üzenetére
Tudom,hogy nem függenek össze,de sehogy sem sikerül rootolni.
Mobileuncle segítene,ha lenne root,de így nem tudja újraindítani.
A telefon szoftvere 20130328 végű,4GB kivitel.Igen,az autoroot,és az SP Flash-es folyamatok is a leírásoknak megfelelően végigmentek.
[ Szerkesztve ]
-
-
adorjant
őstag
-
peter76bp
aktív tag
válasz adorjant #28731 üzenetére
Lehet, hogy belép valahová a szerencsétlen csak nem kapcsolja be a kijelzőt. Amit én próbáltam, ott semmit nem csinált a hangerő fel + power gombokra. Aztán ha simán a powert nyomtam akkor meg egyszerűen bekapcsolt. Azt a telót mondjuk úgy oldottuk meg, hogy felraktam rá a GravityMod2-t így lett 4.2.1 custom rom rootolva és lett CWM amibe már sikerült is belépni.
-
peter76bp
aktív tag
válasz banderasz77 #28733 üzenetére
Bekapcsolt GPS mellett ott ahol bekapcsolod (Helyhozzáférés --> GPS-műholdak) nyomj a GPS-műholdak szövegre és akkor jön elő az A-GPS EPO stb
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
válasz Peaceliker #28724 üzenetére
"De ez lassan kiderül, mert ha jönnek a húzott órajeles kernelek 6589-re, akkor csak szoftveres"
Lesz?
Kiadják a forrást MTK-ék, vagy min múlik, hogy eddig nem volt?
Én nem húznám az órajelet. Annyit nem nyerek vele, mint amennyivel rövidebb az akkuidő.... -
beers
addikt
LOL
AntElife
Attention!!!! Very Important~~~
Dear customer,
For some customers of Zopo C2 that miss one battery, pls kindly send us email at: service@antelife.com
And we'll send them out on May 30th. So pls do kindly notice this
------------http://bit.ly/ZwJrMo
M&N
-
Gege94
tag
Google alkalmazásokat rá lehet rakni a sima stock lenovo-s romra? Mert maga a rom tetszik meg használnám, de kéne szinkronizáció a google-val, hogy a névjegyeket és appokat letudjak tölteni. Sajna lenovo-s id-m nincs és nem is szeretnék ilyenekkel vesződni. Azért is kéne, mert, ha nem akkor lehet nem lenovo-t kérek a tmallboxos sráctól.
-
Peaceliker
addikt
válasz instantwater #28738 üzenetére
Ott van a mondatban, hogy "ha", szóval nem tudom, hogy lesz-e...na igen, meg a kis telefonbűvölők be tudják-e szerezni azt ami kell...bát ha csak szoftos a T húzása, akkor annak a kernelével lehet próbálkozni sztem...
Amúgy valszeg én sem foglalkoznék vele, mert így is elég a telefon mindenre"Oh my Goa'uld!"
-
Groovebaby
tag
válasz iMaverick #28717 üzenetére
Igen, ezt.
Nekem semmi baj a gps-sel (igaz nem menet közben próbáltam ki, csak hogy talál-e jelet és ennyi).
Igazából használok egy faster gps nevű alkalmazást (marketből tölthető) és azzal pikk-pakk talál jelet, szinte pillanatok alatt.
Meg mondjuk én IGO primo-val próbáltam ki a gps-t offline módban...de működött.Amoi N828
-
peter76bp
aktív tag
válasz adorjant #28737 üzenetére
Ez alapján próbáld megcsinálni. Itt a régebbi CWM van még. Az SP Flashtool lehet az újabb, a scatter fájlt is a régit szedd le abból a hozzászólásból és azzal próbáld meg feltenni azt a recovery.img-t.
-
BYpsilon
csendes tag
Egy mai hír a TTmals facebook oldaláról, hogy elvileg holnap launched a Jiayu G4.
Vagy nem. -
bazsy_
tag
Antelife-on kapható a jiayu g4 basic verziója 3000-akkuval. Azt írják van nekik egy pár raktáron a shipping in 24 hours "akció" is van rá Mindenesetre eléggé drága a nyitóár majdnem 270 dollár, én sem most fogom megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest