- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
A TaskXP ingyenes. Out of Memory. Ahol az Android kezdi kilőni a programjaidat, ez 512-es telefonoknál olyan 80-120 MB RAM közé van állítva. Tehát az az alatti részt már nem használhatod az 512-ből. Plusz alapból kb. 200-250-et, amit a rendszer megeszik.
Ennyit az 512-es Androidról. Kb. ott tartanak multitaskingba mint egy 15 éves 3.1-es windóz.[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
válasz Csocsesz75 #45803 üzenetére
De, az a preferált telepítési hely.
-
TRob1
veterán
válasz Csocsesz75 #45803 üzenetére
Akkor az.
Menj a Beállítások/Alkalmazások(sd-kártya fülre, és ott pakold át a telefonra a Launchert... (katt a nevén, majd áthelyezés telefonra... vagy hasonló)Launchert, sms kezelő appot, billentyűzetet, widgetet tartalmazó appot soha ne tégy az sd-re, mert lehetnek érdekes helyzetek.
(#45806) Csocsesz75:
Ok.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
gws580
tag
aSziasztok!
Az msn miért nem enged belépni a gmail-os fiókommal?
Most szedtem le a play-ről... és azt irja "kapcsolódási hiba.. hitelesítéssi hiba"
Regelni kell valahol?
Köszi!""A Jó fiúk eljutnak a mennyországba...A Rosszfiúk meg Bárhová...!!""
-
tvamos
nagyúr
Ezt nem tudom... Forzazni szeretek, de mar nagyon reg nem csinaltam. A telefonon meg... max Robo defense-ezek. A vonaton...
En a Tegra 2-vel nagyon elegedett vagyok, a... nem is tudom... t-mobile pulse-om volt... utaltam, akar mi is volt benne. A Froyo-t nem tudtam megszeretni. (Nem ment a Skype video. )"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Richee11
senior tag
Legyetek szívesek mondjatok olyan videó lejátszót ami kezeli a feliratot is, és letölthető Google Play-ről!! Előre is köszönöm!
-
bok92
addikt
Ez a samba filesharing nagyon jó progi
Nem is tudom, miért szedtem le még anno.. -
air
nagyúr
válasz atillaahun #45801 üzenetére
Aha, megvan. De sajna nem kompatibilis a HC-vel.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
-
kilozsul
aktív tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a kuglis calendart hogyan lehetne rávenni arra, hogy ne napi bontásban mutassa az eseményeket? Beállítást nem találok, ha meg simán menüből váltok (hetire, havira)és kilépek, akkor meg a következő belépésnél ugyanúgy visszaáll... Amúgy CM6 és legutolsó gapps... Előre is köszi
-
-
-
-
shaggy
aktív tag
Sziasztok!
Melyik launchastert mondjátok a jónak?
Én kipróbáltam a go-t de az nagyon fogja a telefont. Sokszor belassult.
Most AWD van de kíváncsi vagyok a véleményetekre szerintetek melyik a jó? -
-
zho-lee
addikt
-
punky10
addikt
válasz shaggy #45827 üzenetére
Jo lenne tudni,milyen telefont használsz,illetve modolt-e.Vannak olyan launcherek,amelyek csak ICS-n mennek(pl Nova,Apex...),vannak amik pl csak CM-on(az imént emlitett Trebuchet)de ha tényleg annyira fogja a Go,akkor jo választás kehet a Zeam is.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
JamesHun
addikt
sziasztok
tudnátok egy jó offline map progit ajánlani 2.3.7-es androidra (vodafone smart 2) ahol akár keresni is tudok utcára
google map ha lementem offline ba a térképet akkor keresni nem akar
a humap meg valamiért a gps pozíciómat nem hozza beSeriesX: JamesSHun
-
Deck
titán
Valaki tudja mi az a Médiakiszolgáló ami a Beállítások - Akksi fogyasztásnál van?
PS5
-
Deck
titán
válasz atillaahun #45835 üzenetére
Nincs fenn a youtube. Mi más lehet még? A zenelejátszót külön mutatja. Más pedig szinte fenn sincs.
PS5
-
Jarod1
addikt
Hali ics van fent SE neo és a videóót állandóan le akarja tölteni a youtuberól 3gp formátumban, nem lejátszani, ötlete vAN valakinek mi lehet a gond?
-
Richee11
senior tag
google chrome csak ics-en lesz elérhető, vagy esetleg kiadják öregebb szériákra is?
-
Necc
addikt
/system/bin/mediaserver
Kernel folyamat, egyfajta atjarthatosagot biztosit az android rendszer, a hardver, es a kulonbozo medialejatszok szamara.Rengeteg alkalmazas fugg tole, ugy mint: zenelejatszo, videolejatszo, youtube, bongeszo, stb...
Ha ez a folyamat magas CPU idot vagy askit zabal, akkor azt a bugos appot kell megkeresni, ami szuntelenul behivja ezt a folyamatot, es az app bogarassaganak hatasara valami szunni nem akaro munka elvegzesere kenyszeriti azt (loop).
Bizonyos esetben a memoriakartya korrupcioja (logikailag hibas fajl) is bebugosithatja a mediaserver processzt (pl. egy hibas kepet probalsz megnyitni quickpic-el, ami behivja a mediaservert ami meg elvegezne a dekodolast), igy a memoriakartya kivakarasat es egy kartyaolvasos scandisk is ajanlott.
Ugyanakkor azt is vedd figyelembe, hogy audio/video lejatszaskor nem maga a player, hanem ez a process vegzi az igazi piszkos munkat, igy ertelemszeruen a magas akkumulatorfogyasztas ennel a processnel indokolt lehet, a felhasznalasi korulmenyeket figyelembe veve.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
KMT
addikt
Létezik olyan alkalmazás, ami leállítja a töltést egy adott szint elérésekor (anélkül, hogy megszakadna az usb kapcsolat)?
Netán olyan, ami nem engedi tölteni rövidebb idejű (másolás célú) pc-s összekötéskor (mint egyes laptopokon)? -
[DE2JAY]
senior tag
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
R19
senior tag
Szerintetek melyek a legjobb Screen Lock progik?
-
blt.62
őstag
Szio!
Mobilt cseréltem és a "Slot-Mashine" póker játék a micro sd kértyán van. Megkérdezte,hogy folytatni akarom-e a játékot,és igent nyomtam. Gyűjti is tovább a pontszámokat,de a netre nem viszi fel a pontjaimat azóta,hogy kivseréltem a telcsit. Ez valami beállítási probléma lehet? Netem van és a játék is észleli,csak egyedül a pontjaimat nem növeli. Tudtok segíteni?MegtorloXp
Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest