Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Specifikáció alapján nem rossz, viszont engem személy szerint ezek a féltégla kialakítású laptopok visznek a sírba.
Ahogy látom,
1.Vagy nagyon "gamer" kinézetű, RGB mindenhol, piros és fekete általában féltégla
2. CPU-ban erős Ultrabook, viszont csak iGPU-s megoldás (ez mondjuk akkor jó, ha van eGPU-d)
3. Ultrabookba belepréselt dGPU ami mindenre alkalmas lesz csak játékra nem, hisz folyamatosan főzni tudsz rajta (pl. MSI Prestige)
4. Prémium kat. laptop ami nem feltétlenül "gamer" de erős (pl. Asus G16 2024)Mindenesetre remélem, hogy sokáig szolgálni fog. A 144hz-es kijelző is üde ebben a kategóriában
Edit: mennyire színhelyes a kijelző?[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
yanna
addikt
És még pofás is.
-
Yézi
aktív tag
Hasonló gépet szereztem most be én is, egy Cyborg 15 A13VF-et, kijelző kb. azonos lehet mindkettőben.
Mindössze ~65%-os sRGB lefedettség, maximum 250 nit fényerővel. 144Hz jó dolog, viszont response time ügyileg nagyon nincs a toppon, játékoknál, kameramozgatás közben sok a blur, alacsony és magas FPS számok mellett is. Grátisz, hogy a betekintési szögei is meglehetősen gyengék.
Amire vettem, arra mondjuk megfelel, de azért szomorúan tapasztaltam, hogy ettől egy belépőkategóriás, 50-60 ezres IPS monitor is mérföldekre van. -
Na grat hozzá!
Igen ugyanaz a panel van bennük. Én az intel beállításaiban a színtelí tettséget 50 ről 54 re felvettem. Sokkal élhetőbb a panel. De ifen a legótvarabb ips monitor is lekörözi. Nekem egy LG25um58p van 21:9 es csak sajna 60Hz
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
félisten
Az igazi kérdés meddig tartod meg? Vagy ettől is csak elállsz vagy bukóval tovább adod?
MI ebben az üzlet? Ha szponzorálna valamelyik gyártó még megérteném, de így azért idő és pénz pazarlás csak.
-
"Vettél volna inkább használt üzleti laptopot"
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
totron
addikt
válasz szabonagyur #5 üzenetére
Ez is egy hobbi, ebben a formában is. Irigyelendő egyébként, van pénzmagja tapasztalatot szerezni. Kiemelt tulajdonsága még, hogy képes az elengedésre és nem állnak plafonig a notik otthon. Én pölö nehezen találok gépet, többsége vibrál mint a szar vagy pöcökegér nincs, a többi attribútumot, igényt nem is említem, már e kettő együttállása sem akar össze jönni.
Többször volt egyébként baja a hűtéssel, hangos volt, mindig ment. Nem tudom szabályozó progikkal élt-e. Meg gondolom megosztania is jó a brand new experimentet. Az új eszköz és azok csomagolásainak illata sem elhanyagolható szenvedélyfaktor.
-
-
Juhaszatti
addikt
Az MSI mint márka nem rossz, de csak a Sword szériától felfelé érdemes vele foglalkozni.
Nem sokkal többért mennek az Asus TUF-ok, akcióban volt már ennél az árnál kevesebbért is.
115+25W-os 4060-al, jobb hűtéssel, jobb kialakítással, sokkal színhelyesebb 100% sRGB kijelzővel.[ Szerkesztve ]
-
válasz Juhaszatti #10 üzenetére
Volt már TUF gépem. Összerakásilag max egy hajszálnyira van ettől. Teljesítmény más tészta, de hiába a nagy TDP érték, ha közbe a hajszárító kutyafasza hozzá képest...
-
Juhaszatti
addikt
válasz Lalikiraly #11 üzenetére
A TUF-ok elég sokat fejlődtek az évek során. Jobb lett az összeszerelési minőség, fém lett idén a fedlap, kaptak az idei szériában színhelyes kijelzőt is. Az MSI GF széria meg sajnos pont ott van, ahol évekkel ezelőtt. De ez legalább az árazásán is meglátszik.
-
válasz Juhaszatti #12 üzenetére
Ez igaz. Az MSI nek is bodyt kellene már bőven váltani. De nyilván így olcsóbb gyártani, az 5 évvel ezelőtti házba rakni mindent
-
Silenzio
addikt
Ugyanilyen gépet kértem cégesnek, csak i7-tel, 32 GB rammal. És meg is dőlt a tétel, hogy asztali gép kell főgépnek, mert az halk meg nem olvad le. Silent Hill 2-zés közben kb. negyedannyira volt hangos, mint a nem rég eladott asztalim, és a hőmérséklet sem ment 70 fok fölé (laptop hűtő tálcán tartom).
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
sh4d0w
félisten
válasz szabonagyur #5 üzenetére
2 het mulva olvashatod a Logoutot az ujabb szerzemenyrol Meglattam az ajanloban a topic cimet es tudtam, hogy csak Lali irhatta
https://www.coreinfinity.tech
-
-
Schafranek
tag
Mióta rosszul jártam az MSI-vel, már nem veszek ilyen gépet.
Otium est pulvinar diaboli.
-
-
Schafranek
tag
válasz Lalikiraly #18 üzenetére
Új gépet vettem, amelyben kétszer kellett rövid idő alatt alaplapot cserélni. Futár hozta, vitte, ezzel nem volt gond. Viszont a bizalmam megrendült és úgy gondoltam, hogy harmadik nem lesz.
Azóta nagyon kerülöm a márkát.Remélem neked több szerencséd lesz vele...
Otium est pulvinar diaboli.
-
válasz Schafranek #19 üzenetére
Én a Philips termékekkel vagyok így.
Utoljára LED "izzókat" vásároltam a gyártótól. A hármas csomagból egy darab egy hetet sem bírt ki. Előtte villanyborotva, konstrukciós hibát is adtak vele. Használható, de ...Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Sajnks ife hozzank a legalacsonyabb minőségű selejtet hozza mindenki. Sajnos a lista legalján vagyunk. És ezt nem egy helyről hallottam már. Rengeteg a selejt.
-
Schafranek
tag
válasz Lalikiraly #21 üzenetére
Lehet itthon is minőségi terméket vásárolni, de ahhoz sajnos durva áfa társul.
Ezért rendeltem meg tavaly a gépet az Egyesült Államokból...Otium est pulvinar diaboli.
-
válasz Schafranek #22 üzenetére
Hála az égnek nekem most ez az MSI egész jó.
Nyilván nem egy erőmű, de azért pár játékot kipróbáltam és szépen viszi.
Cserébe nem hangos. Ami nekem meg fontos.Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
válasz Lalikiraly #21 üzenetére
Részben van igazad.
Valóban vannak olyan termékek, amik csak a magyar, román,... ajánlatokban elérhetőek. Ezeket nem érdemes megszerezni. Volt ilyen notid, csak nem akartam beszólni.
A másik csapda a termékek árcsökkenésének alkatrész kompenzációja. Régebben az LG tolta legjobban. A frissen bevezetett termékek minőségét messze múlta alul a kivezetési szakaszban elért minőség.
És vannak gagyi termékek. Azok kb mindenütt egyforma kakik.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- Witcher topik
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest