- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #91043 üzenetére
Storno. Ma már két tabot sem tudott memóriában tartani. Ez van. Elengedem : (
-
air
nagyúr
Solid Explorernél hogy van a feloldó kulcs?
A Classichoz és a materiáloshoz is külön kell megvenni? Vagy ha egyiket megveszem, az érvényes lesz a másikra is?
Úgy emlékszem, hogy amikor kijött a 2-es verzió, akkor azt írtátok, hogy a régi feloldó jó az újhoz is.
Ez így maradt?
Köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Én olyan alkalmazást keresek Android 5.0-ra amivel a Wirelless Access Pointok Eszköz Nevét láthatnám. Tonnányi olyan van ami az SSID-t és BSSID-t mutatja meg a MAC address-t de én konkrétan olyat keresek ami a kapcsolódott ESZKÖZ NEVÉT írja ki és nem a hálózatét.
Egy 12 AP (AP01 - AP12) által lefedett területen, X ponton megnézve azt látom most hogy
SSID: Teszt Network
BSSID: 00:11:22:33:44:55
MAC: AABC:EEFDe én szeretnék olyat is látni hogy Connected Device: AP05, vagy éppen AP10, hogy a kezemben lévő eszköz az melyikhez kapcsolódik.
Létezik ilyenre megoldás? Már áttúrtam a Play Store-t de nem leletem hasonlót.
A segítséget előre is köszönöm!
Romvr
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz #61600768 #91055 üzenetére
Wifi Data nem jelzi és ha az inSSIDer olyan mint a desktop verzió akkor szintén nem írja. De nem akarok 2500 forintot eldobni a bizonytalanra.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
válasz kaciokos #91058 üzenetére
Nyilván én vagyok béna de a FING az a hálózatra csatlakoztatott eszközöket listázza ki az éppen kapcsolódott hálózat SSID-ja alatt. AP-kat nem látok még MAC alapján sem... :S
-
air
nagyúr
Szerintem nem fogsz ilyet találni, mert kliens oldalról ez az információ lényegtelen. Az AP-k a kliensek felé ilyen információt nem továbbítanak.
Ha ez egy központi, wireless kontrollerrel vezérelt rendszer, akkor a kontrolleren láthatod, hogy adott MAC címmel rendelkező kliens melyik AP-hez csatlakozik.
Ha önálló AP-kból álló hálózat, akkor az egyes AP-kon külön-külön kell megkeresni, hogy a kliens éppen melyikre csatlakozik.
Egyébként miért fontos ez az információ neked?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mikemend
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kamera appot keresek, ami a videófelvétel közben tudja ki és bekapcsoltatni a lámpát. Tehát ha veszek fel, közben kikapcsolom és bekapcsolom a lámpát fényviszonyoknak megfelelően.
Előre is köszönöm, mert évek óta nem találok ilyet.
-
dlaj
őstag
válasz #61600768 #91064 üzenetére
Köszi, ez érdekes.
Most töröltem az appot a telefonomról, és az ide linkelt helyről töltöttem le, és telepítettem. Nekem tökéletesen működik most is. Lehet, hogy a telefonoddal nem kompatibilis. Tapasztaltam már ilyet.Mindenesetre várom mások visszajelzését is.
Esetleg holnapra nézek valami mást, ami tudja ezt a funkció. Most éppen kamera appokat tesztelgetek. -
dlaj
őstag
válasz zeon.hu #91066 üzenetére
Nekem 5.1 droid, Meizu M2 Note van.
Felraktam most az originál, még átnevezés előtti változatot, lehet, hogy az lesz a baj. Próbáljátok ki!
Ha ezzel sem megy, akkor passz. Én többször újratelepítettem az átnevezett változatot, de ez semmit sem jelent, másnál ettől még lehet rossz.És végignéztem az összes kamera appomat. Amin még megy a videózás közbeni vaku ki-be, az a Open Camera.
Annyi hátrányban van az előbbivel, hogy a kapcsolás +1 tapicskolást igényel a kijelzőn, ugyanis a vaku kapcsolót a felső menüből lehet elérni. Viszont kipróbáltam, ez nem jelent "bemozdulást", jól használható. -
darvinya
titán
Üdv
FolderMount nálam valamiért nem megy, de miért?
NFS MW(playes), JB 4.3-on, root van, és újraindul csak a készülék párok létrehozása után amikor moutolja.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mikemend
senior tag
Még egy kérdés: Full HD-t állítottam be videofelvételre, de a bitrátát nem tudom nagyobbra venni, mert azt mondja, hogy a telefon nem támogatja (LG G4), márpedig 1 Mbit-en elég pixeles lesz... Nálad milyen paraméterek vannak megadva a videónál?
A lámpa kapcsolóját megtaláltam, szuperül működik, köszönöm! -
Krill77
őstag
Csövi
Tudtok olyan appot ami leallitja a telo tolteset 90%-nál? (vagy tetszőleges) Gyarilag nincs ilyen benne. Köszi -
karldergroße
senior tag
Az lehetséges, hogy android 6-ból kivették a Beállítások / Wi-Fi / Speciális / A keresés mindig elérhető opciót. Az e-robot működtetéséhez fontos lenne, de nem találom. Ugyanez vonatkozik a fejlesztői lehetőségekre is. Htc m8-ról van szó.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok. A telefonon hozzáadtam új felhasználót és azt szeretném, hogy teljes értékűen lehessen használni. Mit kellene beállítanom, hogy legalább wifin működjön a net? Alapból látja és csatlakozott is wifire, de a play, böngésző nethiányra hivatkozik...
Nexus 4, Euphoria 5.1.1[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
air
nagyúr
válasz Krill77 #91072 üzenetére
Semmiféle app-pal nem fog menni. A töltést a kernel vezérli, ahhoz app nem fér hozzá. A kernelt kell módosítani.
Egyébként humán interfésszel megoldható. Figyeled, hogy mikor éri el, és kihúzod.
De ha jól sejtem, hogy miért lenne szükséged ilyenre, (akkumulátor kímélés, élettartam növelés) akkor elárulom, semmi értelme.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz karldergroße #91073 üzenetére
A fejlesztői lehetőségek alapértelmezetten mindig rejtve vannak.
Úgy tudod bekapcsolni a megjelenítését, hogy a Készülékről menüben a build számra 7x ráböksz.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dlaj
őstag
válasz Mikemend #91071 üzenetére
Nálam FHD a videó beállítás, bitrátára vonatkozólag nem tudom, hogy hol állítható.
Van itt még egy nagyobb verziószámú változat is, nézd meg ezzel lehet jobb lesz a felvétel. Ennek a vaku kapcsolója a bal alsó sarokba költözött. Telepítés előtt a másikat le kell szedni, vagy felülíratni (ha nálad lehet). Telepítés, majd az első indítás után viszont ki kell lépni az alkalmazásból, mert csak fekete képernyő látható. (Legalább is nálam) Utána viszont rendben működik.
Nézd majd meg az Open Camera-t is. Azon is kapcsolható a vaku.
Apropó: végül is melyik változatot sikerült telepíteni? Az átnevezettet, amit előbb töltöttem fel, vagy az eredetit, amit később?
-
Mikemend
senior tag
Ez az, amire szükségem van (SnapIt)! Egyszerűbb, mint az Open Camera és sok beállítása van. Viszont a Play áruházban nem találtam meg, hogy frissítem majd?
Viszont sikerült belefutnom két bugba:
- fotózási módban autora volt állítva a vaku, rányomtam a HDR-re és ezután bezárult a program és el sem indul. Hogy tudom ezután elindítani?
- még az előbbi előtt bekapcsoltam, hogy érintésre készítsen fényképet. Ráfókuszált, majd bemérte, aztán olyat villantott, hogy minden fehér lett.Viszont a videozási része nagyon tetszik, de most, amíg tudom elindítani, a próbát felfüggesztem.
Oké, az Adatok törlése megoldotta a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Tényleg nem találtam. De kiderült hogy a 2005-ben vásárolt WinCE PDA-mra van olyan alkalmazás ami kiírja a csatlakoztatott hotspot nevét is. Jobb lett volna Android-ra, de ha nem, hát nem.
Köszönöm a segítséget mindenesetre.
[ Szerkesztve ]
-
Krill77
őstag
Nem azzal van gondom, h hogyan kell töltenia telot. 80-90% fole nem ajanlott, sokat olvastam errol. Olyan app kéne ami keveset eszik es állítható a jelzes hangereje/tipusa.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #91090 üzenetére
Itt az eredeti cikk erről a tesztről, kutatásról. Majd ha hasonlót fel tud valaki mutatni ellenérvként miszerint hülyeség akkor ne tartsa vissza.
-
Fejvadi
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudtok véletlen olyan oldalt, ahonnan sötét hátterű androidos alkalmazásokat lehet letölteni? Pl. youtube, Face, stb. -
kuksa90
őstag
válasz #61600768 #91091 üzenetére
És gondolod, hogy a gyártók hülyék...
Az akkukban van beépítve egy töltésszabályzó panel. Ezek alapból szabályozzák a maximális töltöttséget - amit a gyártók állítanak be. Akár 90 %- ra, ha az az ideális - és hiába mutat a teló 100% töltöttséget, az valójában csak kb 90 %.
Ha kiiktatod az akksiban a panelt, túl tudod tölteni, csak egy kis idő múlva azt hiszi az akksi, hogy ő lufi, és felfúvódik... vagy, ha nagyritkán meghibásodik akkor jönnek az olyan hírek, hogy kigyulladt, felrobbant, stb.[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
karldergroße
senior tag
válasz karldergroße #91073 üzenetére
A fejlesztői lehetőségeket megtaláltam. Viszont a wifi keresés mindig elérhető opció nincs meg. Így nem tudom a wifit az e-robottal ki-be kapcsoltatni.
-
Bozek
nagyúr
Frissült a Google Szövegfelolvasó és belekerült a magyar nyelv. Igaz, a központozással vannak bajok, de amúgy egész kellemes hangja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Diablo IV
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest