- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
Sziasztok,
Van egy vodafone smart 4 turbo (yulong coolpad 3601u) telefonom. Sok sok keresés után találtam hozzá gyári rom-ot. Szeretném lementeni a mostani rom-ot arra az esetre, ha valami gubanc lenne a frissítésnél. Van olyan program ami lementi a jelenlegi rom-t és később vissza is tudom tenni valahogy azt?
Root van, ha esetleg ez kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #91698 üzenetére
Ne ragaszkodj már ennyire a saját elképzeléseidhez. Ott és akkor megtörténik a szinkron mikor kiírja.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Véreshurka
senior tag
Aki esetleg lemaradt volna róla, most megint 125 Ft a Nova Launcher Prime.
El Psy Kongroo
-
zarew
senior tag
válasz Véreshurka #91703 üzenetére
Köszi,régóta használom,de most megvettem
-
kaciokos
őstag
válasz Véreshurka #91703 üzenetére
Most látom, hogy az aCalendar+ is akciós, az egyik legjobb naptár alkalmazás, ráadásul a személyes kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
gaben0211
tag
deezer vagy spotify a jobb music app ? a deezer mivel 20as vagyok jár a csomagomhoz de jobb mint a spotify ?
-
-
gaben0211
tag
válasz Véreshurka #91708 üzenetére
mikor levan akciózva valami énis észrevettem hogy magyarország nem minden esetben szerepel köztük. viszont van olyan is hogy itthon ingyenes máshol meg fizetős
-
Véreshurka
senior tag
válasz gaben0211 #91709 üzenetére
Igazából ezért szeretném vhogy elérni, hogy más régióban lehessen látni a play store-t, de eddig sikertelen volt a próbálkozásom Még este azért próbálkozom, mert a Runtastic érdekelne.
(#91706) Melack: most néztem appsales-en, a teljes ára vhol 1500 körül van, és ha jól emlékszem karácsonykor is ennyiért vettem mint ahogy most is árulják - bár ez sem éri el az appsales-es 1$-t - , de nekem annyira nem jött be, maradtam a Business Calendar 2-nél.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
kaciokos
őstag
válasz Melack #91706 üzenetére
A magyar árát sajnos nem tudtam megnézni, mert én már korábban megvettem, AppSales mondta, hogy 5$ helyett most 1$, gondoltam, hátha valakit érdekel.
(#91710) Véreshurka - "de nekem annyira nem jött be, maradtam a Business Calendar 2-nél" Persze, kinek a pap ugye... ezért mondtam, hogy a személyes kedvencem.
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Google naptárban van-e valami lehetőség megváltoztatni a hátteret, hogy ne fehéren vakítson?
-
gaben0211
tag
válasz Véreshurka #91710 üzenetére
valamikor régen énis próbálkoztam vele de nemtaláltam megfelelő leírást hozzá. szerintem lehet működne úgy hogyha csinálnál 1 új fiókot de aztis úgy hogy vpn-en keresztül valami amerikai ip címmel aztán ha belépsz a playre telón vagy gépen ott is legyen fent amerikai vpn vagy nemtom
-
tonyrulez
őstag
Volt már rá példa hogy csak a kontaktok harmada szinkronizálódott csak fel, pedig hetek óta be voltak téve a kontaktok és a szinkronizálásnál is mindig az aznapi dátumot mutatta. Az már csak hab a tortán ha valamiből 2-3 másolat is készül Olyan telefonon pedig ahol nincs gyárilag Gapps (pl. Xiaomik), feltelepítés után is előfordul hogy semmit sem szinkronizál. Ezek személyes tapasztalatok, én is örülnék annak ha egyszerűen csak működne
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Véreshurka
senior tag
válasz ignisz #91713 üzenetére
Sztem ezt csak vmilyen témával tudnád megoldani. Én ezeket próbáltam, viszont a naptárat nem sötétítették be:
Ha CM alapú romod van:
1. Euphoria Dark CM13 Theme
2. PitchBlack™Pitchblack viszont teljesen fekete-piros-ba öltözteti a Play Store-t.
(#91714) gaben0211: saját fiókkal akarnám megoldani.
El Psy Kongroo
-
ignisz
senior tag
válasz Véreshurka #91716 üzenetére
Köszönöm. Gyári rom van a telefonon.
-
Véreshurka
senior tag
válasz ignisz #91717 üzenetére
Ilyenekre vannak kitalálva sztem a Layer Theme-k, mint pl. ez. Ezeknél direktben le van írva, hogy CM romokkal nem fog menni. Lolli vagy Mályva kelleni fog + egy-két másik dolog is mint pl. ROOT, sztem olvasd el a Play Store-os leírását és nézelődj ezek között a témák között hátha.
El Psy Kongroo
-
ignisz
senior tag
válasz Véreshurka #91718 üzenetére
Köszönöm.
-
sharkybacsi
tag
válasz aprokaroka87 #91712 üzenetére
Desktopon sem a gmail tartozéka a címtár (contacts), csak onnan is elérhető.
A contacts egy külön adatbázis amit a különböző google szolgáltatások elérnek, használnak, így a gmail is, de pl. a drive vagy a google+ is. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz tonyrulez #91715 üzenetére
vannak néha furcsaságok
pl nekem hétvégén a push sem müködött rendesen reggel 6 és 19 óra közt....ha nem frissitek kézzel...meg sem kapom az üzeneteket,nem tudom hogy ilyenkor pl mi a mák van,bár én a gcm-re gyanakszok...mert amióta a gmail gcm alapú is...van ilyen hogy elfelejt szinkronizálni.sharkybacsi:igazad van...de nem lenne haszna ha benne lenne az appban?
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
A Gmail és az Inbox között mi a különbség?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
válasz Véreshurka #91710 üzenetére
Felteszed flash vpn áruházból. Telepít, indít, united states kiválaszt aztán start. Aztán teló nyelvezetét állítsd át angolra azt is united states-re. Így már amcsiból szörfölsz megjelennek playen azok az alkalmazások amik nálunk nem stb...
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz #61600768 #91723 üzenetére
NordVPN előfizető vagyok és ezzel az appal megyek fel amerikai IP címre. Aztán nyelv beállít angolra (amerikai) Play áruháznak cache és adat törlés után belépés, de semmi, visszadob a magyar Play-re. Ingyenes VPN-el nem próbálkoznék.
El Psy Kongroo
-
beg
veterán
válasz holozis_HUN #91722 üzenetére
Ezt a google több oldalon keresztül írta le. Keress rá.
Kezdésnek pl. Itt[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
air
nagyúr
válasz tonyrulez #91715 üzenetére
Azok a kapcsolatok, amik nem mentek fel a szerverre a szinkronizálás alatt, nem a Google fiókhoz kapcsolva lettek elmentve, hanem csak simán a készülékre. Ez júzer error.
A duplán, triplán megjelenő névjegyek is felhasználói hiba eredményei. Biztosan volt valami észre nem vehető különbség a nevek között.
Mondjuk 2 szóköz egy helyett, vagy felesleges szóköz a szöveg elején, vagy végén stb.
Érdekes módon nekem évek alatt soha nem történt névjegy eltűnés vagy többszöröződés.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz Véreshurka #91724 üzenetére
Én úgy csináltam ahogy leírtam. Példaként... google alkalmazását "youtube music" appot simán le tudtam tölteni pedig csak usában elérhető. Googléban megnéztem mi az ip címem és New Jersey ip-ét kaptam.
Még azt kipróbálhatod hogy telón a fejlesztői beállításokban pipáld ki a hamis helyek engedélyezését. Ha így sem megy dobd ki a kukába nordvpn-t! -
aprokaroka87
nagyúr
igen ám...de azért nem ártana egy kis MI vagy mit a rendszer mögé rakni...mert pl "kis jakab" és "kisjakab" lehet ugyanaz a személy ha minden egyéb adat egyezik.
Ilyenkor pedig tájékoztatni az usert hogy bizony egyezik minden adat,kivéve a név...megtartja,a másikat használja...vagy átírja. -
Mikemend
senior tag
Valaki tud ajánlani egy profi videorögzítő appot? Cinema FV-5 tudása nagyon bejött, csak Android 6-on valami miatt hiába a beállítások tömkelege, semmit sem érnek. Az ISO és a White Balance nem megy, az EV rendben van, de amint elindul a felvétel, máris sötétebb lesz (mintha be sem állítottam volna), fénymérőre meg rá se bagózik, hiába lockolom. Egyedül a folyamatos fókusz és a lámpa ki-be kapcsolása megy (ez utóbbi felvétel alatt is, ami fontos lenne!).
Tehát van-e ilyen tudású videorögzítő 6-os Androidra?[ Szerkesztve ]
-
kuksa90
őstag
válasz aprokaroka87 #91729 üzenetére
A "névjegyek egyesítése" valami hasonlót csinál...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
air
nagyúr
Hülye júzer ellen semmilyen MI nem véd.
Egyes gyártók (pl. LG) raknak ilyen funkciót a készülékeibe.
Ez a szép az Androidban.
Mindig van alternatíva.
Persze lehet lázadni, hogy ezt márpedig a Google csinálja meg, de sok értelme nincs.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beg
veterán
Ez pontosan így működik most is. Amúgy nekem sem volt még sem kontakt vesztésem, sem sokszorozódásom. De biztos bennem vagy a google-ben van a hiba
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
van olyan alkalmazás, amely azt tudja, hogy megnézi milyen alkalmazások vannak telepítve, elmenti ezeknek a nevét, és amikor factory resetet nyomok utána leszedem ezt a programot, amin keresztül pár gombnyomással jön a többi is ? ergo ilyen backup restore de mégse
-
beg
veterán
válasz kkdesign #91735 üzenetére
Ha a telefon beállításokban engedélyezed (biztonsági mentés és visszaállítás), akkor a google visszapakolja bejelentkezés után. Azt próbáltad már?
#91736: leírta egyértelműen mi kell neki. Attól hogy visszakérdezünk feleslegesen csak a hsz. gyűlik, de a kérdés megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Nem próbáltam, azért írtam hogy backup restore-hoz hasonló, mert nyomnék egy resetet, fájloknem kellenek csak azt kívánom kiváltani,hogy jééé messenger, telepiccccs, jééé fészbúk, telepiccs, jé ebook reader,telepiccs. Erre keresnék appot ami fogja összeszedi nekem reset előtt , hogy mik vannak fenn, aztán elmenti mondjuk emailen keresztül felhőbe, majd amikor késza reset,telepítema playbőlezt a progit amin rányomok hogy ezt a listát tőccsed vissza bözsi,a program aszongya nekem hogy oké mester.és leteszem fél órára,és fennvan ami kell.
(#91739) air ezt megnézem köszi
-
air
nagyúr
válasz aprokaroka87 #91738 üzenetére
A Google megoldása nem backup-restore jellegű.
Nem rak a felhőbe semmit, maximum a telepített alkalmazások listáját, aztán a friss rendszeren újra letelepíti azokat, ha ezt az opciót aktiválod.(Egyébként szándékosan maszatolod el a dolgokat? )
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #91742 üzenetére
A play store-ban szerinted melyik verzió elérhető? Melyiket fogja letölteni neked onnan? (Az pedig az apptól függ, hogy a datát is tudja-e menteni a google)
Kérlek előbb tájékozódj mielőtt butaságot kérdezel/állítasz. Nem muszáj minden második hsz. achievement-et begyűjtened[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #91745 üzenetére
Nem letámadásnak szántam, de 2 perc gondolkodás után levezethető, hogy a playen mindenkori aktuális friss verzió található egy alkalmazásból. Tehát csak azt az egyet tudja automatikusan visszatölteni.
Az offline mentés miben egyszerűbb? Pl. aki nem root és nincs meg neki a titanium backup? Vagy menthetnénk mindent root után dd-vel, vagy csak a system-et kirántani, a data partíciót meghagyni, de ezt magyarázd el egy első telefonosnak. Szóval kell egy kicsit (más fejével is) gondolkozni.[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Arra van-e app hogy egy általam kijelölt szöveget felolvasson a tts motor?
bármilyen szöveges tartalom eseténxposed+root van.
-
tomy86
addikt
-
gaben0211
tag
a layers manager csak mókolt romokkal működik gyári romokon nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest