- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz #79335424 #89902 üzenetére
Akkor kevertelek valaki mással, mert múltkor felmerült az ios is ebben a témában, elnézésedet kérem.
Iphone-t én se csípem, sznoboknak való.
Amúgy a lastpasst sikerült összehozni dolphin-nal , de youtube-ra nem akar rákérdezni, hogy miben nyissa meg pedig be van állítva az open in app beállításnál. -
desolator
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy doogee x5 pro telefont tegnap és egy olyan problémám van a Whatsapp-al, hogy ha jön egy üzenetem és megnyitom, majd kilépek és a főmenü hosszan nyomásával bezárogatom az előzőleg megnyitott appokat köztük őt is, akkor utána már nem jönnek be az üzenetek. Csak akkor, ha megint megnyitom. Utána látom is, hogy a bezárás hatására kilövődik a háttérben futó programok közül. Míg mondjuk egy messenger folyamatosan ott van. Mitől lehet ez?
[ Szerkesztve ]
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Bandus99
őstag
Androidos TV boxhoz keresnek progit amivel be lehet viszonylag egyszeruen allitani, hogy bizonyos ido utan kapcsoljon ki - hasonloan mint a tv keszulekeknel is meg lehet adni, hogy mennyi ido mulva kapcsoljon ki
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
kaciokos
őstag
válasz maestro87 #89899 üzenetére
Tehát akkor miért is vásároljam meg a rosszat??
Azért az barokkos túlzás, hogy minden fizetős alkalmazás rossz, valószínűleg csak te teszed túl magasra a lécet. De még ezzel sincs baj, amíg nem használod a fizetős alkalmazások feltört verzióját azzal az indokkal, hogy "ezért a sz@rért nem fizetek".
-
maestro87
őstag
válasz #50751744 #89905 üzenetére
Én is be szoktam zárni, sokkal áttekinthetőbben tudok akkor váltani az alkalmazások között mintha 20 app meg lenne nyitva.
Egyébként azt is olvastam már itt, hogy a szemét takarító programok is feleslegesek androidra, mert magától törli a felesleges fájlokat. De akkor miért van az, hogy tegnap próbáltam feltelepíteni egy app-ot és mivel sokáig időzött 100%-on ezért kilőttem. Csak utána mikor újra akartam próbálni már nem volt elég tárhely. Miért is nem törli magától a befejezetlen telepítő fájlokat?
-
desolator
senior tag
válasz zeon.hu #89908 üzenetére
Most már nem lövöm ki, mert csak így működik. Csak nem értem, hogy tesóm Note-jában miért fut folyamatosan a háttérben ha kilövi az alk. váltóval ha nem, nekem meg miért záródik be. Na mindegy, marad ott akkor..
-
desolator
senior tag
válasz huliganboy #89913 üzenetére
5.1 -es gyári rendszer.
-
maestro87
őstag
válasz kaciokos #89909 üzenetére
Csak annyit várok el tőlük hogy hasonlítsanak működés szempontjából az asztali verzióra. Pl. Ebook olvasóból nem találtam még olyat amivel egyszerre több pdf fájlt is meg tudok nyitni. Azért ez egy elég lényeges funkció lenne, mivel én nem regényeket szoktam olvasni a készüléken hanem inkább adatlapokat. Másik lényeges dolog pedig az lenne, hogy éjszakai üzemmódban a képeket ne invertálja, csak sötétítse. Ezek hiánya miatt törölni szoktam őket. Továbbá az 5 alkalmazásból 3-at nem lehet megnyitni böngészőből. Moon+ reader sem ajánlja fel magát, ha böngészőből meg akarok nyitni egy pdf-et és nem tudom hogy vehetném rá.
-
törölt tag
válasz Bandus99 #89906 üzenetére
Root + E-Robot. A művelet: shellparancs futtatása. A parancs típusfüggő. Ha a
reboot -p
nem használ, akkor használd az
svc power shutdown
parancsot! Nem ígérem, hogy két héten belül végig tudlak vezetni, de e parancsok alapján az E-Robot topikban a többiek is meg tudják írni, hogy mi a pontos teendőd.[ Szerkesztve ]
-
desolator
senior tag
válasz huliganboy #89915 üzenetére
Sajnos ott nem tudok semmit állítani. Még egy ilyen megoldást találtam a neten:
What happens: Whatsapp stops running and can't process the messages.
Workaround: Lock the app, this will make sure that the app keeps running in the memory.(by default this is the setting: hold the menu button for a second).
Van ilyen opció, hogy egy app lockolása? Hiába nyomom hosszan a menü gombot nekem nem jelenik meg semmi.
-
törölt tag
válasz desolator #89918 üzenetére
Nincs sem Greenify -m, sem más kilövögetős appom. 3GB RAM -om van és Xposed App Settings -ben a Whatsapp "force in memory". Ennek ellenére, az utóbbi időben sajnos, én is tapasztalom a jelenséget. Sztem ez Whatsapp hiba. Az a legrosszabb, hogy a Whatsapp nem szokta hagyni, hogy tartósan régebbi verziót használj.
[ Szerkesztve ]
-
desolator
senior tag
-
törölt tag
-
kmisi99
addikt
Heló! Távoli telefon vezérlésre lenne szükségem. Van egy androidos telefonom amit szerverként üzemeltetet és távolról szeretném elérni. A teamviewer nem túl jó a célra mert engedélyezni kell minden kapcsolódásnál, de mivel "távol" vagyok ez nem igazán megoldható.
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Nemtudom illik e ide a kérdésem de, van egy Htc Incredible s telefon amin a play áruházból semmit nem tudom letölteni...
Az alábbi hibaüzenet jelenik meg:
Nem sikerült letölteni az alábbi hiba miatt.(Hiba történt az információk szerverről való lekérése során.
[RPC:S-7:AEC-7 VIYM-UNNK-64AXE])
Állítólag minden beállítás jó a telefonon net is van rajta letöltéskezelő nincs letiltva fogalmam sincs mi baja
Esetleg ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönnémSamsung Galaxy S10+
-
RAZERXX
aktív tag
válasz Viktor0610 #89898 üzenetére
oké de akor még mindig szinkronizálja magát ugyanúgy google vagy one drive fiókba !
az lenne a jó ha betudnám állítani hogy a céges fotókat csak az one drive mentse pl. ?S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Mediaboxon a droid 4.4.2 gyári böngészője nem hajlandó automatikusan illeszkedni a tv képernyőjének méretéhez, nem látszanak a megjelnített kép szélei se széltében, se hosszában. Hol lehet ezt beállítani, vagy más módon orvosolni a problémát?
Előre is köszönöm!
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Ayg0
senior tag
válasz #79335424 #89932 üzenetére
MBOX M8S. Ennek mi a jelentőssége? Azért kérdezem, mert csak a böngésző vacakol, a rendszer többi részével nincs ilyen probléma.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
beg
veterán
-
törölt tag
Az a jelentősége, hogy az Android alapvetően nincs felkészítve az elsődleges kijelzőn megjelenő kép kalibrációjára, mivel egy telón, vagy Tabon konstans ez az érték. Ezért, ezt a funkciót a kínaiak faragják bele, méghozzá gyártónként eltérő módon. Az M8S egy Amlogic S812 -es kütyü, úgyhogy EBBEN a topikban kérdezz!
-
-
tobias40
veterán
Melyik (zene) lejátszó tud belső hálózatról lejátszani?
Nas-ról kellene wifi-ről.Próbáltam vlc,Aimp,és sehol nem találok ilyen lehetőséget.
-
vadorzó
tag
Levelezőprogramnál (esetemben: Kaiten mail) hogy tudom azt beállítani, hogy a bejövő levelek előtt legyen színes betű-ikon? (Más programoknál ez alap, ennél sehol se találom, csak a kontakt fotoját mutatja, már ha van.)
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
air
nagyúr
válasz vadorzó #89938 üzenetére
Lehet, hogy nem véletlenül nem találod.
Elképzelhető, hogy nincs benne ilyen.
Elég sok levelezőben benne van. Ha ez fontos szempont számodra, válts alkalmazást!Szerk.
Most nézem a képeit a Play-en, és ott van ilyen.
Tehát tudnia kell. Furcsa lenne, ha külön kellene beállítani, mert ezt általában alapértelmezetten így csinálják.
Egyébként mi van a betű helyett annál a személynél, akinek nincs fotója?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
Deck
titán
Van droidra olyan app, hogy pl le van zárva a telefon, be van állítva 2 jelszó, ha megadom az igazit akkor csak feloldja de ha a másikat akkor töröl mindent a telefonról? Vagy ha 3xor elrontjuk akkoris törlődik minden személyes információ.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
w.miki
veterán
Andorid 2.3-ra (Defy) milyen böngészőt tegyek fel, szerintetek, ami kis igényű, de a lehető legtöbb oldalt megnyitja?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vadorzó
tag
Szürke android fej.
Több levelezőprogramot próbáltam már, de közülük sok valamiért nem is jelez, ha e-mailt kapok.
(Hogy miért arról fogalmam sincs, hiába próbálkoztam beállításokban is.)
Kaiten teljesen jól működik, csak ezt a betűikonos dolgot hiányolom.You can't see California without Marlon Brando's eyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest