Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NoMagix

    addikt

    Somatom, attilasd, tonyrulez, becenevem, köszönöm mindenkinek a segítséget! :R :R
    Este sikerült megoldanom, de nem úgy, ahogy ajánlottátok! :C :R

    Tegnap még zuhany alatta eszembe jutott az usb bill, mert OTG-t tudja a masina! Nincs rútolva!
    Gyorsan ki is próbáltam, de nem érzékelte, csak az egeret! Lehet, hogy köze volt a szoft. bill. letiltásához, vagy nem minden bill. jó a tab-hoz? Majd ma kipróbálom újra, ha hazamentem!

    Eszembe jutott, talán ha a számítógéppel összekötöm, akkor tudok kezdeni vele valamit, így összedugtam USB-n, de ugye akkor kell engedélyezni a kapcsolódást, amit persze nem akart a Kids P., de a Kids place-nél is látszódik az állapotsáv, ha sima órára nyomok, akkor felugrik a teljes lista, ott legalul volt az USB kapcsolódás gomb, hosszas próbálkozás után sikerült ráböknöm!
    Utána a K P azt közölte, hogy most hiba miatt bezáródik, utána megkérdezte, hogy akarom e a home gombot zárni vagy legyen nyitva!
    Természetesen nyitva kértem, ami azt eredményezte, hogy 1-2 néha 2-5 másodpercig elértem a menüt vagy a beállítást, onnan hosszas próbálkozás után elértem, hogy a programoknál kiválasztottam a K P-t és megpróbáltam leállítani, 2 alkalommal is eljutottam, hogy leokéztam a leállítását, de csak ,maradt a helyén! :W
    Eszembe jutott, hogy néha, ha kipróbáltam egy új launchert, akkor a home gomb megnyomásánál a K P nyavalygott, hogy állítsam be mi legyen az elsődleges launcherem!
    Nagyon sietve sikeresen SD kártyáról telepítettem egy új lauchert és onnan már újra átvettem az uralmat a tab felett!
    Természetesen utána letöröltem a Kids Place-t és megfenyítettem magam, hogy a gyári billentyűt nem szabad többet letiltanom! ;]
    Köszi még egyszer, remélem érthetően írtam mindent, bocs, ha túl hosszú voltam! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák