- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Olvass és értelmezz: "Presently, only a few Android devices have full support because it is not enabled by default in most kernels."
Ha úgy írod, hogy "kezeli az NTFS-t, amennyiben megfelelő kernel van a telefonon", akkor oké, de alapból nem és itt nem a módosított cuccokról van szó.
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Tudnátok olyan névjegyzék alkalmazást ajánlani, ami a név mellé kiírja a kontakthoz beírt cégnevet is? Magában a listában és bejövő híváskor is nagyon jól jönne ez a funkció. Használ vki hasonlót?
Köszönöm!
-
vatomi
aktív tag
Olyan alkalmazást vagy böngésző bővítményt keresek win 8-ra, amivel a neten lógó (leginkább wifi) telefonom beállításait elérem anélkül, hogy a telefont fel kellene ébresztenem. Pl hangerő, led ki/be kapcs... A Pushbullet-tel már elértem, hogy minden értesítés azonnal megérkezik a gépre, de a telefon ilyenkor tovább villog pl.
-
atillaahun
veterán
Azt hogyan tudnám kideríteni, hogy a Sky FM classic rock csatornája milyen url-ről stream-elhető?
MX Player-ben szeretném használni, mert a Tune In mocskos sokat fogyaszt és néha be is ragad a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Az Android nem támogatja és pont. Az, hogy valaki valamit módosít a kernel-en és mégis megy, már teljesen más dolog és ő itt programot kerestek rá, ami meg alapból, gyári rendszerre nem létezik.
(#54710) norbert1998: A CM-hez mióta van gyári kernel? Az is módosított, tehát ezért kezeli.
-
petipetya
nagyúr
Amikor a törölt fotók visszahozásáról volt szó, akkor bezzeg nem kardoskodtál a gyári rendszer mellett, sőt leugattad azt aki a módosítás nélküli gyári rendszerre értette a választ: [link] Ez ám a következetesség.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a múltkor mindenféle tapasztalat nélkül megkérdőjelezted a Nexus 4-re kiadott gyári romok számát. Ez pedig a szakmai tudást kérdőjelezi meg.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
air
nagyúr
" CM-hez mióta van gyári kernel? Az is módosított, tehát ezért kezeli."
Idézhetlek téged?
Amihez nem értesz, abba ne szólj bele...
LBL-es SP-n az összes custom rom (CM, Slimkat, Paranoid stb.) mind a gyári, Sony kernel felett fut. Semmi módosítás nincs benne.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Carvus
senior tag
Az mitől lehet, hogy a TuneIn Radio Prot nem tudom felrakni a telomra(N5)? Elkezdi telepíteni, majd kiírja, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve". Sima TuneIn Radio gond nélkül felmegy!
Lehet, hogy Slim ROM nem tetszik neki? De akkor sima miért megy fel?
Ja és N7-re pedig felmegy minden gond nélkül a Pro...divi#2208
-
Bozek
nagyúr
válasz petipetya #54715 üzenetére
1. A root-ot és a kernel-t azért ne emlegessük egy lapon. Míg rootolni szinte minden telefont lehet, a kernel csere eléggé behatárolt.
2. "6 Android főverzió frissítést kaptam", majd leírtad, hogy melyek voltak ezek: "4.2.2 - 4.3 - 4.4 - 4.4.1 - 4.4.2 - 4.4.3 - 4.4.4"
Az első kettő Jelly Bean, a másik négy pedig KitKat. Nem azt kérdőjeleztem meg, hogy volt-e 6 gyári frissítés Nexus 4-re, csupán ezek összesen 2 főverziót takarnak. Később Te is megértetted, de azért most előhozakodsz vele...
Olyan telefon sose lesz, amelyik 6 főverziót kapna, hiszen ha úgy nézzük, ahhoz 4-5 éves támogatás kellene. A 2.0 (Eclair) 2009. október 26-án jelent meg és kétlem, hogy az lett volna a Nexus 4-en alapból. -
MODERÁTOR
-
Carvus
senior tag
válasz atillaahun #54720 üzenetére
azért ennyire nem triviális a problémám, alapból nem volt fent a sima, azt csak utána próbáltam meg, hogy azt egyáltalán felrakja-e...egyébként meg simán megy egymás mellett a sima meg a pro is!
(#54719) norbert1998 : így sikerült, bár alapból crashelt folyamatosan, viszont ezután már engedte rendesen telepíteni/frissíteni, köszi szépen a segítséget!
divi#2208
-
Carvus
senior tag
válasz Viktor0610 #54722 üzenetére
ezt csak most látom, hát eléggé rosszul gondolod...természetesen meg van vásárolva a program!
wirágbolti témával csak nem jönnék ide, de azért köszi a feltételezést...divi#2208
-
MODERÁTOR
-
skyli
senior tag
Sziasztok! Tudnátok olyan böngészőt ajánlani, ami tudja invertálni, feketévé tenni a honlapokat (mint ics-en a gyári), de úgy, hogy közben a fényerőt nem nem veszi le és fekete sötétítést se tesz rá? (Nappali fekete üzemmód kéne). Jellybeanre volt ilyenem, viszont most KitKat-ra kéne köszi!
-
MODERÁTOR
-
tomy86
addikt
válasz Viktor0610 #54725 üzenetére
Pl. megveszel egy appot, majd később egy másik telefonoddal ugyanazt a google fiókot használva telepíthetnéd arra is, de mondjuk kompatibilitási vagy egyéb hiba miatt mégsem települ. Tudom, hogy itt nem az a gond, de vannak egyéb lehetőségek is. Nem kell rögtön warezt feltételezni.
-
Carvus
senior tag
válasz norbert1998 #54728 üzenetére
így van, amazonos vásárlás! de mondom N7-re simán felment alapból is, N5-ön szívatott meg, lehet custom rom kavart be neki, a lényeg h most okés a dolog!
divi#2208
-
dokee78
félisten
Van arról infó,itthon elérhető lesz-e a pay-pal fizetés a Play áruházban?
-
MODERÁTOR
-
LonGleY
veterán
Fényerő-állításra tudtok egyszerű widgetet vagy értesítő-sávot?
Nincs fényérzékelő a készülékben, ezért a YAAB sajnos nem kompatibilis.
A Slider Widget nem rossz, de nem teljesen közvetlen (előbb az ikonra kell kattintani).
[ Szerkesztve ]
-
delon
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy telefon eladásakor hogyan tudok garantáltan minden adatot törölni valamint a telepített programokat au új telefonra egyszerűén átrakni?
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
kisnokia
aktív tag
Szevasztok! Új androidos vagyok, és kissé hiányoznak a korábbi "buta" telefonok ergonomikus kezelhetősége, amely a symbianos N97-esem még megtalálható volt. Ezért szeretnék app ajánlatokat kérni: (Idol 2 S)
-Létezik-e olyan biztonságos névjegyzék/tárcsázó, amelyik mindenképpen rákérdez/speciális mozdulatot igényel a híváshoz (többször kezdeményeztem akaratlan hívást, időnként még a 2 koppintásos lezárás is feléled az ingzsebemben)
-Néztem több SMS küldő appot, de még nem találtam olyat, amelyik hagyományos módon rendezné a hívásfajtákat (bejövő, kimenő stb), a legtöbb a chatelésre hajaz...
-Szintén nem találtam még olyan naptárappot, ahol egyszerű emlékeztetőt is választhatnék, ahol nem kéne több fölösleges paramétert megadni, csak a kívánt időpontot... -
raziel01
veterán
válasz kisnokia #54740 üzenetére
Hívásmegerősítésre ezt használom
Tiny Call Confirm
Nem tárcsázó program hanem a gyárit használja. Hívásnál pedig feldob egy ablakot, hogy tényleg hívni akarsz-e.
-
dlaj
őstag
Segtine valaki, és elmondaná pár lépésben, hogy a Mobileuncle Tools-sal hogyan tudom beálltani, hogy beszélgetés közben a másik felet hangossabban halljam.
-
dokee78
félisten
-
janaman01
addikt
Olyan alkalmazás létezik amivel a szinhőmérsékletet tudom állitani ?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest