- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illusion1010
senior tag
válasz nyuszi123456 #55900 üzenetére
MTP driver? [link]
-
őstag
Most kijött ez a Modern Combat 5, milyen apropóból írja, hogy nem kompatibilis az eszközömmel? Mit hiányol?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Freddycom #55902 üzenetére
Mondjuk azt lehet nem ártott volna odaírnom h milyen telefonom van, szóval thl 4400. 1 GB ram, 4.2.2. Ja lehet h a tárhely hibádzik? 1.2 giga szabad a telefon memóriában, 550 mega a belső. Memóriakártya még nincs. A nem elegendő tárhelyet a store így jelzi, h nem kompatibilis?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Freddycom #55904 üzenetére
Szerintem az MTK proci nem tetszik neki.
"Android compatibility has not been confirmed, but based on the Apple compatibility list, the following Android SoCs should be compatible:
Exynos 4 Dual and newer
Snapdragon S4 and newer
Tegra 3 and newer
AND at least 512MB of RAM
Intel chip compatibility is unknown, but it is likely that anything faster than an SGX540 (not including it) should work, assuming Gameloft makes the game x86 compatible."[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
válasz nyuszi123456 #55900 üzenetére
Ha van wifid, akkor ftpszerver(pro) a számítógépen Total Commander. (Bár nekem Win7-em van, de szerintem xp-n is megy)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van olyan használható offline navi amit ajánlotok és esetlegesen ingyenes? Sygic mint ha úgy rémlene hogy ingyenes és korrekt, bár lehet hogy keverem. Mit ajánlotok?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
air
nagyúr
válasz #40993792 #55909 üzenetére
A 70%-os akciónak már rég vége. Jelenleg 40% kedvezmény van, még 3 napig. Így most 30 ajró a teljes Európa.
(#55908) TheProb
Vess egy pillantást a BE-ON-ROAD-ra vagy a Mapfactor-ra![ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MODERÁTOR
-
PMark462
újonc
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy launchert amivel tabletten áttudom rendezni az alkalmazásokat? -
drewcsalad
tag
Sziasztok.Kellene valami jobb rádió app.Mit ajánlotok?köszi
[ Szerkesztve ]
MAC Budapest Ice Hockey Team #55 Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
dokee78
félisten
válasz drewcsalad #55926 üzenetére
Ha jól tudom mezei rádió alkalmazás csak a Spirit FM van.
-
7Sony7
addikt
Üdv! Mondjatok már valami olyan progit, ami az értesítési sávon, annak lehúzása nélkül mutatja az aktuális szabad ram mennyiségét.
Néztem többet is, de csak widgetet találtam, azt meg nem látom mindig, amikor érdekelne.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
etooo
senior tag
válasz 7Sony7 #55929 üzenetére
Én ezt használtam régebben: MemoryBar Simple.
-
bepken
veterán
sziasztok!
van valakinek ötlete, hogy ez hogyan lehetséges? (az enyém az MT27i, a másik kettőt sosem haszáltam...)ja és kitörölni nem tudtam őket ezidáig a készülékek közül....van erre valamilyen mód?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
basszus, tényleg! igazad van kipróbáltam a Bluestacks-t pár hónapja....akkor így került oda.
na rendben, csak hirtelen megijedtemköszi szépen
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
xSide
őstag
-
MODERÁTOR
-
air
nagyúr
válasz dokee78 #55938 üzenetére
Miért jobb a PayPal, mint egy webkártya? Magyarázzátok már el, légyszi! A PayPal "mögé" is kell egy virtuális kártya, vagy egy olyan számla, amire mindig csak annyi pénzt teszel, amennyit el akarsz költeni.
Nem értem ezt a PayPal misztifikálást. Mondom mindezt úgy, hogy természetesen van nekem is PP fiókom, de a virtuális webkártyám számlája van hozzárendelve.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dokee78
félisten
Itt igénylek,semmi plusz költségem nem lesz?
Webkártyával lehet a Playen fizetni?
Úgy működik,mint egy pay pal?[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
Paypal vs webkártya, ebay-en webkártyával nem lehet fizetni. Paypal-re beállitható rendes kártya is, virtuális mellé. Nem kell utalgatni (plusz pénzért) előre, annyit von le mit ebay-en kifizetnél. Köztes paypal kötelező!
Dokee78: ez van nekem is, semmi gondom vele
[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Olyan do not disturb app létezik droidra, ami nem csak halkít, hanem azonnal foglatat is jelez? Amit eddig próbáltam, csak némítós volt ( nem call blocker-re gondolok )"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
MODERÁTOR
Nekem az a gondom vele, hogy anno kértem a bankomtól Visa kártyát, mert úgy láttam, azt több helyen fogadják el, mint a Maestrot (pl. a Playen is). A bankom idén "önhatalmúlag" lecserélte Maestrora a kártyámat, amit a PayPal-nál be tudok állítani, viszont a Playen nem. Így tudnék újra vásárolni náluk. Pár program volna, amit megvennék.
Volt webkártyám, de az "állandó" utalásos dolog zavaró volt, így megszüntettem.Xiaomi 13T
-
petipetya
nagyúr
válasz dokee78 #55942 üzenetére
Ezt az OTP tudja majd megmondani.
Nekem például ingyenes a külön netes kártya a CIB online számlacsomag esetén, ez van beregisztrálva a PayPal-ra meg a Google rendszerébe.
Igen, ezzel a netes kártyával simán tudsz majd fizetni a Play-en.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
xSide
őstag
válasz Viktor0610 #55945 üzenetére
OTP Maestro be lett állítva Play-en immár 2 éve, tehát beállítható.
Tomy86: ebay-en hozzá lehet adni kártyaként a virtuális webkártyát, paypal-nál beállítható automatikusan vonja az összeget...
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz dokee78 #55942 üzenetére
"Webkártyával lehet a Playen fizetni?"
Igen.
(#55943) xSide
"ebay-en webkártyával nem lehet fizetni."Nem ebay-ről volt szó. Miért kevered ide? Nekem is az ebay miatt van PP-m. De itt a Play-ről volt szó.
"Nem kell utalgatni (plusz pénzért)"
Az utalás 1 perc, a saját számláid között díjmentes.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest