- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
válasz szarnyalosas #45050 üzenetére
És? Nem tudod, hogy milyen e-mail cím lett regisztrálva a táblagéphez? Az azért elég érdekes...
(#45054) T_chris: Mind a két készülékre rakd fel a SuperBeam-et és azon keresztül már gond nélkül tudsz küldeni fájlokat egymás között WiFi Direct-el.
[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
válasz szarnyalosas #45046 üzenetére
Azt, hogy kinek a gmail címe, hamar ki lehet deríteni: bemész számítógépen a google play-be, és megnézed, ott van-e hozzá a készülék...
-
törölt tag
válasz illes0102 #45018 üzenetére
Én csak olyat tudok, ami screenshoton keresztül rögzíti a kameraképet. Tehát a max felbontás a kijelződ felbontása. Ha hazaérek, akkor megnézem, hogy a kameraképből, illetve a screenshotos verzióból mit jelenít meg MHL adapterrel. De az is érdekes lehet, hogy mi a szitu belső hálón, távoli asztal kapcsolattal indított videórögzítésnél.
-
schulzz
tag
sziasztok.
egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok e egy olyan progit ajánlani ami beállított időben ki és egy másik beállított időben meg bekapcsolja a wifit és a mobilnetet. persze mindkettőt külön külön csinálja. és esetleg olyan funkcióju program is jó lenne ami érzékeli h van wifi és akkor a mobilnetről átkapcsol arra majd ha nincs wifi akkor meg átkapcsolna. mobilonetre. persze mindezt úgy hogy a nem aktívat kikapcsolja. van esetleg egy ilyen program vagy az sem baj ha kettő lenne külön ami ezt kezelné. az vele a célom h a bnőm telóján kikapcsolja a netet este automatán mert idegesitő ha éjjel jön vmi értesitése. reggel meg kapcsoljon vissza. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kinek melyik antivirus/anti-theft app jött be eddig a legjobban? Mit használ, ha használ egyáltalán? (free appokra gondolok)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
barnabasss
tag
Nem tudtok valami olyan nexus fele android 4.4es launchert ami az egesz telefont olyanra csinalja h az ertesites panel beallitasok vagy csak rommal es rootolva megy?
-
petipetya
nagyúr
válasz barnabasss #45061 üzenetére
Pontosan mit is szeretnél? Mert elkezdem olvasni a mondatot, aztán valahol a felénél elvesztem fonalat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
vadkörte
addikt
válasz barnabasss #45063 üzenetére
Szóval KitKat szerű megjelenést szeretnél.
A Play-en ~5s-be került...
Üdv. V. Körte
-
törölt tag
válasz TheProb #45060 üzenetére
Én Avastot használok. Távolról is aktiválható, működik net nélkül is, nincs az erőforrászabálóim toplistáján, van egy alapszintű hívásmanager és egy tűzfal. Ezeket használom. Emellett van benne monitorozó funkció (pl. hálózathasználat). meg még néhány szolgáltatás. De ezeket nem használom és a vírusokkal kapcsolatos funkciók is ki vannak kapcsolva. A helyzárat még jó dolognak tartom, de ez csak a fizetős verzióban van.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz #79335424 #45067 üzenetére
és (#45065) gipsztigris: Jelenleg én is az avast anti-theftet próbálgatom, bár nem nagyon értem, hogy annak ellenére, hogy beállítottam, hogy 6 óránként frissítse az állapotomat, jelenleg 15 órája volt az utolsó (lehet nem kapcsolja be magától a netet, ami viszont kicsit useless hatás). Az antivirus része is fent volt 2 percig, mert ahogy láttam csak a fizetős része ért valamit, de lehet majd még 1x teszek rá 1 alaposabb próbát. Jelenleg avg van fent. 360 security-ról valakinek tapasztalat? vagy csak szépen néz ki? (bár lehet egyszerűbb volna ha a theft és virus írtó is avast lenne)
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Laca1212
őstag
Lehet én vagyok az analfabéta, de nem találom hogyan lehet több állomásos útvonalat tervezni a gyári google naviban. Lehet egyáltalán? Valaki világosítson már fel légyszi.
-
vadkörte
addikt
válasz barnabasss #45071 üzenetére
Pedig a KK Launcher olyannak tűnik.
Milyen telefonról van szó?
Üdv. V. Körte
-
petipetya
nagyúr
válasz barnabasss #45063 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de szerintem 4.4 kell az átlátszó értesítési és navigációs sávhoz akkor, ha root nélkül akarod mindezt.
Például a Nexus 4 sem kapta meg ezeket az átlátszó sávokat a gyári launcherben, ám mivel kitkat rendszer van rajta, így ez a legtöbb külső launcherrel megoldható (Nova, Apex, GEL stb.).
"nincs rá lezsóidő"
-
goom
senior tag
HTC One (4.3) készüléken az Apex Pro root-jogot kér ehhez.
-
Balikaa
csendes tag
Hello!
Tudtok olyan programot, ahol mondjuk Google mapon megtervezek egy túrát, azt felteszem a telefonra, és végignavigál rajta offline? Olyan helyre megyek ugyanis, ahol se térerő, se net, se semmi, csak a GPS. Még térkép sincs róla, ezért gondoltam, hogy mondjuk a google műholdképére felrajzolt úton navigálna végig. Hülyeség?
-
vadkörte
addikt
válasz Balikaa #45076 üzenetére
Nem. Nem hülyeség. Bár GMaps alá nem tudok ilyet. (ami nem jelenti, azt, hogy nincs)
Viszont OSM-hez van olyan weboldal, ahol meg tudod tervezni az útvonalat, arról GPX file-t generálhatsz, amit viszont az OSAMAnd nevű naviban útvonalnak tudsz importálni.Üdv. V. Körte
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Meg lehet-e azt oldani, hogy ugyanazt az appot kétszer telepítsem fel? Van egy játék, amivel én is és az asszony is szoktunk játszani, na ezt kéne feltenni kétszer egy táblagépre, az egyikbe én jelentkeznék be, a másikba ő.
Szóval arra gondoltam, hogy, átnevezni, vmi ID-t átírni és máris fel lehet tenni, hogy a droid más appnak lássa. Van erre mód?
Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
kalapacsolok
senior tag
SZiasztok!
Letötöttem a Google Playről a pharmindexet... Alapból letölti a receptek nélküli gyógyszerek adatbázisát - de nem tudom, hova... Megvettem a programot, hozzáférést, letöltött vagy 280 megányi adatot az előbb a telefonra, viszont fontos lenne tudnom, hogy hova, ugyanis kevés a hely. Próbáltam keresgélni, de nem találtam meg, valószínűleg el van dugva... Van ötletetek, hol lehet, hogy akadhatok a fájl nyomára? Először letöltötte a program a zip-et, utána kicsomagolta és behívta a teljes gyógyszerlistát...
Vagy létezik olyan program, ami monitorizálja, mi hol lett módosítva, letöltve stb? Mert akkor azt elindítom, a pharmindexet meg újratelepítem, és akkor látni fogja az a program, mit és hova pakolt...
[ Szerkesztve ]
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. Remelem itt tudtok segiteni. Mar reg ota rr3 zok , unlockolva van osszes kocsi meg minden verseny. Nexus 5 telefonon porgetem, leszedtem most az rr3 graphics appot full high ra feltettem, de igazabol nem vettem eszre kulonbseget az alaphoz kepest. Most leszedtem az fps meter programot. El is inditottam, de jobb felso sarokban 0 vanfolyamatosan jatek kozben. Meg irt volna valamit hogy a fejlesztoi beallitasokba valamit csinaljak. Mit kellene ott be vagy kikapcsolni hogy mukodjon?
-
petipetya
nagyúr
válasz kalapacsolok #45085 üzenetére
Hogy kerested? Nekem az ES fájlkezelő van telepítve. Itt beállítanám az utolsó módosítás szerinti rendezést, és akkor kibukik a kérdéses mappa.
"nincs rá lezsóidő"
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Rootolni szeretném a tab-omat, utána meg felrakni rá 1 rom-ot. Úgy gondoltam, h előtte csinálnék 1 biztonsági mentést. Van rá lehetőség, h úgy ahogy van mindent lementsek 1 képfájlba vagy vmibe? Ha igen, akkor mi a menete?A válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #45089 üzenetére
Másrészt próbálgattam, a főmappa módosítási dátuma nem változik, ha van benne több mappa, almappa, és azon belül módosul valami... Tehát ezzel a módszerrel nem is nagyon lehet kiszűrni, most próbáltam és láttam ilyet...
-
Logeeen
senior tag
Van olyan program ami a következőt tudja:
Amikor hívnak, akkor ne dobja fel rögtön, hogy ki hív, meg ne is lehessen felvenni, hanem előbb egy kódot kelljen beütni, vagy mintát rajzolni...
?#Xiaomi 13T#
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok ,
valaki tudna egy olyan programot , aminek segítségével gépről rácsatlakozhatok telóra illetve ugyan ez vissza fele is (telórol gépre) és esetleg tölthetek le fájlokat gépről telóra , telórol gépre ?
Vagy valami ehhez hasonló megoldás van ? (A legjobb olyan lenne ami külső hálózatban is megtudja ezt oldani de ha nem , akkor nem nagy baj.)[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
bendi806
aktív tag
A phonemypc-t hasznal valaki? Es ha igen megeri a vásárlást? Es kell valamit letolteni a gepre is?
-
Roxkex
senior tag
válasz scarabaeus #45094 üzenetére
Nem éppen olyan megoldásra gondoltam , mivel (tudtommal) ott nem lehet letölteni gépről telóra (és fordítva).
Olyasmi kéne mint valami vezeték nélküli rácsatlakoztatás (mint amikor USBvel rátudok rakni és le tudok húzni csak mindezt wifivel)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
scarabaeus
őstag
válasz Roxkex #45095 üzenetére
Van file transfer a Teamviewerben.
Szerk.: De ha csak simán, wifi hálón belüli másolásokról van szó:
Én a magam részéről csináltam egy megosztást az adott PC-n, Androidról meg Total Commander + Lan Plugin, és belemászok, aztán onnan másolok abba a megosztásba, vagy abból a megosztásból.[ Szerkesztve ]
Quoth the Raven "Nevermore."
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Tud valaki ahoz hasonló játékot, amilyen a Forsaken (Acclaim) volt anno? (Űrhajós-lövöldözös)
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs