- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Csak pár teáskanál inszomnia.
-
SteveL
aktív tag
Tud valaki valamilyen applikációt, ami szövegfelolvasó kimenetét pl. mp3-ba tudja rögzíteni? Egyedi értesítőhangokat szeretnék csinálni.
-
becenevem
aktív tag
válasz LonGleY #45950 üzenetére
Óriási!
Az én baráti körömben is minden a Facebookon szerveződik. 50 ismerősöm volt. Csak a közös Catan partyk miatt voltam fent, mindig ott szerveződtek.
Minden haveromnak fent van a Messenger és a Facebook alkalmazás, mellé meg a memóriatakarító és a appkillerek.
[ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
v.attis
őstag
Frissítettem a legújabb Chrome-ra. Az utóbbi egy évben még ez a leg használhatóbb. Viszont nem szinkronizálja a könyvjelzőket amik mappákban vannak.
A gépen egy nagy csomó könyvjelző külön mappába van szedve, ezek közzül egyet sem jelenít meg a mobil verzió, csak ami simán van meg. Ezt hogyan lehetne javítani? -
petipetya
nagyúr
-
yodamester10
őstag
Először is üdv mindenkinek a topikban!
Kérdésem az lenne,hogy létezik olyan app ami automatikusan átvált a beállított időben repülő üzemmódra?
Jelenleg a BATTERY Widgetet használom ami el is küldi aludni a telefont,de ugyan úgy megmaradnak a ki és be jövő hívásaim.
Valami olyan kellene ami csak az ébresztést hagyja meg.
Bocs,ha volt már kérdezve.[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
-
Illusion1010
senior tag
válasz yodamester10 #45964 üzenetére
Az is fontos, hogy milyen android verziód van, mert azt hiszem 4.2-től csak root joggal tudja külső app repülőmódba tenni a telefont.
-
yodamester10
őstag
válasz Illusion1010 #45966 üzenetére
4.2.2 gyári.Az gáz,mert én nem szeretném a telómat babrálni.
-
Illusion1010
senior tag
válasz yodamester10 #45967 üzenetére
Root nélkül nincs rá megoldás szerintem.
-
janaman01
addikt
sziasztok kellene egy kis segitség.....a telefonon bekapcsoltam kiváncsiságból az android eszközkezelőt azaz az eltünt eszköz zárolását st engedélyeztem....majd pc n kipróbáltam hogy valóban meg lehet e csörgetni a telót, és zárolni jelszóval.....lehet csak most már ha bekapcsolom, kéri a jelszót, csak azt nem tudom hogy hol lehet ezt kiiktatni hogy ne kérje...valaki ?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
szata.68
senior tag
Helló
Tudnátok ajánlani egy olyan programot,amivel ppt,és pdf-et tudok szerkeszteni?
Arra kellene,hogy az egyetemi előadásokat rátenném a tabletemre,és ami pluszban elhangzik azt odaírnám egy stylussal. -
Tesztelo.hu
senior tag
Ki van kapcsolva a Gmail szinkronizáció (telóról nem nagyon használom), mégis napi 5 MB adatforgalmat bonyolít. Miért? Mi okozhatja ezt?
-
válasz Illusion1010 #45966 üzenetére
Jól tudod, 4.2-től kell hozzá root.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #45973 üzenetére
Tudtommal a Gmail app magában semmilyen forgalmat nem bonyolít, mert a rendszer szinkronizálja a leveleket. Hol látod, hogy az generál forgalmat?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Wifi hálózatba engedély nélküli behatolás nem legális, szóval nem szeretnék még egyszer bármiféle segítségkérést vagy segítség adást látni ez ügyben!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
petipetya
nagyúr
Valaki tapasztalt már ilyet?
Kihangosítva (a külső hangszórón) hallgatom egy ember hangüzenetét a WhatsApp-on, amikor csörög a telefon. A készülék amúgy rezgőre van állítva, így a csörgés nem akarja használni a külső mikrofont.
A WhatsApp közben ugyanúgy dumál, és ha ilyenkor felveszem a hívást, akkor halkan de hallatszik.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Google Now Error (vagy user error?). Véletlenül kihúztam az időjárás kártyát, ezért kikapcsoltam majd egyből újra engedélyeztem a Now-t, mivel ilyenkor vissza lehet hozni. Viszont így eltűntek belőle a "minden más alatti dolgaim" (sok gyakran látogatott oldal). Miért felejti el ilyenkor, ha egy gyári beállítások visszaállítása után még megvoltak?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Nálunk is vannak 2 éves Play Store akciók?
-
zsoltzsolt
addikt
Nézd meg a Play-en a Ne zavarjanak! vagy valami ilyesmi néven futó appot. Azzal le tudod lőni a bejövő hívásokat, a wifit, a szinkronizálást, stb. Rakhatsz bele fehér listát, ha mégis van olyan, akit szeretnél, hogy utolérjen. A tiltott számoknak sms-t tud küldeni stb. Stb. Mindezt több profilban, amik között tudsz váltogatni.
Nights Keeper! - ez a neve[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Nálatok is laggol a tapatalk görgetésnél?
Korábban nem tűnt fel nekem. -
mindemo
csendes tag
próbáld ki ezt:
-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
Ezt az alkalmazást használtam. Az ingyenes alkalmazás csak 3 fekete és fehér listát enged.
Tudtok olyan alkalmazást, ami ingyenes, csinálja is a dolgát és van fekete és fehér lista is?
[ Szerkesztve ]
-
generic
senior tag
Tudnátok pár jó launchert mondani? Én már évek óta GO-t használok, de nyitott vagyok minden másra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs