- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
adeak
csendes tag
Én már láttam egy példányt, ami több mint egy hónapja hibátlanul működik, napi kb. 2 órát. Használat: filmek, net, .pdf magazinok, újságok (nem játszom). A gép szépen össze van rakva, wifi rendben, még nem találtam olyan funkciót, ami ne működne, kijelző szép. akku jó.
Típus: Alcor Zest 933R, 4.2.2-re frissítve. -
Kowi84
aktív tag
A 2013-as Nexus 7-nek van ellenfele a saját kategóriájában??? Ár/érték arány tekintetében???
-
_NCT
őstag
Sziasztok!
Tablet-en gondolkodom egy ideje, mert bár van egy viszonylag normális asztali PC-m, de azon szinte csak netezek, zenét hallgatok (5.1) és filmezek.
10.1"-os tabletek érdekelnének első sorban, max 50-60 ezer között. Van-e értelme ezeknek ilyen árban, vagy inkább adjam lentebb a szintet 7-8" körülire? 4magos legyen lehetőleg és 1GB RAM alatt nem érdekel a dolog. Legalább egy USB port (hdmi-nek kifejezetten örülnék).
Film, net, zene, nagyon néha játék, inkább pc-n szeretek játszani (fél évente kb 2x, ezért volt értelme megvenni 7770-et ) de tabin se lehet rossz.
Van 4 versenyzőm, nem tudom ezekre mennyire szabad/nem szabad beruházni. Olyan nagyon gazdaságos Myaudio-t nem vennék, volt a családban, gyorsan eladtuk
1. versenyző
2.versenyző
3.versenyző3G nem feltétel, de jó ha van, mondjuk céges kártyám van, céges telefon mobilnetét fogom megosztani wifi-n keresztül olyan helyen, ahol nincs elérhető wifi hálózat.
Amiket elvárnék még a multimédián kívül: ne akadjon a menü, ne röcögjön, nem baj ha 1-2 alkalmazást, játékot néha megröccent, de az alap dolgok szépen fussanak, legyen smooth az egész tabihasználat.
Továbbá Torrent-et is szeretnék futtatni rajta, melóhelyen korlátozva van a P2P kapcsolat, valahogy szeretném levadászni a megnézendő filmeket
Köszöntem
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
őstag
+1 lemaradt:
előlapi kamera min 1.3Mp legyen. Hátlapi úgy is jobb lesz ettől, de nem ezzel fogok fényképezkedni,így az annyira nem érdekel. Viszont video-chat-hez a jobb előlapi dukál.
Most nézem amiket itt mutogattam, azoknak mind kicsi az előlapi kamerája
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
1 hónapja még ajánlgattad a nexus 7-el szemben Nemrég írtam, hogy tényleg baromi gyenge anyaghasználat, bár ez nem azért van mert alcor, hanem mert egy brandelt kínai motyó (chuwi v88), mint a legtöbb nem "nagy márka". De ettől tud olcsó lenni, és amíg van garancia (ugyebár az alcornál 2 év) addig ez a nagy hibaszázalék nem akkora gond. Én meg speciel elsőre kifogtam egy egyelőre (kopkop) hibátlan darabot. Szintén írtam korábban valakinek, hogy meg kell nézni a wayteq 79qci topikot, egyfolytába a wifivel küzdenek meg egyéb hibákkal, tehát az itt folyamatosan ajánlott cucc is egy szériahibásnak mondható darab, és drágább is az alcornál 1 év garanciával....
Meg hát azért na, elég erős dolog csípőből leszarozni az összeset.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Kowi84 #45602 üzenetére
Én nem találtam, úgyhogy nekem is Nexus 7 2013 lett. Elképesztően gyors, a kijelző pedig csodálatos. Egyetlen hátrányként a bővíthetőség hiányát tudom felhozni, de egy otg kábel elvileg ezt is megoldja. Attól függően, hogy mire használnád, érdemes esetleg a win8-as cuccokat is megnézni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #45466 üzenetére
Na megnyomkodtam a 79qci-t. Anyag az van benne az biztos, az alcorhoz képest iszonyat masszív hatása van a hátlap miatt, de nem tudom, hogy még a V1-es fw hibája-e de röcögdöcög, elég gyakran megakad, és kollégám is a wifire panaszkodik már most, hogy 1 falon át a szomszéd szobába már nagyon gyenge a jel...
Galaxy SII-ről osztottunk rá netet, 30cm-re volt a telefon és nem volt fullon a wifi jele...Úgyhogy én nem bántam meg az alcor vételét, de rendeltem hozzá egy tokot azért, hátha az összetartja
-
z0d1AK
nagyúr
válasz megyestibor #45603 üzenetére
(#45603) megyestibor: Egy Q813IX tudtommal volt neki ami nagyjából szét esett a kezei között.
(#45602) Kowi84: Én egy modellt találtam itthon, amin érdemes lehet elgondolkodni a Nexus 7 (2013) mellett, az pedig nem más, mint az LG G Pad 8.3. Van amivel kevesebb, mint a Nexus, illetve van amivel több nála, nyilván a választásban az dönthet végül, hogy kinek mire van szüksége.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
lacko1970
csendes tag
Sziasztok,tudnátok nekem valakit ajánlani aki a samsung galaxy tab 8.9 lte-mre feltelepitene egy friss működőképes op.rendszert.Én màr valami nem gyári rendszerrel vettem és nem működőtt a sim kàrtyàval(t-mobil),de mostmár kezd rohadtul lassulni,szeretnék rá valami viszonylag friss rendszert rakattni amivel működne a sim kártya is(hamár lte-s).Előre is köszi a segitséget.
-
venesia
csendes tag
válasz Mercutio_ #45592 üzenetére
Sajnos nekem is volt szerencsém egy prestigio quantumhoz, egy hét wifi szenvedés után vissza a boltba. Többféle routerrel is próbáltam, pár méterre már gyalázatos lassú.Alcor Q813i detto. Nem értem miért adnak ki piacra ilyen gépeket ??? És nem a fém hátlap -ipadmini fém hátlappal szuper wifi mindenhol. Lenovo yoga amiről irok-tökéletes wifi mindenhol. Szóval inkább hülyére veszik az embert.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz lacko1970 #45610 üzenetére
Biztos az, hogy a szoftver miatt nem megy a mobilinternet? Nem lehet, hogy esetlegesen le is van tiltva a készülék?
Persze ha olyan szoftver került rá, akkor az magyarázza is ezt a problémát.Itt egyébként informálódhatsz magad is, igaz angolul, de van leírás a szoftver cseréhez, valamint van ROM-okat is itt találhatsz.
-
Hofeher
aktív tag
-
Mercutio_
félisten
válasz venesia #45611 üzenetére
Érdekes, hogy a lakás másik részén lévő szobában jó a jel, néhány perc alatt le jött a frissítés.
Az is igaz, hogy itt a panelban rohadt sok router van wifi analizer kész falfestményt rajzol, mindjárt ki próbálomfix n-re rakva eés kevésbé terhelt csatornán mi a szitu.Egyébként Wayteq xtab - 79qci esetén csak wifi panaszt láttam a többi user error volt, vagy v2-re frissítés hiánya.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
válasz Mercutio_ #45615 üzenetére
ne feledd hogy a kijelzo sarkainal a hotol elvalik a ragasztas es atszurodik a feny, ahol csatlakozik a femhez. Kiabrandito latvanyt nyujt, megy is majd gariba, plusz a bekapcs gombom mar csalen all, egyik fele beljebb van.
Mindent osszevetve banom hogy nem vartam meg 2 honapot mert 100k-ert vehettem volna miixet plusz xboxot. Azzal 100x jobban jartam mert asztalim nincs es xboxot is szeretnek. Szoval lehet kampo lesz a wayteqnek. Ettol fuggetlenul szeretheto, ennyiert megeri.
Ha gariba adom akkor az otg kabelt is vissza kell adnom? Mondjuk ha kicserelik akkor mindent cakkpakk vissza es adnak egy bontatlan dobozt?
Ja meg fekete hatternel foltos picit a kijelzom szele de ez mar pont nem erdekel.Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #45617 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy hány eladott példányból hány ilyen van? És persze, hogy miért nem vitték az érintettek vissza gariztatni, miért inkább hőbörögnek?
Egyébként, ha már 2 hónapja használod mi értelme bánkódni azon, hogy most van xbox-os akció, 2 hónapja még nem volt, és neked akkor kellett tabletEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gps76
őstag
válasz megyestibor #45603 üzenetére
Tapasztalat:Volt nálam Alcornak nevezett 8"-os,meg Chuwi V88 is,és mivel ugyanaz mindkettő,a hibák is egyformák. Az érintő kettőnél picit felvált a hosszabik oldal szélén és nem is akart visszaragadni,fantomérzékelés attól függ,hogy hol tapizod,wifi csak szétszedés után jött helyre valamennyire(a soha és mindig beállítás ba**ik működni),játékok vagy proci igényesebb programok használatakor a kijelző elszineződik a proci hűtőlemeze fölött,az usb port kajla,alig lehet beledugni a kábelt,soroljam még?
Tudom,hogy ajánlottam a Nexus 7 helyett,de elhamarkodott ajánlás volt...
Az is érdekes,hogy nyers erőben tesztekben jól szerepel,de használat közben még akadósabb,mint pl. az MTK négymagosa,ami papiron gyengébb. -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Lenovo A3000 kicsivel 40 ezer alatt megéri új készülékként, 3G-s konstrukcióban? Illetve mobilnet ügyben a telenor és a voda milyen, a T-vel nem vagyok elégedett mivel autópályán, nagyobb falvak, városok között nemhogy mobilnet, sok helyen térerő sincs....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz SUPREME7 #45626 üzenetére
A nyers erőt elsősorban a benchmark programokkal tudod tesztelni, nem feltétlenül a játékokkal. A játékok esetében sokkal inkább számít az, hogy az adott szoftver éppen milyen hardverre van optimalizálva.
-
SUPREME7
addikt
válasz z0d1AK #45627 üzenetére
Persze, nyilvánvaló, de azért sok esetben pont a benchmark eredmények miatt vesz valaki meg egy tabletet aztán koppan, ezért viszonyítottam inkább játékokhoz, nem antutu eredményhez ...
Mobilarena teszteket is azért nem nézek már nagyon, mert még mindig a két évvel ezelőtti szempontokat veszik figyelembe, ugyanazt nézik egy 30ezres és egy 130ezres tableten. Lefut egy antutu meg nyomnak egy screenshotot a gyári zenelejátszóval, bedobnak egy specifikációt kb vége a "tesztnek". A prohardveren olvastam tesztet az alcor Q813I-ről, és komolyan aki fogta kezébe ezt a gépet az képes olyat leírni, hogy "gépháza nem recseg, ropog, ha erősebben ráfogunk"? És az ilyen tesztek alapján vásárolnak az emberek tabletet....
[ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
Sziasztok!
Nem olvastam el a topikot, hírtelen felindulásból írok, ezért bocsi, ha az alábbi kérdés már unalomig ismételve volt.
Szóval, ha veszek egy win8-as tabletet, (mondjuk asuas transformers, vagy lenovo idepad, stb, amiken teljes értékű win8 van) akkor józan paraszti ésszel végiggondolna ugyan úgy préda a vírusok előtt, mint egy asztali pc, tehát ezekre is kell tenni víruskeresőt.
Kérdés, hogy kell rá? Ha igen milyen? Van ami inkább tableteknél célszerűbb, vagy mivel win 8 (és az egyszerű logika ezt diktálja) ugyan az, mint az asztalira.
További kérdésem, hogy iPad-ra is kell víruskereső? (csak mert azon a fél tucat alma tabin, ami a kezemben megfordult, egyiken sem volt) Úgy gondolom, annyira sok iPad van már forgalomban, hogy nyilvánvalóan IOS-re is születtek vírusok.
Elnézést, ha a kérdéseim naívak, de a rá adott válasszok továbblöknének a nehéz válassztásban.
sz: És egyáltalán mennyire lassítja be a tableteket egy vírusírtó, vagy spy kereső-írtó alkalmazás, illetve ezek valós idejű futása? Bírják ezt ezek a tabik?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Urban Terror #45629 üzenetére
Mivel ez ugyanaz a rendszer, ami a PC-ken is fut, ezért ajánlott rá telepíteni. Hogy milyet, azt eldönti mindenki maga.
iPadre meg nincs szükség rá, ahogyan Androidra sincs. Ha nem warezolsz, akkor nincs mitől félni.
-
violentSt
tag
válasz Ace owner #45617 üzenetére
Nem biztos, hogy cserélni fogják szvsz ragasztják, javítják...
Érdemes a tartozékokat is visszaadni (ne tudjank belekötni)
Az asztali gépet a lenovo sem fogja helyettesíteni, hiába a full win (egy hdmi elfért volna még rajta)
Illetve aki droidhoz van szokva annak rémálom a 8as win használata... (Legalább is nekem ultrabookon érintővel is az, persze lusta is vagyok megtanulni)
Illetve a wayteq azért árban jobban teljesít
Az az akció is csak nálunk (Magyaro.-on ) akció másutt alapból kb 70k a gép. Esélyes, hogy egyhamar önmagában is ennyiért hozzá lehet majd jutni...
És az összes általad felsorolt wayteq gyengeség elkerülhető, más alternatívával (2-3 ezer Ft különbség)
Pl.: prestigio 7.85 nem is értem miért kerül kevésszer szóba (minőségre, anyag használatban veri a wayteqet meg az alcort is - persze, hogy ezt érzékeljük nem elég csak a számokat figyelembe venni, kézbe kell venni őket és egy pict használni...[ Szerkesztve ]
-
violentSt
tag
válasz Mercutio_ #45618 üzenetére
Azért a garira hivatkozás sem megoldás mindenre.
Ismerjük az "Ez sajnos szoftveres gond, amire nem terjed ki a garancia"
Illetve a "Ez nem befolyásolja a normál használhatóságot" mondatokat???
Pont wayteqéktől kaptam több esetben is...
Na azóta kerülöm is őket, pedig előtte jópár cuccukat használtam. -
tomasz7878
újonc
sziasztok kaptam egy beex s2 tabot de nincs rajta semmi már 2 hete keresgetem hozzá a firmware-t de olyat ami jó lenne nem találok a chip lehet a támpont és a felbontás mert a cub 25 gt pro val indul csak mivel más a felbontása elcsuszik az egész képernyő a papirjai nincsenek meg. rockchip van benne mégpegig rk3168 ijen firmwaret találok és megyis vele csak 800x480 nincs sehol ha valaki tud segítsen mert a fa alá szántam de már késet ígyís
-
gps76
őstag
válasz violentSt #45633 üzenetére
Na én is a miix 2-vel vagyok így,hogy az istennek se tudom megszokni(el is boltolom),mert asztali gép helyett nem jó olyan pici rajta minden ,kifolyik a szemem,ha meg a megjelenítésnél nagyobbra veszek mindent,húzgálni kell. Mobil eszközként meg annyira puritán akár a programokat nézve,akár az explorer,droidnál megszokott alap dolgokat vagy nem lehet,vagy körülményes elővadászni. Tiszta primitív az egész Metro-s rész,programok nagy része használhatatlan,ami meg jobb lenne az meg fizetős.
Asztali programok az érintővel - gondolok a kétujjas nagyítás,dupla koppintás,stb.-re - alig használhatók. Az asztali explorer megy rendesen,de a többi böngésző, ki merem mondani érintővel használhatatlan,ígérgetnek ekkorra,meg akkorra működő verziókat,de szerintem valami miatt direkt késnek vele.
Sebességben a gép gyors lenne,meg az is tetszik,hogy ugyanúgy jelennek meg net oldalak,ahogy asztali gépen is kinéznek,viszont mobilnetről használva jóval több adatforgalmat produkál,úgy néz ki inkább maradok a droidnál,használhatóbb.
Ami nem tetszik,de az nagyon,a hangminőség.A saját hangszórója elég gyatra,fülhallgatóval meg egy 1500 Ft-os gagyi mp3 lejátszó minőségét produkálja.supreme7: Böngészőkkel,egyéb programokkal.
-
gabor#
tag
Sziasztok, Philips tabletekről mit lehet tudni? Esetleg Amio PI3100Z2 -ről, jót vagy rosszat?
-
Jokkker
újonc
ipad mini retina VS nexus 7 2013..?
tudom hogy ez alap kérdés, mert mindenhol erről szól az összehasonlítás, néztem videókat, tudom hogy árban is eltérnek, és lényegében nekem meg is felelne a nexus is.. de nem kicsi..? Még nem fogtam kézbe, de sok videót láttam, ott jónak tűnt, + láttam hogy az ipad mini nagyobb, aztán mikor a minit sikerült megtapizni, rájöttem hogy nem is nagy, és belegondoltam hogy a nexus ennél mégkisebb.. :S Tehát az ipad felé húzok, de ugye a nexus meg jó ár/érték arány. + ha már ipad mini, elgondolkodtam hogy miértne legyen egy ipad air..
webes felhasználás a cél, nem játszok, se film, se zene.. Web, skype, facebook, meg pár speckó program ami van iosra és droidra is. Hordozhatóság nemigazán szempont, mindenhová kocsival megyek, szóval amig elfér az ülésen, + befér a kormány és én közém, addig jó. A legfőbb célom hogy a tablet által sokkal mobilisebb lehetek, és nem csak az ágyban döglök fél napokat notival a hasamon
-
Barell
senior tag
Sziasztok, holnap névnapom alkalmából meglepném magam egy Tablet-tel. Az összeg amit rááldoznék 25 ezer körül lenne. Nézegettem sok félét neten de nem tudok döntést hozni. Media Markt-ban tervezem megvenni. Újságban láttam a Tesco által akciózott Myaudio 708F-et ami eddig a legjobban tetszik hardverileg illetve a kijelző felbontás is megfelelő nem ugy mint pl a Beex S2 esetében amit tegnap volt szerencsém kipróbálni és valami förtelem a képminőség. Nos a lényeg végül is az lenne hogy ugye 25 ezerig kb, játszogatásra is alkalmas Tablet! 3G meg egyebek egyáltalán nem szükségesek. Az ötleteket előre is nagyon köszönöm!
-
feketegepard
újonc
sziasztok!
Olyanba szeretném kérni a segítségeteket, hogy a tablet valami oknál fogva nem csatlakozik a wifihez pedig ezelőtt pár nappal nem volt ilyen probléma. Kerestem már sokféle megoldást de nem sikerült eddig megoldani ezt a dolgot.
Van egy másik probléma, hogy a kishúgom a tableten bekapcsolta a biztonsági zárat amit elfelejtett, majd az előtte általa csinált gmail címet is elfelejtette és most lehetetlen használni a tabletet. Erre esetleg milyen megoldás lehetséges h újra használni lehessen.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Milka 78
nagyúr
válasz Barell #45639 üzenetére
A 708 F-ben 512mb ram van a gyártó szerint,de a Tesco 1gb-vel hirdeti ami több mint érdekes.Ezen felül virágbolti 4 magos a készülék,Allwinner A31-es procival szerelve amiben minden van csak a gyártó szerinti kegyetlen erő nincs. Ebben az árszegmensben valóban csak játszogatás lesz,mert komolyabb játékokat nem képesek futtatni(RR3/Asphalt 8/GT2 szint).Ha viszont a 25 alatti kategóriából kéne választanom akkor a Wayteq 700dc-t választanám.Ebben legalább tisztességes két erős mag van 1gb memóriával karöltve és 23-24 ropi körül van az ára.
-
_NCT
őstag
Akkor az Asus Memopad HD7 sem ajánlott netezésre, filmezni stb? 10" körüli tableteket nézzek én is?
-
janos1988
addikt
Valakinek van tapasztalata az Overmax OV-SteelCore7 II-ról? Jó 10 000 Ft-tal olcsóbb a Wayteq 79qci-nél.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
student
őstag
filmezni, játszogatni ok mert 16:9 a képarány,
netezni,pdf-t olvasgatni sztem nagyon kényelmetlen, nem férnek ki az oldalak plusz állandoan zummolgatni kell oda 4:3 sokkal nyerőbb.
én 7 inchest már tuti nem vennék egyszerüen tul kicsi hangyamozide a legegyszerübb, ha elmész megnézni médiába stb.
[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
válasz Milka 78 #45642 üzenetére
Ez a Wayteq tényleg tetszik de ezen csak elmennek már az említett játékok nem? Telefonom jelenleg egy Xperia Play van lassan 3 éve az ugyebár 1Ghz-el 1 maggal és egy Adreno 205 GPU-val van szerelve és azon is elmegy pl tökéletesen az Asphalt 7 és a Vice city. Akkor csak elmennek egy ilyen gyakorlatilag jobb hardverrelt szerelt tableten is nem?
-
_NCT
őstag
válasz student #45645 üzenetére
Igazából ha elmegyek valahova, akkor laptop helyett kéne valami, amivel tudok netezni, filmezni, zenét hallgatni. Meg mondjuk otthon is az asztali pc-n a fórumozás, olvasáson kívül másra alig használom a gépet. Na jó, filmezni, meg zenét hallgatni. játszani már nagyon rég játszottam, hiába van izmos gépem, túl sok sz@rakodás van a warez-al. Nem warez ára meg talál jobb helyet.... Ezért inkább nem játszom...
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz Ace owner #45646 üzenetére
Ja igen, már látom. Ezt a 700qci-vel kell összehasonlítani, azzal meg egy árban van. Még a végén lehet ez lesz, bluetooth úgy sem kell, az az 1 col meg nem számít.
Akkor újabb kérdés, a 700QCI mennyire jó döntés?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
parandroid
félisten
Ez teljesen egyéni dolog, mindenképpen ki kell próbálni. Nekem pl semmi gondom nincs az internetezéssel a Nexus 7-en sem a letölthető appokon keresztül, sem Chrome-mal.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung tab s9 (256GB / 12GB ram) // Samsung Care+ (2026.szept.) // extra billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Air M2 12.9'' / Wi-Fi + Cellular/Space Gray/512GB/Liquid Retina/Új/Bontatlan/Apple GARi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest