- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalover
tag
Érdekes, eddig ugyanis mindig vindózzal (helyesebben vinfossal) volt csak dolgom, ott meg olyan képernyő megjelenítési arányt állítok be amilyet csak akarok, a programokat ez ettől még nem zavarja... Android ennyire BUTA lenne....???
Vagy akkor minek gyártanak hozzá 800x600-as kijelzőket a gyártók, ha androidon ennyire használhatatlan lesz tőle - mint Te mondod - amúgy fogtál már egyáltalán a kezedben ilyen kijelzővel megáldott masinát????
Üdv:
megaloverMiként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
borist
tag
Román, Szlovén oldalakon már a 10" is árulják 68000 bruttó átszámítva.
[link] -
hun_gery
aktív tag
hülye kérdés, de nem találom a választ:
a cpu a pov mobii / advent vega gépekben 2x 500-en MHz, vagy 2x1 GHz-en pörög?Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hun_gery
aktív tag
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
NNG
csendes tag
válasz Pikkolo^^ #3866 üzenetére
Alapból AppsLib van rajta (olyan mint a Market, csak kevesebb programmal). Azt olvastam fel lehet valahogy mókolni a Marketet is, de mivel neten eddig mindent megtaláltam ami kellett, nem foglalkoztam vele. A Market weboldalán kikeresed ami kell, aztán google: név+verziószám+.apk és voálá.
-
megalover
tag
Értem már, tehát az Android OS nem olyan mint a winndóz op.rendszer, ahol ablakokban jelennek meg leginkább a progik... Jól gondolom, ugye?
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
aag
őstag
válasz megalover #3871 üzenetére
Jól. Például most egy súlyos gond van a biztonsággal, de nem lehet olyan egyszerűen frissíteni az oprendszert ahogy a windóznál. Sőt, tulajdonképpen sehogysem lehet a legtöbb tabletnél. Ugyanis a gyártó cég nem járul hozzá a frissítéshez. A 4:3 hiánya és a frissíthetőség hiánya súlyos hátrány az Androidos tabletek esetében minden más géphez képest.
-
Saccco
nagyúr
válasz hun_gery #3868 üzenetére
Elég meggyőző!
---------------------------------
3.0ás kínai tablet. <- láttatok már ilyet? Jó drága mondjuk...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
senior tag
Azért nem kell túldramatizálni a dolgokat. Nincs olyan OS ami teljesen biztonságos,ettől függetlenül a google javítani fogja a felmerült problémákat.
Szerver oldalon is javíthatók a dolgok,szóval nem pánikolnék én olyan nagyon ezek miatt.
A másik pedig olyan készüléket kell vásárolni,ami mögött normális cég van,nem mindenféle csing csung olcsó nevesincs kínai telefont és tabletet. A normálisabb cégeknél van rendes support,ahol általában ezeket a problémákat egy újabb firmware-el megszokták oldani.Nyílt wifi hálózatokon meg eddig sem volt biztonságos netezni,az teljessen mindegy,hogy milyen OS fut az adott készüléken!
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
tthom
senior tag
hun_gery: hogy áll a szállítmányod? van valami infó, hogy merre jár?
-
senior tag
válasz I.T.E.M #3878 üzenetére
It’s a server-side fix – Google will make its servers switch to a secure channel when syncing users’ data. The fix should roll out to Google's servers over the next few days and affect every Android device.
“This fix requires no action from users and will roll out globally over the next few days.”
Ez a javítás a felhasználók részéről semmilyen teendőt nem követel és néhány napon belül automatikusan, világszerte az összes androidos készüléken megjelenik"
Gyakorlatilag a kliens eddig is titkosítva kommunikált a szerverrel,csak a visszafele érkező kulcs nem titkosítva jött,ezt szerver oldalon javították,és ezen kívül jönni fog az összes android OS-re a fix.
Nekem nem kell semmit sem ráraknom otthon,megoldják ezt helyettem.
Azt meg már leírtam,hogy normális gyártótól kell okostelefont vagy tabletet vásárolni,mert a google folyamatosan egyeztet ezekkel a gyártókkal és közösen elkészítik a javításokat.
Google recently acknowledged that its procedure for issuing Android software updates needs work, and formed a consortium of cellular carriers and hardware manufacturers to address the problem.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
tthom
senior tag
Speedshop oldala szerint a WayteQ xPAD-70 Érkezés: 2011-05-23. Legalább van egy konkrét dátum.
-
harry
veterán
-
aag
őstag
ez egy szerveroldali frissítés, nem kell egyik készülékkel sem matatni semmit
Valóban? Most nem akarok azzal jönni, hogy másképpen olvastam, mert nem akarok ide idézni semmit. De szabadjon megjegyeznem, hogy ez biztonsági-frissítés a dolog szerintem nem ilyen egyértelmű. Bennem más kép alakult ki. Mindegy, ahogyan a vak is megmondta: "majd meglátjuk".
-
senior tag
Egy kicsit azt hiszem kevered a dolgokat! Amúgy nem vitatkozom,csak kérdeztelek,de bocsánat,akkor inkább nem teszem. Az általad belinkelt cikk pedig a honeycomb 3.0 javításáról ír,mivel még sok bug van benne ezért 3.1 az új verziószám. Amúgy a 3.0 Honeycomb-ot nem érintette a szóban forgó biztonsági hiba.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
harry
veterán
Mit olvastál? Miért nem akarsz idézni?
Abból adódott a para, hogy ha titkosítatlan hálót (free wifi) használsz, akkor le lehet nyúlni jelszavakat (authToken) azoknál a progiknál, amik nem https-t használtak, amikor szinkronizálnak.
Ennek egy szerveroldali megoldása, ha nem is engedi ezeket csatlakozni, vagy egyből átküldi https-re, pl. Pontos körülményeket nem néztem, kb. ez a lényege.
Ami amúgy egy aránylag nevetséges bug, igazából már kezd kicsit túlságosan felkapott (és unalmas) lenni ez a dolog.
Igen, kellemetlen, hogy eddig volt, de egyrészt eddig sem hiszem, hogy különösebben komoly gondot jelentett bárkinek is, most meg itt a fix, szóval végképp nem értem, min lehet még agyalni ezzel kapcsolatban.Még egyszer: ez nem egy minden telóra kiszórt biztonsági frissítés, hanem náluk, a szervereken végrehajtott változtatás, vagyis ettől függetlenül a bug "alapja" ezekben a verziókban megvan (titkosítás nélkül akarna csatlakozni, gondolom), egyszerűen a szerver nem engedi / átrakja titkosítottra, és így már nincs lefülelhető üzenet.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
senior tag
Szerintem meg lett válaszolva,a kérdés nem is 1x! Az hogy te megértetted-e vagy sem már más kérdés. Még mindig nem értem milyen emberi módon érthető válaszra vársz ?
Azt meg szerintem te nem tudod eldönteni,hogy az itt kommentelők mennyire vannak felkészülve az adott témában. Örülnék,ha nem találgatnál hasra csapva,hogy ki mennyire ért vagy nem ért a dolgokhoz. Nem vagyok google alkalmazott,de rengeteg szoftveres és hardveres problémával találkoztam már a 10 éves informatikai/szervizes/programozói pályafutásom alatt. (windows,OSX,Linux) Nekem nem kell megmagyaráznod,mit jelent egy biztonsági hiba javítása egy rendszeren,teljesen mindegy,hogy milyen környezetről is beszélünk. Láttam és csináltam már eleget,hogy tudjam hogy zajlik.
Ez volt az utolsó kommentem hozzád,további szép estét neked.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
hecktor
aktív tag
üdv,
melyik tablet best buy jelenleg?
rendelnék egyet, akár külföldöl ebayről os, nagy igényeim nincsenek, mivel nagyrészt ebook ként használnám, és kis böngészésre, facebook, index ilyesmi
valaki rendelt már pl. hongkong vagy usából ból, érdemes?
-
hecktor
aktív tag
50 körül adnék ki érte, +-15e
attól függően melyik éri meg legjobban
-
hun_gery
aktív tag
válasz hecktor #3895 üzenetére
ez kb olyan mintha azt mondanád:
autót vennék 2milla körül. nem kell sokminden, csak légkondi, abs, légzsák
szerinted?kicsit azért pontosítsd mit szeretnél (rezisztív/kapacitív, 7"/10" stb stb stb)
szóra érdemes kínaiak: herotab c8, dropad a8, rena3, haipad m7/m7+, wits a81h
többi jóság:
pov mobii / advent vega, notionink adam, nook color...meg még millió
pontosíts, azrán szűkítjük a kört
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
hecktor
aktív tag
válasz hun_gery #3896 üzenetére
abszolut igazad van,
lényeg akkor tehát
gps nem szükséges, 3g sem
7" os elég, de igazából ez mindegy
800*640 felbontás
kapacitiv legyen
kellően gyors, menü ne akadozzon nagyona legfontosabb hogy best buy kat. legyen, tehát a tudása, minősége árának megfelelő legyen ugyanis ősszel terveim szerint túladok rajta és egy komolyabb, márkás szerkezetbe ruházok be, addig egy ideiglenes kínai használható tablet kellene, amin ha túladok minél kevesebbet bukjak
[ Szerkesztve ]
-
hecktor
aktív tag
Arcos 70 tábla korrektnek néz ki, ebayen 50 körül meg lehet kapni szerintetek?
-
Saccco
nagyúr
válasz hecktor #3897 üzenetére
A Rena3-t most nagyon dicsérik. (Shanzai-on)
- - -
Aztán esetleg egy Dropad A8, DX-en 183 usd.
- - -
Találtam még egy elég korrektet: Sense V7 -> 230 usd.
Sajna nem tudom mennyire acélos a chip benne:
telechips 8803 Cortex A8 1.0GHz (800+300MHz)
GPU Mali-200 of 320mhz
Mindenesetre a kijelző elég komoly:
7" Capacitive 1024*600px 16:9
Éééés nem mellesleg 2.3 fut rajta.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs