- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
szerk:
Ebay: Portable 3G Wireless N Network Router 802.11n Wifi AP - nem tudom mennyire hordozható, de azt írják.
Sztornó, ezek hülyék... az a portable nekik, hogy könnyű.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
harry
veterán
válasz I.T.E.M #4100 üzenetére
Attól függ, mert ha most van 3G előfizetése a telefon SIM-en, akkor a tabletbe vagy kell még egy, vagy átrakosgatni, esetleg új sim-et kérni... (ilyet lehet?), stb, így nem biztos, hogy előnyös. Bár persze az biztos nem hátrány, ha ilyet vesz, és legalább a lehetősége meg lesz rá, de nem biztos, hogy szükséges.
MiFi cucc hogyan működik? Ebbe kell tenni a 3G-s SIM-et és wifit szór, vagy a telefonhoz miképp kapcsolódik? Vagy miben más, mint ha telefonról osztom tovább 3G netet wifin?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
aag
őstag
Ahogy elnézem ezeknek a mifiknek az árát (40-50e Ft között), olcsóbban kijövök, ha egyből 3G képes táblát veszek. Egyébként hogy van ez a sebességgel? 4G->3G->HSDPA->stb.
-
tthom
senior tag
Én sem használtam még soha telefonon wifi megosztást, ezért most kipróbáltam, hogy egyáltalán megy-e. Barnacle progi letölt és a számítógépem tudott is csatlakozni a rootolt X8amhoz, 2.1-es. Szóval jó.
3G előfizetésem ugyan nincs, de gondolom ha lenne, menne szépen, mert a kapcsolat létrejött, van forgalom a két gép között.
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
De ez arra van. A telefon a hot spot, a szgép csatlakozik hozzá. Hibaüzenetet nem dobott, így gondolom 3G nettel is menne. A telefonról megy adat a gép felé, szóval szerintem működik 3Gvel is.
Csak mivel ez vitamax, arra meg minimum 1000Ft kipróbálni, most azt csak úgy nem állítanám be..
[ Szerkesztve ]
-
megalover
tag
-
harry
veterán
De ez csak egy adhoc wifi, nem? Erre mondom, hogy teló wifijére szerintem nem nagy meló felcsatlakozni egy pc-vel, inkább a 3g-wifi átirányítás lehet érdekes, és ehhez írták, hogy 2.2 android kell. Ha meg nincs 3g-d, addig ezt nem fogod biztosan tudni.
-
megalover
tag
Szerintem meg pont egy dolog nem került még eddig szóba Wifi vs HSDPA/3G témakörben, az hogy vajon a csak wifivel és/vagy bluetooth-al rendelkező TABLETEK ha támogatják a külső 3G-s megoldást is, akkor ahhoz vajon lesz-e olyan mobilszolgáltatós 3G modem (húgomnak van egy ilyen T-Online-os modeme a laposához!), amivel USB-n rádugva majd működik a net?
Engem ez a kérdés foglalkoztatna már régóta, de lehet hogy van olyan boltban vásárolható usb-s 3G modem, amelyikkel működik, és csak veszek hozzá egy SIM-kártyás mobilnetet???
Homályosítsatok már föl, különösen a Wayteq esetében lennék kíváncsi egy ilyen megoldásra... (tudom, még nem jött ki! )
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
megalover
tag
Szóval akkor csak rádugom, és kiderül hogy működik-e? Vagy be is kell valamit állítani hozzá Androidnak? Na ezért lenne jó pl, ha vásárlás előtt valami boltban ki lehetne próbálni, mert azért épp ez itt a legfontosabb - vagyis az internet kell menjen bárhol - az említett helyen remélem mégis lesz majd rá valami lehetőség, hogy megkukkoljam ezt!
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
-
megalover
tag
Azért köszi a reakciót, és a bíztatást ezekben a vészterhes időkben... Már alig bírom a várakozást, a holnapi nap minden kiderül... vagy nem...
-
aag
őstag
Egyes tableteknél fel is szokták tüntetni, hogy bár nincs beépített 3G modem, de USB-s modemmel működik.
Ilyen nekem nem kellene! Hát már hogy néz ki, hogy ott lóg ki belőle a pendrájv? Egy óvatlan mozdulat és reccs, valami törik. Hajmeresztő butaság egy ilyen megoldás. Egy tablet egyértelműen mobil eszköz. A kilógó pendrájv elveszi ezt a mobilitást. Meg valljuk be, csúnya is!
-
harry
veterán
Olykor azért lehet hasznos, pl. én ritkán használnám a 3G-t, de olykor jól jöhet, akkor meg vélhetően elférne egy ilyen cucc rajta (bár persze tényleg nem a legjobb...). Lehet amúgy egy rövid kis kábellal (~12cm) is csatlakoztatni, akkor nem kiáll, hanem lóg belőle, mindenesetre a letörésnek kisebb a lehetősége.
-
psanchez
csendes tag
Szállítással kapcsolatban van vkine tapasztalata?
A DHL-nél kértek rá vámot? Vagy ha nem mi volt ráírva a cuccra?
Köszipersonal
-
harry
veterán
Az Archos101 tulajokat majd megkérném, hogy készítsenek egy beszámolót az üzemidőről is, lehetőleg kicsit pontosabban a "hát, már megy pár órája" jellemzésnél Tehát pl. mikre/mennyi ideig használta, ment-e közben wifi/BT, videó lejátszás mennyi volt ezalatt, stb.
De egy simán wifis netezgetős tesztnek örülnék tán a legjobban, 100->0% merüléssel, lévén én leginkább erre használnám.
-
hecktor
aktív tag
Archos 101 hol a legolcsóbb? Érdemes rendelni külföldről?
-
bszotak
tag
válasz Luissimo #4119 üzenetére
A legnagyobb gondom, hogy hiába állítottam át a betűméretet és más opciókat, minden ikon, gomb nagy, mintha nem ilyen felbontású kijelzőre optimalizálták volna, nem használja ki, és emellett el is foglal egy csomó helyet a hasznos tartalom elől, így gondoltam egy másik verzió már jobb lehet. Mobilon nem volt ilyen gondom, ott elvagyok vele békében de itt zavaró...
-
maláj
addikt
rendel majd valaki mostanság dealextreme-től motyókat táblagéphez
betársulnék esetleg -
whYz
őstag
Mit lehet tenni ha 3.1es android lefagy?
Xoomrol van szo, aksit nehezkes lenne kiszedni.... -
tthom
senior tag
hun_gery: na, nem vitték még ki a cuccost? Vagy hogy áll?
-
Luissimo
veterán
válasz bszotak #4132 üzenetére
hàáát, szerintem kapcsold ki a statuszbart és a navigationbart, akkor nemtakar ki a képernyőből .
nekem bevált.boccsi,d e innen írok Zamárdibol, a T-beachről, és lehetneha melleutok :-) :-)
@ whyz:
kimondta, hogy mennifoga kütyün a 3.1?
vagy azzal kaptad ?
mertha.nem, akkor teddvissza azt a verzát, ami rajtavolt.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Reset gomb, az asszem van rajta. Ha nincs, akkor, sokáig nyomni a bekapcs gombot.
Acer Iconia Tab A500 teszt. Ha jó, akkor a tetszik gombra is tessék nyomni, köszöntem.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest