Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Abu85 #7991 üzenetére

    Miért nem cisnálnak olyat, mint 5-6 éve a Creative, hogy minden hangszórónak beállíthatom a távolságát és a szemtengelyemmel bezárt szögét?

    Ne mondd már, hogy ez rosszabb, mint egy "generic 5.1" és nehogy már épp én szenvedjek, aki előtt itt áll a normális (konkrétan Focal Chorus 726s) front hangdoboz a szobában, hogy elsősorban monitorkávába épített hangszóróra optimalizálnak, mert már dobom is fel apróra a 290X-emet mérgemben, mielőtt beszerelném. (Na jó, azért nem, de tényleg szomorú leszek.) :(((

    Főleg, hogy nekem 4.1 rendszerem van, nem 5.1, szóval ha még ezt sem tudom neki megmagyarázni, az gáz lesz. (Olyanok a szoba adottságai, hogy így érzem optimálisnak.)
    Filmek hangjánál egyszerűen 50-50 lekeveri az AVR a centert a két frontra, és középről hallom, amit kell. De ilyen rendszernél talán gáz lesz, ha más a fizikai és a virtuális center helye.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák