Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Asbee #15250 üzenetére

    Emlékeim szerint mindkettő egy OC MSI volt. Én azért megvárnám más gyártók, más modelljeit is, mielőtt messzemenő következtetést vonnék le.
    A PCI-E-nek ehhez semmi köze. Le van fektetve, hogy ennyi mehet ki a 6+8pinen, 300W. Persze, ha közben OC-zzák, akkor ez lehet több.

    Én két BS-re emlékszem, és mindkét esetben hibás kártya volt az oka, az egyik esetben fel is merült, hogy visszavitt kártyát adtak el újra.

    (#15251) TTomax: Ha már tavaly ügyködtek a prototípuson, akkor lassan csak elkészülnek vele, nem gondolod? ;)

    (#15254) ffodi: 30-40K jó vicc. Egy aktív HDMI/VGA/DP adapter 3 000-10 000 forint közötti összeg manapság. A DL-DVI átalakító azért lehettt olyan horror, mert az elég ritka motyó volt, így kérhettek érte horror összeget. Erre a DP-HDMI2 átalakítóra jóval nagyobb igény lenne, nemcsak az AMD VGA-i révén.

    (#15265) Komplikato: A DP sosem volt közvetlenül HDMI-re alakítható, egészen más jeltovábbítást használnak. Csak egyes DVI és HDMI verziók alakthatóak egymásra.

    Azt is írtam, a sanszosan az eredetileg HDMI2 előtt elkészült csipet utólag átalakítani (újratervezni, próbagyártás, validálás, optimalizálás, minden jóság) kellően horror költség lett volna. Persze, a user szemszögéből jobb, ha nem kell átalakító, de mivel ott a DP, és monitorokban az az elterjedtebb, így vállalható kompromisszum.

Új hozzászólás Aktív témák