Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    Sziasztok!

    Annyi év után (nem is tudom, talán 12?!) visszatértem oda, ahonnan 2000. októberében minden indult: "AMD-s" lettem :K

    A "Hogy is néznek ki a gépeink?" topikban már beszámoltam a tegnap esti/éjjeli szerelésről, de úgy gondoltam, itt is itt van a helye :B Két hetes nézelődés, keresgélés meg miegymás után végre begyűjtöttem a kis pakkomat, amiből egy csinos kis "dizájn build"-et szerettem volna építeni :K Sebessége nem lesz különleges, de esztétikailag nagyon fontos helye lesz az új nappalimban :B A fotó minőségéért és a fehéregyensúlyért elnézést kérek:

    Mi látható a képen?

    Ház: NZXT H700i matt fekete/fekete
    Hűtő: NZXT Aer RGB 12 cm Triple Pack
    Táp: Corsair RM550x
    Alaplap: Gigabyte GA-AX370-Gaming K5
    Processzor: AMD Ryzen 5 1500X
    Videokártya: Asus STRIX-GTX1050-2G-GAMING
    Memória: 8 GB Kingston HyperX Predator DDR4-3000 CL15 kit

    Talán már sejtitek, hogy mi volt (elméletben) a koncepció: egy letisztult, elegáns. minimalista masina (dísz?). RGB ventik kizárólag fehérben fognak világítani, illetve van még egy kedvenc kombinációm: sötétkék, világoskék, középzöld (tető jobb, tető bal, hátsó). Tudom, nem teljesen vagyok százas, de normálisnak lenni túl unalmas :D

    Sajnos kiderült, hogy benéztem és a H700i-ben csak Smart Device van, HUE+ nem, ami külön még 20 ezer forintba kerülne, így lehet, a projekt egy része kukázva lesz :( Bár a gépet összeraktam, még nem végleges (nem vettem még le a fóliát az edzett üvegről), a tegnap éjjel folyamatról íme pár kép. Örömmel láttam, hogy az alaplap a valóságban is full matt fekete, elképesztően tetszik :B A HyperX Predator modulok is abszolút passzolnak a képbe (azok is matt feketék), ami szintén hurrá. Ellenben a GTX 1050 hiába szintén matt, világít rajta a power LED fehéren, amit nem fogok tudni kikapcsolni, ezt jó lett volna előre tudni (a ROG logó pirosan pulzál, de gondolom, azon valami ASUS szoftverrel tudok majd állítani). A színhőmérsékletért és a fotók minőségéért újfent elnézést.





    Az alaplap F4-es ősrégi BIOS-szal érkezett, de gond nélkül működött a RAM-okkal XMP profillal is (F22-essel már 3000-en megy CL15-ben). A venti kezelés elég jó, rettenetesen halk az egész cucc és valamilyen csodával határos módon jéghideg is. A GTX 1050 az elszállt videokártya árak miatt került bele, amíg nem történik változás, addig kompromisszumokat kötök, illetve régebbi dolgokat pótolok be (illetve a Diablo III elé bármikor le lehet ülni :B )

Új hozzászólás Aktív témák