Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz BiP #1765 üzenetére

    Ha nem számítana az Intel féle HT akkor a gab3c mérésén látható referencia 6700K @4Ghz multija a közelében nem lenne az OC i5-nek, márpedig a kettő gyak. azonos eredményt produkált, kvázi bőven többet számít az Inteles HT sem mint azt valószínűsíted.

    Mielőtt jobban belemélyednénk a CPU-Z bench Offba.., az egész gondolathoz az szolgáltatta számomra az alapot, hogy anno 2-3éve még OC Vishera mellett volt alkalmam végignézni/tesztelni azt az időszakot, amikor a CPU-Z-ben debütált ez a beépített bench.
    Az első egy-két verziójával irreális lemaradások voltak FX-ekkel/modulos téma @multiban, majd tán' a harmadik rev-je a benchnek lett olyan, hogy 35-40%-ot javultak a multi értékek, immár kiadva a reálisnak mondható lemaradást az i7-esekkel szemben.

    Innentől adja magát, miszerint egy olyan bench verzió/rev, ami még akkor készült amikor max AMD-s tesztpadokon voltak Ryzenek, jóeséllyel hasonló fogalmatlanságban szenved Ryzen SMT ügyileg mint anno a korai verziók az FX-ek esetében, ahol feltételezem szimplán csak nemtörődömségből kezelte jóval szarabbul az FX-ek modulos mivoltát az Intel féle HT-val szemben.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák