- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #37950 üzenetére
Neked igazad lett, a magam részéről pedig toltam egy mission failedet mert szinte biztosra vettem hogy nem driverrel orvosolható probléma..
Azért az ilyenektől: ..
"A 16.5.2.1-es verziószámú meghajtócsomag elsődlegesen a Doom című játék kiadásra kerülő változatához készült, amihez az elmúlt héten már érkezett egy profil, de az ID Software az utolsó pillanatban még módosított a kódon, amit nem jelentettek le az AMD felé."
..még mindig elszédülök egy kicsit..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
addikt
És persze jött is " az úgyis késő, mert a 390/X szar eredménye marad meg az emberekben" megszokott komment, ami egy baromság.
Aki meg akarta venni az teszt eredmények előtt már megvette, akinek meg nem volt sűrgős első napos vétel, az meg már látja az új eredményeket.
Másrészt ezen kommentelőknek az nem tűnt fel, hogy kb. 2 nap alatt orvosolták a problémát, nem tartott "hónapokig", ahogy azt szintén előszeretettel emlegetik.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Sontir Fel
őstag
Haaaaa monjuk rossz a 290-esem, és gariztatni kell és nem javítható... akkor el kell fogadnom, ha mondjuk 390-est kínálnak, vagy kérhetem a pénzt / levásárolhatom a zsetont? Ez a 1080 igen betyáros lett
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
YAKEN
aktív tag
válasz Sontir Fel #37956 üzenetére
Csak akkor kell elfogadnod, ha ugyanazt a típust kapod, ellenkező esetekben kérheted a pénzt.
-
Don't Panic
senior tag
megoldottam köszi
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Don't Panic #37959 üzenetére
Hőfokok és GPU kihasználtság hogy alakul amikor 40%-on megy a ventilátor? Nem lehet, hogy valami használja a kártyát?
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Nem tudja esetleg vki, hogy a crimson advanced radeon settings ablaka miert nem jon be?
Rakattintok, tolt egy kicsit, majd semmi.
Ez volt az elozo stable-lel es a mostani betaval is.
Azelott meg nvidiam volt
Ja igen, a high dynamic range miatt kellene, gondolom ezt ott fogom megtalalni.
[ Szerkesztve ]
-
Don't Panic
senior tag
-
Mr Bond 007
őstag
Nem vagy vírusos, nekem is ugyanezt csinálja. Semmi se fut, csak a vmware workstation és a gpu úgy zúg mintha gamelnék és ontja a hőt. Valószínű driver gebasz lesz. A tegnap előtti hotfixet is feltettem, de azzal is ugyanúgy előjön csak kb 15-20 perccel később. Ha ma hazaérek melóból feltolom a régi meghajtót.
[ Szerkesztve ]
-
teko99
tag
Nos tápcsere megvolt a mai napon (evga gq 650W) de az új catalystekkel ugyanúgy előjön a fekete kép...
BAZINGA!
-
teko99
tag
válasz teko99 #37970 üzenetére
feltettem a gyári 2013as catalystet,ezzel most megy stabilan a gép de érezhetően rosszul mennek a játékok rajta.
Ezt nem értem hogy mitől van ez hogy a Catalystek végett kezd el meghülyülni a kártya..?
némelyik catalystel kifagyáskor kékhalállal ezt az üzenetet dobja a gép..
[ Szerkesztve ]
BAZINGA!
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
Hogy tudok a kartyara 4 monitort egyszere beuzemelni?
csak 3mat sikerul. Lehetseges lenne, hogy 4et is tud egyszerre kezelni?[ Szerkesztve ]
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
Tomdriver
őstag
Akár ötöt is. Csak megfelelő kábelek kellenek hozzá és működik.
De amit linkeltem, az a topikja.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Tomdriver #37978 üzenetére
Az első generációs GCN-nél még így volt, HDMI-n és DVI-on és analógon összesen max 2 monitor mehetett, a többihez natív DP vagy aktív átalakító kellett.
Aztán a 200-as sorozatban kitalálták ezekre a csipekre, hogy ha ugyanazon paraméterű több nem DP-s monitor, akkor azt mégis meg tudja valahogy csoportban hajtani, de hogy mennyit passz, asszem így is max 3. Itt írnak róla: [link] És azt sem tudom, menyire változott ez a 290-eseken.[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Ez még mindég fehér folt azoknak is akik már régóta használják, nekem okozott már nem kevés fejtörést a többmonitoros konfig, így csak azt tudom javasolni másnak is amit már kipróbáltam.
Ezért merem javasolni ezt a felállást a kollégának, mert 390es kártyája van, bár azt nem tudjuk milyen monitorokat akar meghajtani róla - de ha már megvannak, próba cseresznye! -
HSM
félisten
Akkor az van, amit írtam. Legfeljebb 3db monitort tud meghajtani DVI/HDMI-ből egyszerre, ráadásul ebből 2-nek időzítés/felbontás tekintetében azonosnak kell lennie. Ezért nem mehet egyszerre 3-nál több. Közben találtam erről infót itt: [link]. Vagy DP-on kéne bekötni az egyik monitort (tehát elejétől a végéig DP-on, kártyán is, monitoron is) vagy egy aktív DP->HDMI vagy DP->DVI adapterrel.
[ Szerkesztve ]
-
teko99
tag
-
CsonkaImo
addikt
válasz teko99 #37990 üzenetére
Szia!
Tedd fel a legfrissebb Crimson whql driver-t, és csökkentsd az Over Drive-ban a memória órajelét 100MHz-el. Ha megszűnik a fekete képernyő, akkor a kártya hibás. Így tudod ideiglenesen használni, komolyabb teljesítmény csökkenés nélkül, de véglegesen csak garanciálisan tudod megoldani a problémát.
Ui.: Bocs, ha volt már ez a tipp.
[ Szerkesztve ]
-
teko99
tag
válasz Ghoula #37991 üzenetére
használtan,de 2018ig garis még,ha nem találok megoldást megy gariba.
A verziószám alapján gyári bios van rajta.
CsonkaImo: A legújabb crimsonnal is szórakozik,bár az órajelet nem csökkentettem.
Az a fura hogy pont amikor netezek vagy filmeznék,semmi nem jön elő max terhelés alatt sem akármelyik catalysttel,itt épp fordítva van a hiba az elvárt helyett..
[ Szerkesztve ]
BAZINGA!
-
ßrainiac
addikt
390 Nitro 71C korul szokott lenni, erdemes valami profilt beallitani hogy lightosabban forgassa a ventiket?
Este eleg hangos (rajtam fules van, de a csaladnak )
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
lehet nem vág ide a kérdés, de azért megpróbálnám, mert nem tudom hová írhatnám be máshova.
adott egy msi 390x és egy jvc fullhd tv, ami mellé most vettem egy monitort. eddig a tv-t használtam monitornak, mostmár csak másodlagos megjelenítő lenne pl filmnézéshez. a gond az, hogy nem ad képet, csak a monitor. a monitor displayporton csatlakozik, a tv hdmi-n keresztül. a gép látja a tv-t és a monitort is, de a tv azt írja nincs jel. a beállításokban ki van terjesztve a 2 megjelenítőre az asztal.. valaki tudna segíteni? most először próbálkozom ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest