Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz Solymi81 #6297 üzenetére

    Én is sokáig agyaltam mit vegyek. Nem akartam 100e felett költeni, szóval 1080 és 1070 kiesett. Az 1060 akkor kezdett benézni 100 alá néha, meg jöttek a custom RX 480-ak. Évek óta elégedetten használok AMD kártyákat (ezt lekopogom), de emiatt nem tartom magam fanboy-nak, volt már több nVidia kártyám is (igaz még régebben), inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra ők talán a kevésbé unszimpatikusabbak.
    Végül leginkább a 8GB és a reménykeltő DX12 és Vulkan eredmények billentették az RX 480 felé a mérleget. Az hogy a mostani játékokban jobb az 1060, nem sokat nyomott a latba nálam, ahogy a fogyasztás sem. Meg néha szeretem azzal hitegetni magam, hogyha a kisebbik GPU gyártót támogatom, akkor összeségében jót teszek a piacnak! Focimeccsen is mindig az esélytelenebbnek drukkolok.
    Mindezektől függetlenül tökéletesen megértem azt is, hogyha valaki az nVidia GTX 1060 mellett dönt. Nagyon jó kártya az is. Nincs sok különbség köztük. Valakiknek az jobban megfelel. Ennyi.
    Nem is értem miért csinálnak páran bandaháborút konzumer termékek között, lásd Canon vs. Nikon, Apple vs. Samsung. Tökre értelmetlen dolog...

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák