Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Create.

    addikt

    válasz Hobbbyt #13134 üzenetére

    nem lenne +1venti, mert a hátsó helyére menne. Akkor valahogy elpasszolom. Amúgy is hiányos, mert a gyári ventije se volt meg, az amd-hez való rögzítés se, meg a ventifelfogató csavarokból is csak 3db van meg, csak félkonfigból maradt meg, amin már túladtam ez gyakorlatilag ingyen volt. Amúgy a CPU max 60fok, amiatt nem akartam cserélni a xigmateket, csak mondom, ha összességében hűlne a ház valamit belül, akkor veszek hozzzá ami hiányzik és berakom.

    Hogy ne legyek teljesen off: GTAV 1óra játék 67fok a GPU 39% (1258rpm), egész jónak tűnik. (Valamelyik nap vettem észre, hogy minden ventit fordítva raktam vissza a házba :D akkor a 75-fok volt 60%mellett csak arra lettem figyelmes, hogy a ház elején fűt mint az állat).
    Még1 valami GTAV-el kapcsolatosan, hogy több napig játszottam 4xMSAA-val 60-75 fps-el, aztán valamelyik napra ugyanazon a helyen lett 40-50körül és restart után is ennyi, olyan helyeken lassúlt be, ahol előtte tuti 60+ volt. Visszavettem 2XMSAA-ra és így megint megvan a 60-75fps csak nem értem, hogy előtte, hogy ment normálisan több napig is 4XMSAA-val is. Driver ilyesmi nem változott pedig.

Új hozzászólás Aktív témák