- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz ricshard444 #26201 üzenetére
Persze elméletben sem kérdés, illetve FHD-s tapasztalatból sem. Azért írtam, hogy én ki is próbáltam, és felejtős valóban.
Egy 4K monitor áráról pedig ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
HSM
félisten
válasz ricshard444 #26201 üzenetére
Én majd ilyen szempontból a 8900-akra leszek kíváncsi, ha valóban megkapják a +50% ROP-ot és erősebb setupot, azok mit fognak kezdeni az ilyen szupermagas felbontásokkal. Mert szvsz a Tahitit eléggé visszafogja a 32 ROP, gondold végig, ugyanennyi van a Pitcairn-ban is, mégha ott némileg vissza is fogja a szűkösebb memória....
(#26200) Raggie: Meg kéne próbálni egy DVI kábellel, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Húzott HD7950-hez, és 920-hoz milyen beállításokkal ajánljátok a metro last light-ot? Úgy hogy a legszebb legyen de stabilan meglegyen a 30 fps.
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
válasz szasanyi #26207 üzenetére
FHD. Csak azért kérdeztem, hogy hátha van valami olyan effekt amit ha állítok akkor alig esik a látvány viszont jóval gyorsabb lesz a játék. Amúgy most, hogy levettem a tesszalációt, meg az élsimítást egész jól fut.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
eszakas
senior tag
Sziasztok!
GIGABYTE GV-R7970TO-3GD kártyára rakott már valaki közületek Alpenföhn Peter 79xx-t? Ugyan is a kártya hátoldalán pont a GPU másik oldalán van valami kiálló alkatrész ami miatt nem fekszik fel a hátlemez. Mit lehet ezzel kezdeni?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
Persze hogy nem a simát próbálom. Itt van rajta a 7950/7970 is. Van rá hátlap persze, de a VGA nyákján áll ki egy kocka fesz szabályzó vagy valami ilyesmi /nem találok róla képet/ elég magas és félek a hátlemezen lévő szivacs nem elég vastag hozzá.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
eszakas
senior tag
válasz eszakas #26216 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
Ezen a videón 5 perc környékén látható miről beszélek.
-
eszakas
senior tag
-
odorgg
addikt
Hi!
Giga 7950 WF3 Rev1 tulaj lettem
MSI afterburnerrel hogy tudom az órajel limitet kitolni?
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
eszakas
senior tag
válasz ZetorGumi #26220 üzenetére
5:07-nél látni a GPU csavarokat mind a 4-et, képzeletben átlósan kösd össze őket és a metszéspontban van az a kicsi fekete kocka.
-
N.Ferry
senior tag
Nektek mekkora ebben a melegben a vga alap hője?
(léggel hűtve)Walking Dead
-
HSM
félisten
Írjátok már le nekem, hogy mégis mi a bánatra lehet következtetni a VGA üresjárati hőmérsékletéből, ahol vélhetőleg amúgy is állatira pontatlan a szenzor?
A házhűtés nem akkor szuperjó, ha a 12W üresjárati fogyasztást lehűti 30 fokra, hanem ha mondjuk egy jól megráncigált 7900-as legalább 200W-ját meghűti rendesen.....
Külön vicces, hogy olyan "lényegtelen" apróságokról is elfeldkeztek, mint pl. a szoba hőfokát leírni, ahol a gép van.[ Szerkesztve ]
-
Gróf...
aktív tag
-
HSM
félisten
válasz Erdei88 #26229 üzenetére
Na, ez így már 100X értékelhetőbb.
(Bár nekem még az a 2 apróság hiányzik a teljességhez, hogy mivel terhelve, és milyen venti fordulat mellet, tehát milyen hangosan. )(#26230) Gróf...: Az még mindig nem világos számomra, hogy mi derül ki az üres hőfokból...
A refi 5850-em pl. 45 fok alatt szinte sose volt üresben, mégis 3 évet szolgált nálam, mielőtt eladtam, a környezetének se volt melege tőle.... Most akkor ez rosszabb volt bárminek is, mintha 30 fokos lett volna?[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
Hsm elnézést a hevenyül idevetett kérdésemért,csak rápillantottam a vga hőfokomra és 40 fok éppen,igaz manuális ventiszabályzás,bent 28 fok,játszani nem játszok,mert még úton vannak a ramjaim
Többé nem leszek ilyen buta bátor ideköpött kérdést feltenni alapos előzetes tényfeltáró ismeretszerzés nélkül.
Maradok Tisztelettel.
Walking Dead
-
eszakas
senior tag
válasz Gróf... #26230 üzenetére
Gróf... :kikérem magamnak eszakas vagyok nem Éjszakas
Amúgy igazad van az a legjobb megoldás.
-
SkyS1gn
félisten
Kinek van 7970 DCII-je? Mennyi az átlagos tuning? Ha vizezte valaki mégjobb
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Tarill
őstag
hát ez mit vétett hogy ennyire levitték? [link]
-
HSM
félisten
válasz Tarill #26241 üzenetére
Az, hogy ez már az agyon-olcsósított edition.... Ellenben valóban egész jó áron adják az elmúlt 1-2 hónap áraihoz képest.
(#26235) sixpak: Korrekt. Szuper házhűtés lehet, és a Sapphire hűtése is nagyon jó. A 7970-emen ami van 2,5 slotos Dual-X az valami brutális.... De a 2 slotos 7870XT is jobban hűtőtt, mint az amúgy korrekt, 7970-re tervezett hűtővel szerelt Powercolor 7950-em...
(#26238) Erdei88: Kíváncsi vagyok....
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
válasz ricshard444 #26242 üzenetére
rá néztem, nem látok semmi kirívót, nincs átütve rajta egy százas szög se, elég jól is nézki az a dualx hűtő... ez már csak ilyen nagyker ürítés lehet
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fatal1ty1984 #26247 üzenetére
"Nemsoká"-t azért én idézőjelbe tenném. Jó lesz, ha szeptember-október körül megjelenik.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest